|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Marzycielska Poczta |
Autor |
Wiadomość |
lluther
|
Wysłany: Śro Lis 18, 2009 11:20 Marzycielska Poczta
|
|
|
Jeśli ktoś chce pomóc (i to bardzo!) bez wydawania pieniędzy to zachęcam do zainteresowania się akcją "Marzycielska Poczta", która polega na wysyłaniu listów i kartek do bardzo chorych dzieciaków. Na stronie akcji można znaleźć profile kilku takich dzieci, wraz z ich opisami, zdjęciami oraz adresami, pod które można do nich pisać.
Dzieciakom sprawia to wielką frajdę. Ktoś planuje im coś napisać?
Strona akcji: http://marzycielskapoczta.pl
Jeśli podoba Wam się ta akcja to polecam podzielić się jej adresem z innymi - akcja jest całkowicie dobroczynna i dlatego nie ma budżetu na reklamowanie się w sieci. |
|
|
|
|
Oleczka
Sklep Gryzoland
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 22:56
Zwierzątka: szczurcie |
|
|
weszlam na ta strone i az mnie cos w gardle dusi jak czytam o tych strasznych chorobach
Za ok pol roku jak sie obronie bede psychologiem i wiem, ze napisanie takiego listu i wyslanie go bardzo pomaga tej drugiej osobie.
Mysle, ze pomaga i nam bo kaze sie na chwilke zatrzymac w pedzocym swiecie, usiasc nad kartka papieru i napisac list do dziecka a reka do gory kto w dzisiejszych czasach pisze listy mysle, ze garstka osob, ja wlasnie zdalam sobie sprawe, ze ostatni wyslalam jak mialam 13 lat czyli ponad 10 lat temu
Bardzo ale to bardzo dziekuje za tego linka i zabieram sie do pisania listu |
_________________ Sklep dla Gryzoni i Kroliczkow
www.gryzoland.pl |
|
|
|
|
Lavi
|
Wysłany: Pią Lis 20, 2009 09:40
Zwierzątka: Szczur x2, psiak |
|
|
Ja także coś napiszę, bardzo fajna akcja |
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
mpoczta
|
Wysłany: Śro Gru 05, 2012 19:03
|
|
|
Karena napisał/a: | Strona dalej działa. Zachęcam do aktywności w długie zimowe wieczory |
Dziękujemy za miłe słowa o akcji! Marzycielska Poczta cały czas działa - niedługo święta więc chcemy jak najbardziej nagłośnić taką formę pomocy chorym dzieciom.
Na świątecznej stronie akcji zawarliśmy wszystkie profile dzieci, które czekają na kartki świąteczne: http://swiatecznakartka.pl
Inicjatywa jest niekomercyjna i bylibyśmy niezmiernie wdzięczni za wszelką, nawet najmniejszą pomoc w jej nagłośnieniu. |
|
|
|
|
Zizollo
|
Wysłany: Śro Gru 05, 2012 23:02
Zwierzątka: kot |
|
|
tez coś napiszę,super akcja |
_________________ tu nas zobaczycie http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13006
na zawsze w sercu : Balu ?.10.12- 27.10.13,Bonzo 01.03.12-13.01.14,Bolo 01.03.12-14.08.14, Dragon ?-02.09.2014 ,Kiran 02.09.13-27.01.16, Karmel 02.09.13-31.05.2016[*] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|