|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 22:09 |
Miot J of Anahata - 28.12.2009 |
Autor |
Wiadomość |
emileczka
miłość
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 12:12
Zwierzątka: 3 panienki |
|
|
Cieszę się strasznie i martwię się jakby to nasza Lus rodziła.
Mama juz doświadczona i wie jak się zająć pijawkami, choć nie będzie łatwo to napewno sobie poradzi - dzielna mama
Wycalować proszę mamusię w nosek |
_________________ Z nami: Tortilka B, Pepita SR, Tortilla SR
W Zielonym Ogrodzie: Salma ['], Tosia SR ['], Solanna SR ['], Ulęgałka B ['], Szarlotka B ['], Dynia SR ['], Biedronka SR ['], Wicia SR ['], Hiacynta of NL ['], Bucca SR ['], Beren SR ['], Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
|
madzial13
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 14:00
Zwierzątka: 7 szczurków - a fuj! |
|
|
Dobra wiadomość, widać dojrzała do macierzyństwa, feministka mała . |
|
|
princesfiona
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 15:32
Zwierzątka: Lady, Gaga, a w <3 Dziweczka[*] |
|
|
kurcze ja właśnie jadę na urlopik i nie będę mogła śledzić wieści:( mam nadzieję, że urodziła się panienka dla mnie ale z całej 15 na bank jakaś się znajdzie |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 16:40
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Oto aktualna lista.
SAMICZKI:
ja
Krzysztof S. - 2
Princesfiona
Marycha2
kmg - 2
SAMCZYKI:
Przemek J. - 2
MoonShine - 2
Diana K. - 1
Maciej O. - 1
Mamy 7 dziewczynek i 8 chłopaków. Na razie Lina je ładnie karmi, ale nie ma gwarancji, że wszystkie sobie poradzą...
Maluchy:
Samiczki:
Samczyki:
Jeden samczyk... ma tylko szczątkowy ogonek. Poza tym jest ruchliwy, ma mleczko w brzuszku... nie wiem, czy wszystko będzie z maluchem w porządku i czy przeżyje. Zobaczymy...
|
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
Ostatnio zmieniony przez Nakasha Wto Gru 29, 2009 21:14, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 16:48
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Śliczne klusiorki
żeby wszystkie przeżyły.
A ten chłopczyk ma przecinek zamiast ogonka - interesujące. |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
emileczka
miłość
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 16:56
Zwierzątka: 3 panienki |
|
|
Ale parówy
Ogromne są jak na taki liczby miot i brzusie pełne mleczka, mamusia dba o dzieci.
A z tym ogonkiem to dziwne, ciekawa jestem co będzie, ale pewnie mu ta nitka odpadnie i będzie bez ogonka.
Trzymam kciuki za maluszka i maluszki, oraz za mamusię, oby dała radę |
_________________ Z nami: Tortilka B, Pepita SR, Tortilla SR
W Zielonym Ogrodzie: Salma ['], Tosia SR ['], Solanna SR ['], Ulęgałka B ['], Szarlotka B ['], Dynia SR ['], Biedronka SR ['], Wicia SR ['], Hiacynta of NL ['], Bucca SR ['], Beren SR ['], Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
|
OlaL
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 17:07
Zwierzątka: dwa chomiki |
|
|
Aaa, jakie kluchy małe kochane
trzymam kciuki i za mamusię, i za tego chłopczyka z dziwnym ogonkiem. |
|
|
|
|
Hera [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 18:26
|
|
|
Jaka cudna zgraja klusiąt !
kciuki są nadal |
|
|
|
|
EpKee
Forever Alone ...
|
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 19:31
|
|
Tak, te coś ogonkopodobnego pewnie odpadnie. oby tylko za tym nie poszły jakieś inne wady wewnątrz ciała... jak to u taillessów bywa...
A paróweczki są całkiem duże i Lina je karmi. Może jakoś to będzie. |
Ostatnio zmieniony przez Nakasha Wto Gru 29, 2009 20:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Hera [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 19:32
|
|
|
Nakasha, napewno będzie dobrze , zobaczysz ! |
|
|
|
|
futrzasta
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 20:16
Zwierzątka: pies,myszki rasowe, 8 ptaszników, skorpion, hod.karmowe |
|
|
będzie dobrze a te stopiszcza w górze |
|
|
|
|
OlaL
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 20:25
Zwierzątka: dwa chomiki |
|
|
Mam pytanie. Jeżeli bym zarezerwowała jednego szczurka, to można potem z tej rezerwacji zrezygnować ? |
|
|
|
|
Hera [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 20:28
|
|
|
OlaL, to po co rezerwować jeśli się będzie rezygnowac ? |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 20:28
|
|
No nie wiem, u taillessów wcale nie zawsze jest dobrze. Ale mam nadzieję...
OlaL, wolałabym nie. poza tym jeśli ktoś potem rezygnuje z głupich powodów czy w sposób wybitnie dziecinny, to szczurka ode mnie już nie dostanie, od innych hodowców prawdopodobnie też nie Nie mam skrupułów i dużej cierpliwości do chętnych, którzy raz chcą, a zaraz potem nie. Lepiej najpierw się 100 razy zastanowić. maleństwo ma być przecież naszym przyjacielem na najbliższe 2,5 - 3 lata... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|