|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 20:46 |
Miot KWIATOWY SunRat's - rezerwacje str. 9 |
Autor |
Wiadomość |
Nakota
Światowy transporterek
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 16:18
Zwierzątka: Dużo szczurów i kot |
|
|
emileczka, tamta wersja była o wiele lepsza
Syjamy i BESy |
_________________ Kto walczy przegrywa czasem, kto nie walczy przegrywa zawsze.
Per aspera ad astra.
|
|
|
|
|
mrófka
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 16:20
Zwierzątka: Kiki pan kot i 10 x <:3)~ |
|
|
emileczka, jupii w takim razie jeszcze większe gratulacje
jak jest tyle panienek to może zostanie coś jeszcze dla chętnych z miotu Z ...
za klusie i za mamusie |
_________________ Ze mną: Magnolia, Fantazja, Grimma, Jadzia, Opal i Oksydroma, Adela SunRat's, Bethy of Caramelka i Iczka Kunia Iryczka <3
Za tęczą: Rudi, Tynia, Fiśka, Kropka ( ? 08.09-23.01.10) [*], Lola (? - 15.10.10) [*], Fela (? - 04.11.10) [*], Primera of Anahata (28.01.10 - 25.03.11) [*],
Ifryt (? - 18.02.12) [*], Quentipha EM (16.02.10 - 30.04.12)[*], Sotera of Anahata (07.04.10 - 16.05.12) [*], Lavenda ( 19.02.10 - 23.07.12 ) [*], Lucynka ( 05.10 - 19.08.12 ) [*], Euforia ( 19.04.10 - 02.10.12 [*]
"Czasem bywa, że jeszcze przed śniadaniem wierzę w sześć absolutnie niemożliwych rzeczy" |
|
|
|
|
emileczka
miłość
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 18:40
Zwierzątka: 3 panienki |
|
|
Nakota, nam podoba się zdecydowanie 2 wersja
mrófka, myślę, że zostaną wolne samiczki, ale z czerwonymi oczkami |
_________________ Z nami: Tortilka B, Pepita SR, Tortilla SR
W Zielonym Ogrodzie: Salma ['], Tosia SR ['], Solanna SR ['], Ulęgałka B ['], Szarlotka B ['], Dynia SR ['], Biedronka SR ['], Wicia SR ['], Hiacynta of NL ['], Bucca SR ['], Beren SR ['], Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
|
Nakota
Światowy transporterek
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 18:48
Zwierzątka: Dużo szczurów i kot |
|
|
emileczka, powiem tak: obie wersje są dobre, a tamta była o tyle lepsza, że nie miało jak mnie kusić |
_________________ Kto walczy przegrywa czasem, kto nie walczy przegrywa zawsze.
Per aspera ad astra.
|
|
|
|
|
emileczka
miłość
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 19:11
|
|
Mamusia
Mamusia się wyluzowała i postanowiła trochę odpocząć
Troche kosmetyki
Jeżeli ktoś z zapisanych na miot wie, że rezygnuje z malucha to prosimy o pw |
W Zielonym Ogrodzie: Salma ['], Tosia SR ['], Solanna SR ['], Ulęgałka B ['], Szarlotka B ['], Dynia SR ['], Biedronka SR ['], Wicia SR ['], Hiacynta of NL ['], Bucca SR ['], Beren SR ['], Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
|
mrófka
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 21:24
Zwierzątka: Kiki pan kot i 10 x <:3)~ |
|
|
emileczka, no to elegancja francja jak dla mnie w takim razie jestem chętna a jak dojdzie do rezerwacji to wtedy się ustali detale, bo strasznie mnie korci siamese
super fotki, mamusia dobrze sobie radzi jak widać i nie zapomina też o sobie, a maluchy hmm sama słodycz |
_________________ Ze mną: Magnolia, Fantazja, Grimma, Jadzia, Opal i Oksydroma, Adela SunRat's, Bethy of Caramelka i Iczka Kunia Iryczka <3
Za tęczą: Rudi, Tynia, Fiśka, Kropka ( ? 08.09-23.01.10) [*], Lola (? - 15.10.10) [*], Fela (? - 04.11.10) [*], Primera of Anahata (28.01.10 - 25.03.11) [*],
Ifryt (? - 18.02.12) [*], Quentipha EM (16.02.10 - 30.04.12)[*], Sotera of Anahata (07.04.10 - 16.05.12) [*], Lavenda ( 19.02.10 - 23.07.12 ) [*], Lucynka ( 05.10 - 19.08.12 ) [*], Euforia ( 19.04.10 - 02.10.12 [*]
"Czasem bywa, że jeszcze przed śniadaniem wierzę w sześć absolutnie niemożliwych rzeczy" |
|
|
|
|
Martuha
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 21:29
Zwierzątka: 3 szczurzynki,2 psy,królik,rybki ;) |
|
|
Jeeee jeee ta wersja mi się podoba,Rajeczka się spisała znakomicie Całusy dla mamusi i bobasków |
_________________ Za TM : Białeczka,Łysa,Tycia,Iva,Gaja i kilkanaście innych aniołków
Ze mną;Lillka SunRat's,Koffi Abraxas i Fetka |
|
|
|
|
susurrement
i'm a dreamer.
