|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Albireo Pon Lis 27, 2017 10:36 |
[Bydgoszcz] Kokos i Koksik szukają domu! |
Autor |
Wiadomość |
Niebieska
|
Wysłany: Sob Cze 17, 2017 21:40 [Bydgoszcz] Kokos i Koksik szukają domu!
|
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 2
2. Płeć szczurów: samce
3. Wiek szczurów: 7 miesięcy
4. Miasto: Bydgoszcz
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: grzecznościowy lub zrzutka na bilet weekendowy PKP
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: leczyliśmy się z wszołów i roztoczy
7. Charakter, usposobienie szczurów: Kokos (kaptur) jest trochę nieśmiały,ale otwiera się już na ludzi. Koksik do ludzi jest ok
8. Stosunek szczurów do człowieka:Kokos (kaptur) jest trochę nieśmiały,ale otwiera się już na ludzi. Koksik do ludzi jest ok
9. Stosunek do innych szczurów: Koksik trochę zadymiał,więc został wykastrowany,łączenie jeszcze przed nim, Kokos nie ma problemów
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: jestem DT
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: nie dotyczy
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: nie dotyczy
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: brak
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: mogą być rozdzielone
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: ankieta/wizyta/umowa
16. Zdjęcia szczurów:
Koksik
Kokos
17. Kontakt: vixit@poczta.onet.pl
18. Kilka słów o szczurze: Trafili do mnie z powodu wyjazdu poprzedniego opiekuna. Mieszkali w 7 osobowym stadzie. |
|
|
|
|
Albireo
|
Wysłany: Czw Lis 16, 2017 22:35
|
|
|
Niebieska, aktualne? |
_________________ "Zawsze przy mnie, lecz nie ze mną": Spika, Irina, Akne, Rosika, Spock, Flawia sHS, Flora sHS, Xilesia of ZR, Yldritta od ZR [*] |
|
|
|
|
Albireo
|
Wysłany: Pon Lis 27, 2017 10:36
|
|
|
Brak odpowiedzi. Temat zamykam. |
_________________ "Zawsze przy mnie, lecz nie ze mną": Spika, Irina, Akne, Rosika, Spock, Flawia sHS, Flora sHS, Xilesia of ZR, Yldritta od ZR [*] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|