|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Polip w pęcherzu. |
Autor |
Wiadomość |
Quaxo
|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 18:40 Polip w pęcherzu.
Zwierzątka: Niestety żadne, nadal opłakuję. |
|
|
Mój szczur sika krwią. Widać w niej kawałki tkanki. Dostał dzisiaj u weta silny lek przeciwzapalny. Ja dostałem informację, że to może być polip. W czwartek robimy USG. Czy ktoś z Was miał taką sytuację? Bo aż boję się myśleć co dalej i trochę się przerażam. |
_________________ Proszę rozpropagowywać, ja klikam: pajacyk.pl, polskieserce.pl, thehungersite.com, care2.com, okruszek.org.pl, pmiska.pl |
|
|
|
|
Dumisia
Jak to jest-być starym?
|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 17:52
Zwierzątka: Pies-Enya (*)(*)(*) Szczur-Mini |
|
|
Quaxo, każdy by się bał. Na pewno każdy,kto by miał taką sytuację,najadłby się niezłego strachu.I kciukam za szczurka
I myśl,że szczurek wyzdrowieje.Czy dawałeś szczurkowi coś do jedzenia,zanim zaczął tak robić??Bo może to być tego przyczyna |
_________________ http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=6795 |
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 19:23
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Dumisia, proszę o nie pisanie postów nie na temat. To dział leczenie, bardzo ważny, nie można go zaśmiecać.
Piszą w nim ludzie, którzy szukają pomocy i nie oczekują kciuków (z nimi to do działu indywidualnego) a konkretnych rad, wskazówek. Czytający również nie powinni się przekopywać przez masę niepotrzebnego tekstu.
Potem trzeba czyścić posty tego typu, więc nie zaśmiecaj. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 22:41
|
|
|
No i 5 stycznie był 3 tygodnie temu... Quaxo, coś wyszło na USG? Jak szczur zareagował na leki? |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
mataforgana [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Sty 27, 2010 09:29
|
|
|
Quaxo pisał chyba, że Pinky odszedł z powodu poważnych zmian w pęcherzu... |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Śro Sty 27, 2010 13:12
|
|
|
Ej, moderacjo! Chyba w takim razie mamy zdublowane konto na forum... Bo KrzysKoz też coś pisał o polipie o pęcherzu i też ma szczury Pinkiego i Mózga, a Pinkiego musiał uśpić... O co tu chodzi? Jeden i drugi jest z Poznania... |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
runa
mniejsze zło.
|
Wysłany: Śro Sty 27, 2010 13:18
Zwierzątka: horda szczurów i innych czterołapów |
|
|
to ich wspolne szczury podobno...może najpierw sprawdzcie czy maja wspolne IP i po sprawie... |
Ostatnio zmieniony przez runa Czw Sty 28, 2010 09:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
H.
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Śro Sty 27, 2010 15:11
Zwierzątka: doge |
|
|
runa napisał/a: | to ich wspolne szczury podobno... | Tak czy siak posiadanie multikonta jest karane banem, a jeżeli dwie osoby korzystają z tego samego komputera/IP, to powinny zgłosić ten fakt moderacji osobiście. Quaxo, proszę o ustosunkowanie się do tych podejrzeń. |
|
|
|
|
Quaxo
|
Wysłany: Śro Sty 27, 2010 21:59
Zwierzątka: Niestety żadne, nadal opłakuję. |
|
|
Ustosunkowuję się. Mamy szczury wspólnie i nie jest to podwójne konto. Tak, Pinky odszedł. Nie korzystamy z tego samego IP. Ani komputera. |
_________________ Proszę rozpropagowywać, ja klikam: pajacyk.pl, polskieserce.pl, thehungersite.com, care2.com, okruszek.org.pl, pmiska.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|