|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 20:44 |
Miot G Happy Feet - nowe fotki str. 10 |
Autor |
Wiadomość |
Isis
Ruda Paskuda
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 09:39
Zwierzątka: cztery szczurze panienki, dwa psiaki i narzeczony |
|
|
Ja już od wczoraj mam moją Sunny Chłopakom jeszcze raz dziękuję za przywiezienie tej paskudy Właśnie wlazła mi pod sweter i ugniata sobie legowisko |
|
|
toldiak
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 11:52
|
|
|
Witam, również chciałbym się przywitać jako, że nowy jestem
Muszę powiedzieć, że Guto i Gordon całkiem nieźle znieśli podróż, bo praktycznie całą drogę przespali... Tzn mieli krótkie przerwy w spaniu na jedzonko i braterską bójkę, a tak to cały czas kimono Odnośnie tego co przyb pisał... Nic się nie zmieniło Gordon jakiś nadpobudliwy a Guto śpi cały czas, chociaż w sumie teraz się ożywili i po raz setny plądrują moje łóżko po prostu są przecudni
Zdjęcia jakieś na dniach wrzucę, jak luźniej się z zajęciami i pracą zrobi
Btw... Isis - nie ma za co |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 18:46
|
|
|
wygladam jak kon, ale jaki szczur piekny |
|
|
|
|
Azi
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 19:51
Zwierzątka: Impuls ZR, Impet ZR, Kakashi ZR, Snoopy, Wypłosz i czterolatek |
|
|
katasza, cudnie wyglądasz
a czy Grafit zrudział?!
i ostatnie maleństwo wyruszyło do nowego domku |
_________________ W : Gandalf, Bilbo, Frodka, Asfa, Dzika, Yavanna, Fniszka RT, Nessa, Fea RT, Moria, Bajaderka HF, Dafne z TM, Baletka z TM, Finka JR, Sasanka RT, Itsu SR, Ruda, Nastka, Irytacja SR, Luthien Tinuviel AB, Hipokryzja HF, Inazuma SR, Athame HF, Kagura HF, Muffinka HF |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 19:56
|
|
|
dzieki
nie, nie zrudzial, ale robilam przy lampce i tak wyszlo
spal u mnie w szaliku godzine, teraz biega po lozku |
|
|
|
|
nutaka
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 20:14
|
|
|
śliczności |
|
|
|
|
Nakota
Światowy transporterek
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 20:50
Zwierzątka: Dużo szczurów i kot |
|
|
Chwalić się zdjęciami, noo!
http://www.fotosik.pl/pok...9d80f9ca5e.html - "Akuku!" |
_________________ Kto walczy przegrywa czasem, kto nie walczy przegrywa zawsze.
Per aspera ad astra.
|
|
|
|
|
przyb
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 21:11
Zwierzątka: ogoniaste: Sequel, Gonzalles Happy Feet, kociasty Tofik |
|
|
Moi chłopcy się powoli przyzwyczajają Gonzo zdecydowanie preferuje spanie ponad szaleństwa. Chłopcy jeszcze się chwilami biją, ale bałem się że będzie dużo trudniej.
Kilka zdjęć: http://picasaweb.google.c...les2DzienRazem# |
|
|
Azi
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 21:23
|
|
przyb, a na tym zdjęciu "Gonzalles Happy Feet" wygląda jakby się uśmiechał głupawo dzięki za fotki (a Sequel jest śliczny, ale ja nienormalna z tym brązem jestem...) |
_________________ W : Gandalf, Bilbo, Frodka, Asfa, Dzika, Yavanna, Fniszka RT, Nessa, Fea RT, Moria, Bajaderka HF, Dafne z TM, Baletka z TM, Finka JR, Sasanka RT, Itsu SR, Ruda, Nastka, Irytacja SR, Luthien Tinuviel AB, Hipokryzja HF, Inazuma SR, Athame HF, Kagura HF, Muffinka HF |
|
|
|
|
przyb
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 21:43
Zwierzątka: ogoniaste: Sequel, Gonzalles Happy Feet, kociasty Tofik |
|
|
Dzięki Z Gonzallesa jest po prostu model tak go ciekawił aparat że sam ustawiał się do zdjęć Jeśli chodzi o umaszczenie - moim faworytem jest Gonzo (mój kot też jest czarny z białym brzuszkiem ) Ale dzięki różnicy charakterów obaj chłopcy są równie kochani |
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 00:05
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Gejsza, tuż przed odjazdem do Holandii:
|
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
mc
|
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 09:51
Zwierzątka: 8 szcz |
|
|
Bardzo wszystkim dziękuje za fotki i info |
|
|
Isis
Ruda Paskuda
|
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 15:42
Zwierzątka: cztery szczurze panienki, dwa psiaki i narzeczony |
|
|
hm....Sunny siedziała mi za swetrem dwa dni (z przerwą na spanie ) a dzisiaj po wyciągnieciu jej siłą zza swetra, gdziekolwiek bym jej nie postawiła, leci setą do mnie włazi pod sweter i zgrzyta ząbkami.
zdjecia
Dzisiaj uskuteczniałyśmy ganianie po łóżku bieganiu, podskokom i podgryzaniu nie było końca dostałam naprawde cudnego szczurka dziękuje:) |
|
|
toldiak
|
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 22:24
|
|
|
Przepraszam, że to tak długo trwało ale w końcu mam fotki! niestety tylko po jednym zdjęciu bo skurczybyki w miejscu nie chciały sekundy ustać... jak tylko będę miał więcej czasu to spróbuje jeszcze parę fot wrzucić... aha no i żeby nie było, te zdjęcia robił mój kumpel, nie ja
a i jeszcze raz chciałem bardzo podziękować za takie wspaniałe szczurasy chłopaki są po prostu mega... lubią dużo spać, ale jak wstaną to po prostu masakra jakby motorki w dupkach mieli bardzo chętni i do zabaw i pełni chęci do współpracy za parę dni wrzucę trochę więcej zdjęć, jak tylko koledzy od aparatów będą mieli trochę czasu, bo cyfry póki co nie posiadam, a z komórki to te zdjęcia są niczego warte
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
|
|
|
|
Azi
|
Wysłany: Nie Paź 18, 2009 13:59
|
|
no zdjęcia cudne, nie ma co |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|