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 21:31
Zwierzątka: 2 susły, jeż i piesy dwa a Nela z rodzicami |
|
|
emileczka napisał/a: | mrófka, myślę, że zostaną wolne samiczki, ale z czerwonymi oczkami |
nie strasz..
ja już się nie mogę doszczurzać narazie :p
kciukam za słodkości małe, pijaweczki słodkie |
_________________ dwa susły, jeż Zefir; psy Pikolo i Molly, Nela
za TM Po, Tori, Timon, Pumba, Tosia, Misia, Tina, Mimi, Plamka, Bonifacy, Filemon, Miracle of A, Chandrika of A, Czekoladka of A, Elodie SR, Timba, Groteska of A, Czereśnia of A, Iluzja SR, Magnolia, Destiny of A, Molly, Moduł of A, Konwalia of A, Helenka SR, Pció, Mabelle of A, Kokardka, Koniczynka SR, Gracja SR, Kami of R4U, Pasja, Vivienne of A, Bamse, Vinci of A, Kulka, Kiss of RAT4U, Antonine B, N, B&B, Krunio, Biszkopcik, Bilbo, Fiona, Molly, Całusek, Bójka, Skarpetka, Brawurka, Bajka. Tościk i Huk & Przytulak, Lucek, Puszka, Rich i Stefan |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 22:15
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Śliczności
I jak dobrze, że tak dużo dziewczynek. Rajka wiedziała, co robi
za zdrówko |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
emileczka
miłość
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 08:29
|
|
susurrement, myślę, że trzy/cztery samiczki będą wolne |
|
|
|
|
Yenna
szczurza mama^^
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 08:33
Zwierzątka: rudziak Frey |
|
|
co za słodkości
nie możemy się już doczekać na swoje śmierdziuszki kochane |
_________________ En`ca minne.
Za Tęczowym Mostem: Dalijka <3 i Stokrotka <3 |
|
|
|
|
marlena85
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 09:58
|
|
|
emileczka, w temacie miotu B pytałam o wolne samiczki, może źle się wyraziłam, ale chodziło mi o rex lub siamki/himki
emileczka napisał/a: | myślę, że trzy/cztery samiczki będą wolne | czy w takim razie mogłabym liczyć na jedną pysie z tego miotu lub z miotu B?
Off-Topic: | szukam samiczki w tym właśnie wieku, ze względu na miot Q z EM, z którego początkowo miałam mieć 2 panienki, a będzie tylko jedna |
|
_________________ [*] Gabi, Zorka, Azumi, Quanti Novell z Emerald Moon, Maruna Jukka z SunRat's, Miss Tili, Nafta Linea of Anahata [*] |
|
|
|
|
baradwys
Catch Me If You Can
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 13:14
|
|
|
piękne parówy a jakie grubiutkie |
_________________ Informacja od MT: Osoba korzystała z cudzego loginu i hasła (bez zgody tej osoby), by czytać forum. Za kradzież konta otrzymała ban stały. AD |
|
|
|
|
Aleks1
samotna w tłumie
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 13:32
Zwierzątka: 2 kociaki i 2 psiaki |
|
|
emileczka napisał/a: | myślę, że zostaną wolne samiczki, ale z czerwonymi oczkami |
Czy jest moźliwość załapania się na 1 dziewczynkę? |
_________________ 2 kociaki : kizia i pirat
2 psiaki : szelma i zbój |
|
|
|
|
heniok
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 13:41
Zwierzątka: 15 samiczek i stado żelek |
|
|
Aleks1 napisał/a: | Czy jest moźliwość załapania się na 1 dziewczynkę? |
Wszystko się wyjaśni jak otworzą oczka i zaczniemy rezerwację |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|