|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Nie Sty 01, 2017 16:01 |
[Gdańsk] Oddam młodego samca szczura albinoska :) |
Autor |
Wiadomość |
Poniatowskyy
|
Wysłany: Wto Gru 27, 2016 09:43 [Gdańsk] Oddam młodego samca szczura albinoska :)
|
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 1
2. Płeć szczurów: Samiec
3. Wiek szczurów: Niestety dokładnie nie wiem, ale jest młody
4. Miasto: Gdańsk.
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Do innych miast niestety nie. Możliwy dowóz do Gdańska Głównego
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: Nie wiem. wydaje się zdrowy
7. Charakter, usposobienie szczurów: Przyjazny
8. Stosunek szczurów do człowieka: Bardzo dobry
9. Stosunek do innych szczurów: Nieestety nie wiem
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Znalazłem go przemarzniętego na dworze. Sam do mnie podszedł. Najprawdopodobniej był nieudanym prezentem świątecznym i ktoś postanowił wyrzucić go na dwór.
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: brak
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone:
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: Najlepiej drugi szczurek
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt:
tel. 531 257 773 email- dawid.poniatowski.owca@wp.pl
18. Kilka słów o szczurze: Szczurek bardzo przyjazny i ruchliwy. Znalazłem go biednego na dworze. Ktoś go najprawdopodobniej wyrzucił, bo nie udał się prezent świąteczny
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
Ostatnio zmieniony przez Poniatowskyy Wto Gru 27, 2016 12:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
agathe1988
|
Wysłany: Wto Gru 27, 2016 11:00
Zwierzątka: Cała 16 w <3 |
|
|
Poniatowskyy, wstaw proszę zdjęcia w formie miniatur. |
_________________ Na zawsze w sercu: Dumbo [*] Dabi [*] Abu [*] Dropsik [*] Gucio [*] Bubuś [*] Mount [*] Tadeusz of Zirrael Rattery [*] Everest [*] Homer [*] Thor [*] Dover [*] Otto [*] Puci [*] Navaho Incredible Rats [*] Powhatan Incredible Rats [*] |
|
|
|
|
Albireo
|
Wysłany: Wto Gru 27, 2016 12:57
|
|
|
Poniatowskyy, podrzucam link do Okienka Drugiego Życia. To gdański DT, który w razie czego może pomóc znaleźć nowy domek albo wziąć szczura do siebie na tymczas. Ja niestety mam samiczki. https://www.facebook.com/...ozycia/?fref=ts |
_________________ "Zawsze przy mnie, lecz nie ze mną": Spika, Irina, Akne, Rosika, Spock, Flawia sHS, Flora sHS, Xilesia of ZR, Yldritta od ZR [*] |
|
|
|
|
Skarpetka
100% bawełny
|
Wysłany: Pią Gru 30, 2016 14:52
Zwierzątka: Dorito, Vin, Nacho, Trufel |
|
|
Poniatowskyy, super, ze go znalazles. Koniecznie powinien go zobaczyc weterynarz, skoro szczur byl na dworze i to zima. Czasem tego nie widac, ale choroba moze sie gdzies w organizmie rozwijac. Mozesz zabrac go do weterynarza Ty albo wlasnie jakis Dom Tymczasowy, tak jak Albireo proponuje. |
|
|
|
|
Poniatowskyy
|
Wysłany: Nie Sty 01, 2017 15:43
|
|
|
Szczur znalazł nowy dom Temat do usunięcia/ zamknięcia |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|