|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Albireo Czw Lis 16, 2017 22:40 |
[Wa-wa, Skierniewice] Przyjmę samicę/wykastrowanego samca |
Autor |
Wiadomość |
pepemao
|
Wysłany: Wto Kwi 18, 2017 16:09 [Wa-wa, Skierniewice] Przyjmę samicę/wykastrowanego samca
|
|
|
Hej,
po dwóch latach wspólnego życia odeszły dwie szczurki (polaboratoryjne), pochorowały przed śmiercią.. nie udało się. Tres została sama, ze wszystkich była najżywsza i ludziom także najmilsza. Staram się poświęcać jej możliwie sporo czasu, pobawić się razem, ale wiadomo, szczurem nie jestem. Nie planowałem kolejnych szczurów, ale może to jednak dobry pomysł.
Tres trzyma się dobrze, nie ma objawów otępienia itd., ale co ja tam wiem tak naprawdę.
Przygarnę szczurka/szczurkę, jednego/ą lub parkę, najlepiej dojrzałe. Szczur koniecznie wykastrowany oczywiście, może to i dobrze by było, niech sobie jeszcze poużywają życia. Tres ma około 2-2,5 roku.
pozdr;) |
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Śro Maj 24, 2017 06:59
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
pepemao, czy aktualne? |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
Albireo
|
Wysłany: Czw Lis 16, 2017 22:40
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam i przenoszę do archiwum. |
_________________ "Zawsze przy mnie, lecz nie ze mną": Spika, Irina, Akne, Rosika, Spock, Flawia sHS, Flora sHS, Xilesia of ZR, Yldritta od ZR [*] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|