|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: Karena Pon Paź 21, 2013 17:53 |
XIII Wystawa Szczurów Rasowych w Warszawie 04-05.12.2010 |
Autor |
Wiadomość |
quagmire
|
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 14:06
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Ooo, proekologicznie, super
Gorzej, jak ja sobie ładnie wypiszę tu wszystkie, które mają jechać, a jednak okaże się, że któryś nie powinien. Co zrobić w takiej sytuacji? Skreślić? Czy kazać wetowi wszystko mozolnie wypisywać? |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
baradwys
Catch Me If You Can
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 14:23
|
|
|
quagmire, ja wypisuję sama a wet tylko bada i podbija |
_________________ Informacja od MT: Osoba korzystała z cudzego loginu i hasła (bez zgody tej osoby), by czytać forum. Za kradzież konta otrzymała ban stały. AD |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 14:35
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
quagmire, skreślić wystarczy. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 15:32
|
|
|
ale nadal nie ma poprawionego "zamieszkały/ła na"... mieszka się przy, a nie na ulicy |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 15:37
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Oli, moment, dzięki |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 15:38
|
|
|
po tylu latach wreszcie doczekam się zmiany tego? juuuupi |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
agacia
|
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 22:15
Zwierzątka: szczurki, psy i smoki;) |
|
|
quagmire napisał/a: | agacia, znajdziemy coś dla chłopaków, nie martw się. Może nie królewskie apartamenty, ale coś będzie. Ostatecznie to może być mój koci transporter. |
Wszystko co jest ciut większe od aladino large będzie dobre, a chodzi tylko o to, żeby chłopcy mieli gdzie się przespać
I od razu proszę o zarezerwowanie dla mnie jednej SHSRowej duny |
|
|
|
|
kameliowa
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 19:39
|
|
|
Warszawa! wreszcie coś na tyle blisko mnie, że jak będę mogła, to wpadnę. mam nadzieję, ze dni mi przypasują.. |
|
|
|
|
Badoha
|
Wysłany: Śro Paź 20, 2010 09:07
Zwierzątka: Romek |
|
|
wuwuna, czy na wystawie bedzie kategoria seniorów? |
_________________ na zawsze w sercu: Dusia, Tosia, Klapuś, Tołdziaczek, Koka , Holly, Nez, Brydzia, Lusi, Xoli, Emi, Kola
Romek
|
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Paź 20, 2010 09:41
|
|
|
Badoha, to zależy od ilości zgłoszonych seniorów. |
|
|
|
|
Badoha
|
Wysłany: Śro Paź 20, 2010 09:53
|
|
Viss napisał/a: | Badoha, to zależy od ilości zgłoszonych seniorów | a ile musi być zgłoszonych szczurów? |
_________________ na zawsze w sercu: Dusia, Tosia, Klapuś, Tołdziaczek, Koka , Holly, Nez, Brydzia, Lusi, Xoli, Emi, Kola
Romek
|
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Paź 20, 2010 09:57
|
|
|
Jak w każdej kategorii, powyżej trzech szczurów. I jeszcze może dodam, że senior to szczur powyżej 20 miesiąca życia. |
Ostatnio zmieniony przez Viss Śro Paź 20, 2010 09:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
emileczka
miłość
|
Wysłany: Śro Paź 20, 2010 09:59
Zwierzątka: 3 panienki |
|
|
Badoha, pewnie minimum 3 muszą być, my bierzemy Luśkę |
_________________ Z nami: Tortilka B, Pepita SR, Tortilla SR
W Zielonym Ogrodzie: Salma ['], Tosia SR ['], Solanna SR ['], Ulęgałka B ['], Szarlotka B ['], Dynia SR ['], Biedronka SR ['], Wicia SR ['], Hiacynta of NL ['], Bucca SR ['], Beren SR ['], Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
|
Badoha
|
Wysłany: Śro Paź 20, 2010 10:01
|
|
emileczka napisał/a: | Badoha, pewnie minimum 3 muszą być, my bierzemy Luśkę | no to super |
Romek
|
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Paź 20, 2010 10:07
|
|
|
Jeśli moje będą zdrowe, to też eski zgłoszę do seniora. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|