|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Senthe Sob Sie 18, 2018 19:30 |
Przysympatyczny Pan dumbo Syjam szuka domu |
Autor |
Wiadomość |
malvaaa
|
Wysłany: Nie Sie 12, 2018 13:22 Przysympatyczny Pan dumbo Syjam szuka domu
|
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 1
2. Płeć szczurów: samiec
3. Wiek szczurów: ok. 6 miesięcy - taką informacje dostałam od poprzedniego właściciela
4. Miasto: Wołomin
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Warszawa i okolice
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: zdrowy
7. Charakter, usposobienie szczurów: kontaktowy, ciekawski i bardzo ruchliwy. Nie boi sie człowieka, zaczepia, jak tylko ktoś pojawi sie obok klatki to juz czeka z nosem w kratach na wypuszczenie. Na wybiegu podbiega co jakiś czas na głaskanie i ewentualne smaczki.
8. Stosunek szczurów do człowieka: bardzo przyjazny, nie wykazuje agresji
9. Stosunek do innych szczurów: niestety tego nie wiem, był trzymany sam
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: jestem domem tymczasowym
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: nie dotyczy
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) [/size]Czy samce są oddzielone od samiczek: nie dotyczy
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: brak
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: jest sam, oddam go tylko komuś kto juz posiada stadko
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: rozmowa, ankieta, chciałabym dowieźć szczura do docelowego domu, sprawdzić warunki, klatkę itp i jeśli wszystko będzie ok to zostawię go
16. Zdjęcia szczurów: zdjecia prześle , nie chcą mi się załadować w załącznikach
17. Kontakt: Malwina.kuba@op.pl lub przez forum
18. Kilka słów o szczurze: szczurka odebrałam od osoby która nie chciała się już nim opiekować. Miał małą klatkę ale miał dobry kontakt z człowiekiem, nie jest przestraszony. Jest na prawdę bardzo kontaktowym stworzeniem. Chciałabym zeby znalazł swoje stadko i nie siedział sam. |
|
|
|
|
ziew
|
|
|
|
|
malvaaa
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2018 17:49
|
|
|
Ogłoszenie nieaktualne, szczurek znalazł dom |
|
|
|
|
Senthe
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2018 19:31
|
|
|
W takim razie przenoszę do archiwum. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|