|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Planowany miot A SunRat's Dolly x Zodiak |
Autor |
Wiadomość |
Nakasha
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 16:17
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Kciukam za ciążę |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
scorpio80
fide, sed cui vide
|
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 23:30
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Chciałam sprawdzić jak na siebie zareagują teraz. Ale Dolly wymierzyła kopniaka biednemu Zodiaczkowi i spotkanie się skończyło.
A Zyzaczek cudowny od razu chciał mi wejść na rączki
Dollytka waży 340, a Zodiaczek 500. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 10:41
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
ach, czyli jest szansa, że się udało
|
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
heniok
|
Wysłany: Śro Lis 04, 2009 18:42
Zwierzątka: 15 samiczek i stado żelek |
|
|
Dzisiaj jedziemy po Dolly i Zygzaka
To tylko kilka dni, a już nie możemy się ich doczekać
Rezerwacje na dzień dzisiejszy :
Samice:
My
Sasqach
Dimishka
Scorpio
Kovaluser
Mazoku
Bugej & Yenna x 2
Samce:
Quagmire
Mint x 2
Pani z Wawy x 2
Jeżeli ktoś jest a go nie powinno być to proszę o PW.
Na dzień dzisiejszy lista jest zamknięta. |
Ostatnio zmieniony przez heniok Pią Lis 06, 2009 12:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Śro Lis 04, 2009 20:56
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Pojechali. Już tęsknię.
Mam nadzieję, że mamy tą ciążę. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Lis 04, 2009 23:08
|
|
Aaaaaaaaaaaaa
To ja w pierwszej kolejności kciukam za to, żeby wszystko było dobrze
a w drugiej za małą kopię Zyzaka - Zodiaka |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
heniok
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 07:39
|
|
Tak jak pisaliśmy w naszym temacie Dolly miała problem z łapką przed kryciem, wydawało się że już wszystko dobrze i zdecydowałem się na krycie, niestety po kryciu się pogorszyło
Dolly napędziła nam strachu, praktycznie ciągnęła za sobą tą łapkę i miała przekrzywiony ogonek, podejrzewaliśmy najgorsze... uszkodzenie kręgosłupa ...
Wczoraj Emilka była z nią w Animie u doktor Rzepki i przywiozła na szczęście dobre wieści, wszystko wskazuje na to że to jednak urazowe i powinno przejść w ciągu 10-14 dni, trochę odetchnąłem ale uspokoję się jak Dolly wróci do formy. Doktor Ania stwierdziła że nie powinno jej to przeszkodzić przy porodzie i odchowaniu maluchów.
Dolly dzisiaj rano walczyła ze szmatką w dunie, wyglądało jakby chciała robić gniazdo , je za dwa szczury i zrobiła się bardziej spokojna i miziasta, mam nadzieję że to objawy ciąży.
Wieczorem ją zważymy bo to 5 dzień po kryciu.
Zodiak jutro wraca do Sachmy... jeszcze nie wyjechał a mi już brakuje tego łysolka
Kciuki się przydadzą i za ciąże i za powrót do formy ... |
|
|
quagmire
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 08:00
|
|
za łapuńkę Dollitki |
|
|
|
|
scorpio80
fide, sed cui vide
|
|
|
|
|
Yenna
szczurza mama^^
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 12:23
Zwierzątka: rudziak Frey |
|
|
zdrowiej malutka |
_________________ En`ca minne.
Za Tęczowym Mostem: Dalijka <3 i Stokrotka <3 |
|
|
|
|
madzial13
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 18:35
Zwierzątka: 7 szczurków - a fuj! |
|
|
Najpierw się seksiła, a teraz się rozchorowała - od nadmiaru dobrego, jednak boli
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze |
|
|
Yenna
szczurza mama^^
|
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 14:35
Zwierzątka: rudziak Frey |
|
|
Jesteśmy zaniedbywani..! <foch>
Co u mamusi, brzusio rośnie, rujki brak? No i zdjęcia jakieś poprosimy!
|
_________________ En`ca minne.
Za Tęczowym Mostem: Dalijka <3 i Stokrotka <3 |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 22:15
|
|
Jak się ma Dolly? |
|
|
|
|
heniok
|
Wysłany: Pon Lis 09, 2009 06:48
|
|
Dolly dalej ma problem z łapką i nie jest w stanie się myć po prawej stronie
Zamieszkała więc w dunie z Jadźką, śpią wtulone w siebie i iskają się nawzajem
Dolitka waży 361 g, wcina za 2 szczury i jest drugą samicą po Lussesicie która uwielbia danio |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|