|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: EpKee Pią Mar 02, 2012 15:07 |
Gady, płazy i inne potwory :) |
Autor |
Wiadomość |
pituophis
( . )( . )

|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 14:36
Zwierzątka: węże, koty, jeż, rogatki, eublefary i sporo gryzoni |
|
|
Uważam, że znczna część gadów odróżnia swojego opiekuna od innych, ale nie należy tego mylić z przywiązaniem. |
_________________ Love is a flaw, love never completely under will |
|
|
|
 |
devilline
superfrajer.

Zaproszone osoby: 1
Dołączyła: 17 Lis 2006 Posty: 1641 Skąd: Czerwionka-Leszczyny/Rybnik
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 14:38
Zwierzątka: kot. |
|
|
Re - re, kum - kum!
 |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 14:45
|
|
|
Twoja rzekotka zabia? ;> |
|
|
|
 |
devilline
superfrajer.

|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 17:46
|
|
Nie, nie, zobaczyłam ją na jakiejś wycieczce (Wrocław?) i obcykałam, a teraz wykopałam to zdjęcie i postanowiłam sie pochwalić, bo je lubie, o |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 18:05
|
|
|
http://www.joemonster.org..._smierc_i_zycie
dev, we Wroclawiu w takich szklarniach co pelno roslin roznych tam rosnie? ;p zapomnialam jak to sie zwie. tez bylam, w takim wielkim akwarium bylo pelno tych rzekotek, tez mam gdzies zdjecia |
|
|
|
 |
Mangusta
ICanHasASnake!

|
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 18:30
|
|
|
tadaaam
moje małe trofeum z dzisiaj - wylinka samca boasa zeschła się totalnie na głowie i ściąganie jej było masakrą, na szczęście wąż nawet nie był specjalnie wkurzony i wyrobiłam się z tym w jakieś pół godziny. zastanawia mnie czy nie miał na głowie jeszcze jednej zaległej wylinki, bo w porównaniu z wylinką samicy ta się totalnie nie dawała namoczyć. te czarne obwódki wokół okularów to nagromadzony brud. teraz boas jest świeżutki, spokojniutki i szczęśliwy a ja mam na koncie kolejną udaną wylinkę wspomaganą
do schroniska niedługo przyjedzie... waran stepowy |
_________________ Gadzinowe: Haribo, Gary; Czterokołowe: Hondziaszek, Granatowa Krowa |
|
|
|
 |
devilline
superfrajer.

|
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 18:32
|
|
katasza, nie, to chyba było w zoo, o wiele sie nie myle. Fajne żółwie tam były |
|
|
|
 |
Gość
|
|
|
|
 |
yoshi

|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 21:35
|
|
|
Moja amurka, dwa dni po wylince... jabłko niedaleko spada od jabłoni, bo ma na imie Amore Niestety mahoń nie załapał się na sesje bo baterie padły.
 |
_________________ (\_/)
( O.o)
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Mushroom, Alcest , Maja, łysy Pink, Floyd, Bąbel, Niunia, Niunia II, Emilka |
|
|
|
 |
Mangusta
ICanHasASnake!

|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 19:23
|
|
|
świetny pomysł z tymi perełkami, czym doświetlałaś? ja mam za słabe żarówki w domu bo wszystko jest strasznie ciemne co bym nie robiła...
a teraz coś śmisznego...
gekuś....
i mój gryzmoł na wejściu do gadziarni... no nie, przecież to jakaś porażka jest
http://wielkie-serce.blogspot.com/ tutaj więcej fot ogólnych ze schronu, jest też zdjęcie miszczyń Polski z naszą Miśką |
_________________ Gadzinowe: Haribo, Gary; Czterokołowe: Hondziaszek, Granatowa Krowa |
Ostatnio zmieniony przez Mangusta Wto Lut 10, 2009 20:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
yoshi

|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 20:28
|
|
|
lampka z góry lub różnych stron...
Boas będzie prawdopodobnie w tym tyg w każdym razie na dniach czekam na info z dokładnym gdzie, kiedy o której
Super!!
Widzę że tygrysek dopieszczany Coraz bardziej mi się zaczynają podobać, ale dla mnie chyba trochę za duże jednak
Jak u was biało i jasno, nasze krakowskie schronisko wygląda niestety bardziej ponuro |
_________________ (\_/)
( O.o)
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Mushroom, Alcest , Maja, łysy Pink, Floyd, Bąbel, Niunia, Niunia II, Emilka |
|
|
|
 |
Mangusta
ICanHasASnake!

|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 20:33
|
|
|
eee, tygrysy są nudne, ani temu fajnie terra nie urządzisz, ani nie pogapisz jak się rusza, nic ciekawego, już siatka jest ciekawsza bo przynajmniej kontaktuje ze światem zewnętrznym na zasadzie jeść - jeść - jeść!
a schroniskowe boasy zjadły po mrożonym szczurze, nareszcie co też oznacza że samica jednak nie jest w ciąży... z jednej strony szkoda, a z drugiej to może i dobrze cudnie wyzdrowiały! |
|
|
|
 |
nezu

|
|
|
|
 |
Mangusta
ICanHasASnake!

|
Wysłany: Śro Lut 11, 2009 00:20
|
|
|
one się łatwo kaleczą a tej nikt do tej pory nie oszczędzał... ale spoko, już dawno zagojone, malutka ranka była |
|
|
|
 |
nutaka

|
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 13:08
|
|
|
apap |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|