|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Albireo Nie Gru 31, 2017 12:13 |
poszukuję dwóch golasków [CAŁA POLSKA] |
Autor |
Wiadomość |
paullla17
|
Wysłany: Śro Lip 19, 2017 00:03 poszukuję dwóch golasków [CAŁA POLSKA]
|
|
|
Witam, moim marzeniem jest znalezienie dwóch gołych szczurków wyglądających jak mój Pieeeetrzyk
Gdyby gdzieś udało mi się takie znaleźć wraz z chłopakiem byli byśmy przeszczęśliwi a Timon nie został by zacałowany na śmierć!
założyłam już post na ten temat na szczury.org gdzie jest więcej informacji
tytaj jest link: http://szczury.org/viewtopic.php?f=164&t=48645 |
_________________ Nasz temat ---> http://forum.szczury.biz/...p=516139#516139
|
|
|
|
|
Albireo
|
Wysłany: Czw Lis 16, 2017 22:39
|
|
|
paullla17, aktualne? |
_________________ "Zawsze przy mnie, lecz nie ze mną": Spika, Irina, Akne, Rosika, Spock, Flawia sHS, Flora sHS, Xilesia of ZR, Yldritta od ZR [*] |
|
|
|
|
neilah
|
Wysłany: Sob Lis 18, 2017 21:56
|
|
|
paullla17, Hejka, ja mam do oddania dwa fuzzy/double rexy (różne opinie na ten temat, i szczerze nie wiem która z tych odmian mają moje maluszki). Nie są to sfinksy od razu mówię, mają meszek, ale no, zaliczane są do ras bezwłosych mimo wszystko, prześwituje im różowa skórka, a włosków mają bardzo mało. Oba to samczyki.
|
|
|
|
|
Albireo
|
Wysłany: Nie Gru 31, 2017 12:13
|
|
|
Brak odpowiedzi. Temat zamykam i przenoszę do archiwum. |
_________________ "Zawsze przy mnie, lecz nie ze mną": Spika, Irina, Akne, Rosika, Spock, Flawia sHS, Flora sHS, Xilesia of ZR, Yldritta od ZR [*] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|