Przesunięty przez: mmarcioszka Śro Mar 12, 2014 23:43 |
Nowa ranga dla zasłużonych użytkowników - pomysły |
Autor |
Wiadomość |
devilline
superfrajer.
Zaproszone osoby: 1
Dołączyła: 17 Lis 2006 Posty: 1641 Skąd: Czerwionka-Leszczyny/Rybnik
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 23:41
Zwierzątka: kot. |
|
|
Przecież rozumiem ; ) Proponuję najpierw napisać do Vegety (dobrze mówię?) jak z tym kotylionem, a jeśli się nie da, zorganizować jakieś wybory na nazwę. A może po prostu jakaś ciekawa obwódka, może to by lepiej przeszło, niby coś dyskretnego, ale wiecie, dla wtajemniczonych zrozumiałego.
No i trzeba jeszcze ustalić dla kogo - myślę że tutaj najlepszy byłby osobny temat, moze jakas ankieta wspomagana wytłumaczeniami.
Teraz jeszcze trzeba znaleźć kogoś chętnego do zrobienia tego |
Ostatnio zmieniony przez devilline Pią Sty 01, 2010 22:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
H.
|
Wysłany: Śro Gru 30, 2009 10:04
Zwierzątka: doge |
|
|
devilline napisał/a: | Proponuję najpierw napisać do Vegety (dobrze mówię?) jak z tym kotylionem, a jeśli się nie da, zorganizować jakieś wybory na nazwę. | I na to właśnie wpadłam dziś rano, kiedy się obudziłam ; ) Lecę do roboty ; ) |
|
|
|
|
baradwys
Catch Me If You Can
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Śro Gru 30, 2009 11:20
|
|
|
DO USTALENIA TO lepiej może ankiete? nie wiem 3 piewsze miejsca? |
_________________ Informacja od MT: Osoba korzystała z cudzego loginu i hasła (bez zgody tej osoby), by czytać forum. Za kradzież konta otrzymała ban stały. AD |
|
|
|
|
H.
|
Wysłany: Śro Gru 30, 2009 11:24
Zwierzątka: doge |
|
|
Omawiamy temat na podforum, na pewno będzie ankieta/glosowanie. Czekam na odpowiedź Vegety w sprawie kotylionu. |
|
|
|
|
Małpa
Dawniej maartuusiaa94
|
Wysłany: Śro Mar 17, 2010 17:04
Zwierzątka: <: )~ Jamal, Za TM: Joyuś ;(( |
|
|
I jak? Będzie/jest ta ranga dla zasłużonych? Bo ja bardzo chętnie głosowałabym na .
Nisię.
Palatinę.
Oli.
AngelsDream.
Asaurusa.
Viss.
Shy_Lady.
|
_________________ Moje ogonki:
Jamal standard standard black capped.
Za TM:
Joy dumbo velveteen black silvered niest. irish.
[/url]
|
|
|
|
|
Wampiwor
zzasiedmiogórogrodzianka
|
Wysłany: Śro Mar 17, 2010 17:43
|
|
|
maartuusiaa94, a choćby moderacja? Nie sądzisz, że robią więcej (z reguły)? No i nie chodziło o "ona jest fajna i powinna mieć", a o konkretne pomysły. Nie o Twoje zdanie, a o sposób. Tak sądzę. |
_________________ Bywam na forum, nie jestem. Szybki kontakt tylko telefonicznie (numer u moderacji) |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Śro Mar 17, 2010 17:55
|
|
|
Wampiwor napisał/a: | a choćby moderacja? Nie sądzisz, że robią więcej (z reguły)? | Junol, pomysł powstał pod kątem merytoryki, nie fizycznej pracy modów. |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
Wampiwor
zzasiedmiogórogrodzianka
|
Wysłany: Śro Mar 17, 2010 18:05
|
|
|
Oli, rajt, ale takie wyjeżdżanie nickami mi się nie podoba. Potrafiłabym wskazać parę osób, które robią więcej od niektórych, którzy się znaleźli tam na górze, ale NIE O TO CHODZI. W temacie w gruncie rzeczy nie chodzi o pochwały, a o kwestie techniczne związane z całym pomysłem: jaki napis, jaki kolor, jak wybierać... No chyba, że się mylę - popraw mnie. |
_________________ Bywam na forum, nie jestem. Szybki kontakt tylko telefonicznie (numer u moderacji) |
|
|
|
|
babyduck
Duckling
|
Wysłany: Śro Mar 17, 2010 18:43
|
|
|
maartuusiaa94, o tym kto ma dostać rangę będziemy decydować wspólnie, jeśli taka ranga powstanie. Póki co można powstrzymać się od wskazywania kandydatów. |
_________________ W : Fretka, Borsuk, Shiba, Kreta, Corleone RL, Happy Hour AR, Pavan AR, Ex Aequo SR, Roux, Bonus, Muminek EM, Willy Wonka SR, Amor Vincit SR, Tea |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Śro Mar 17, 2010 20:18
|
|
|
Wampiwor napisał/a: | Oli, rajt, ale takie wyjeżdżanie nickami mi się nie podoba. | Ale tak to miało działać po finalnym dopracowaniu rangi. Zgłaszasz kandydata, a on w ankiecie zostaje przegłosowany czy zasługuje czy nie. To wszystko jest napisane w tym temacie. |
|
|
|
|
Wampiwor
zzasiedmiogórogrodzianka
|
Wysłany: Śro Mar 17, 2010 20:24
|
|
|
Oli napisał/a: | po finalnym dopracowaniu rangi |
... |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Śro Mar 17, 2010 20:31
|
|
|
no po tym jak zostanie ustalone to jak ona będzie wyglądała itp. |
|
|
|
|
Wampiwor
zzasiedmiogórogrodzianka
|
Wysłany: Śro Mar 17, 2010 20:59
|
|
|
Oli, no to raczej nie teraz prawda? Swoją drogą hopnięto już temat, więc może się dowiemy jaki jest wynik tych tajemniczych podforumowych obrad? |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Śro Mar 17, 2010 21:03
|
|
|
Off-Topic: | Junn, w kazdym temacie sie czepiasz babo ;p |
|
|
|
|
|
Wampiwor
zzasiedmiogórogrodzianka
|
Wysłany: Śro Mar 17, 2010 21:20
|
|
|
Off-Topic: | katasza, czepiam się tylko jak widzę powód |
|
|
|
|
|
|