|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 21:36 |
Miot D Happy Feet - To już 3 lata i 7 miesięcy! |
Autor |
Wiadomość |
Dory
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 09:32
|
|
|
Katasha, nie marudzić mi tu, bo 4 jesteś |
_________________ Jej Tłustość
|
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 10:34
|
|
|
4? aaaaaa, posikam sie zaraz
ja myslalam ze 6 |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 15:35
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
A gdzie fotki?? grupowe i z podziałem na płcie proszę żebym mogła się ślinić |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
Laura001
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 16:26
Zwierzątka: szczurki - Kubuś, Danio i Duszek ;) |
|
|
Nakasha napisał/a: | A gdzie fotki?? grupowe i z podziałem na płcie proszę żebym mogła się ślinić |
ja też proszę o fotki |
|
|
|
|
Azi
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 16:38
Zwierzątka: Impuls ZR, Impet ZR, Kakashi ZR, Snoopy, Wypłosz i czterolatek |
|
|
Nakasha, oO' wiesz, one dopiero co mają jeden dzień
o ile Mantykora jest taką mamą jak była Finka (a wydaje mi sie, że tak), to ja się nie dziwie, że fot nie ma... |
_________________ W : Gandalf, Bilbo, Frodka, Asfa, Dzika, Yavanna, Fniszka RT, Nessa, Fea RT, Moria, Bajaderka HF, Dafne z TM, Baletka z TM, Finka JR, Sasanka RT, Itsu SR, Ruda, Nastka, Irytacja SR, Luthien Tinuviel AB, Hipokryzja HF, Inazuma SR, Athame HF, Kagura HF, Muffinka HF |
|
|
|
|
Dory
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 17:46 Foty
|
|
|
Miętka jest wyrozumiała wobec Wścibskiej Wielkiej Łapy, jak ja to nazywam Otwieram jej drzwiczki, mama idzie pobiegać, a ja zabieram maluchy na fotel nawet nie zmieniając pozycji. Zamykam wtedy klatkę, żeby nie wpadła w histerię, że maluchy zostały porwane przez kosmitów. Podczas sesji weszła na fotel (wstrzymałam oddech ), wzięła jedno małe w zęby, ale za chwilę odłożyła, podeszła mnie obwąchać i poszła dalej biegać Dała mi takie szczurze pozwolenie na macanie jej dzieci Bardzo się cieszę, że mi ufa
Już popierwszym dniu widać, które kluchy są wiecznie nienajedzone i najczęściej doją mamę Wszystkie mają białe plamki na brzusiach, ale niektóre od wczoraj zrobiły się większe i bardziej pękate niż reszta. Z radością melduję, że nadal nie mamy słabiuteńkiej klusi i oby tak zostało
Za to mamy sierstnego rodzyna wśród chłopaków - jeden jedyny standardzik (reszta nie powiem ) Ogólnie standardów sierstnych mamy w miociku niewiele Aha, i widzę już niektóre znaczenia Jest hooded i capped, jeśli mnie wzrok nie myli
Gniazdko
Mama odpoczywa
Okiem podglądacza...
Piramidka
Dwie kupki
Maleństwo na ręce
|
|
|
|
|
|
Anouk
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 17:49
|
|
|
Ajj Jeszcze takie mocno różowe |
|
|
|
|
babyduck
Duckling
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 18:01
|
|
|
http://www.fotosik.pl/pok...20e021cac2.html - czy tam jest blazed/husky na górze? |
_________________ W : Fretka, Borsuk, Shiba, Kreta, Corleone RL, Happy Hour AR, Pavan AR, Ex Aequo SR, Roux, Bonus, Muminek EM, Willy Wonka SR, Amor Vincit SR, Tea |
Ostatnio zmieniony przez babyduck Nie Kwi 19, 2009 18:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
sachma
Zaproszone osoby: 15
|
|
|
|
|
Azi
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 18:14
Zwierzątka: Impuls ZR, Impet ZR, Kakashi ZR, Snoopy, Wypłosz i czterolatek |
|
|
babyduck napisał/a: | http://forum.szczury.biz/...c7af67c7#300523 - czy tam jest blazed/husky na górze? | jep, bardziej prawdopodobny husky, ale zobaczymy |
_________________ W : Gandalf, Bilbo, Frodka, Asfa, Dzika, Yavanna, Fniszka RT, Nessa, Fea RT, Moria, Bajaderka HF, Dafne z TM, Baletka z TM, Finka JR, Sasanka RT, Itsu SR, Ruda, Nastka, Irytacja SR, Luthien Tinuviel AB, Hipokryzja HF, Inazuma SR, Athame HF, Kagura HF, Muffinka HF |
|
|
|
|
babyduck
Duckling
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 18:17
|
|
|
Off-Topic: | sachma, ups, poprawiłam. |
|
_________________ W : Fretka, Borsuk, Shiba, Kreta, Corleone RL, Happy Hour AR, Pavan AR, Ex Aequo SR, Roux, Bonus, Muminek EM, Willy Wonka SR, Amor Vincit SR, Tea |
|
|
|
|
Dory
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 18:24
|
|
|
Ekhem... Nie wgapiać się za mocno, bo nie będzie niespodzianek |
|
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 19:04
|
|
|
jeden standart? reszta fuzzy? Dory, mow, nie lubie niespodzianek
Smieszne glizdy |
|
|
|
|
Laura001
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 19:04
Zwierzątka: szczurki - Kubuś, Danio i Duszek ;) |
|
|
słodkie maluchy |
|
|
nezu
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 19:15
|
|
|
katasza, podejrzewam że z racji mamusi to tam poza fuzzami ( o ile są ) to i rexiki się jeszcze urodziły. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|