|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Czarna pręga na zębie |
Autor |
Wiadomość |
giece
|
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 03:31 Czarna pręga na zębie
Zwierzątka: x,y,z |
|
|
Witam,
jestem szczęśliwym posiadaczem 3 szczurów (Iks, Igrek i Zet), niestety ostatnio Zet zaczął słabnąć. Zrobił się markotny, osowiały. Jak w przypadku większości szczurzych dolegliwości zmniejszył mu się apetyt. Sierść malucha (7tyg) jest coraz bardziej zaniedbana. W poszukiwaniu rozwiązania przeczesałem całe forum. W końcu pomyślałem o zębach malucha. postanowiłem im się przyjrzeć. To co zobaczyłem zaniepokoiło mnie bardzo. Mianowicie zauważyłem na jednym z górnych zębów czarną pręgę. (sprawdziłem od razu resztę nicponi ale oni wyglądają ok.) Czy ktokolwiek spotkał się z taką sytuacją? Wie ktoś co mu może być i jak mu pomóc? Jutro postaram się zrobić zdjęcie coby ktoś mógł zerknąć bardziej fachowym okiem. (wiem ze to nie będzie dla malucha mile, ale to dla jego dobra) |
|
|
|
|
Bel
Rockabilly
|
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 08:14
Zwierzątka: Szeregowy Pierdolot,Alpha i 3 smoki |
|
|
A to nie jest przypadkiem pęknięcie? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|