|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: H. Nie Sty 03, 2010 22:43 |
Planowany miot T w hodowli Rat`s Troop |
Autor |
Wiadomość |
Roth

|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 23:37
|
|
|
Mam nadzieję że wszystko się ułoży Pamiętaj że najważniejsza jesteś ty a nie miot |
_________________ Hodowla Szczurów Rodowodowych Wo de Shu
Mioty C i CH - wolne miejsca
Ze mną: Roti, DeiDei, Nana, Kropelka, Brzoskwinka HF, Morelka, Nektarynka, Oberea of Gremleen's, Bebesina Chobotnicka (Choco), Ayame WS, Bikmina WS, Sexy Smoula of Smeagolie, Xing z TazManie.
Za TM: Lulu, Nikita, Perełka [*] |
|
|
|
 |
Oli

|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 23:42
|
|
|
nezu napisał/a: | Oli, oczywiście, wykruszyli mi się chętni właśnie z rezerwacji właściwych i ty wskoczyłaś na jedno z tych wolnych miejsc...
To tak na marginesie... | Ok, teraz rozumiem. Jak najpierw przeczytałam to zrozumiałam, że masz dwie oddzielne listy po kilka osób, a nie że jedną i tylko do którejś liczby porządkowej to właściwa rezerwacja, a poniżej to rezerwa.
nezu napisał/a: | Bardzo przepraszam za tę niepewność, naprawdę. | nezu, od początku pisałaś jasno, że nie wiadomo czy do miotu na pewno dojdzie. Wiadomo, że komfort rodziców, maluchów i Twój jest najważniejszy, w końcu to nie fabryka. |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
 |
nezu

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Sty 03, 2010 22:05
|
|
|
Przepraszam, ale do miotu nie dojdzie.
Nie mam siły tłumaczyć powodów. Proszę o zamknięcie tematu...
Wszystkich chętnych chcę bardzo przeprosić za to, że nic z tego nie wyjdzie... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|