|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Miot STAROŻYTNY HS |
Autor |
Wiadomość |
Oluś
Dawniej olus_165
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2016 10:35 Miot STAROŻYTNY HS
Zwierzątka: 15 Popierdółek + 1 Psowata + 4 Ślimy |
|
|
Rodzicami zostali:
ROTA ot Madam Szapokljak (dumbo, standard, burmese, niest. self) oraz NERON of Zirrael (standard, standard, wheaten pale burmese, self)
Dziękujemy serdecznie hodowli Zirrael Rattery za użyczenie samca do krycia!
Spodziewamy się:
Uszy: standard, mała szansa na dumbo
Sierść: standard
Barwa: sable burmese, pale sable burmese, burmese, pale burmese, siamese, himalayan w kolorach black i agouti, jest szansa także na russian blue i russian blue agouti
Znaczenia: self
Charaktery:
Rota
Cytat: | zdecydowanie najodważniejsza z moich Ukrainek. Wszystko musi wiedzieć, musi być koło mnie zawsze, musi być do wszystkiego pierwsza. Ma taki sanratsowy charakter, jest mega proludzka, do tego bardzo wesoła, uwielbia się bawić. Wiecznie zazdrosna o Perperunę - nie ma tak, że Perperunę będę tulać, a jej nie. Jeśli Perperunę mam na kolanach, to Rota wejdzie mi na brzuch. Jeśli na brzuchu, to pakuje się wyżej, żeby mnie lizać po twarzy. Niemożliwa wariatka Pochodzi z Ukrainy.
Jako mama miotu A sprawdziła się bardzo dobrze. |
Neron
Cytat: | W młodości nie lubił rąk i nieco panikował. Dojrzał, przestał być dzikuskiem i zrobił się z niego całkiem fajny szczur. Czasem bywa odrobinę zaborczy w stosunku do swoich kolegów. Kandydat na betę, chociaż ma poważną konkurencję w stadzie. |
Poród był dość krwawy, ale Rota bez problemów powiła 14-stkę żelków. Pięknie nad nimi kwoczy, a brzuszki są pełne mleka
Miot jest tematyczny, czyli imiona szczurków z tego połączenia będą krążyć wokół szeroko pojętej starożytności
Na dziewczynki na razie nie przyjmujemy zapisów.
Aby zapisać się na miot należy zapoznać się z warunkami rezerwacji, wypełnić ankietę i przesłać ją na nasz adres e-mail: husarskieskrzydla@gmail.com
Zastrzegamy sobie prawo do odmowy rezerwacji lub sprzedania maluszka bez podania powodu. Mioty mogą nie dojść do skutku z przyczyn od nas niezależnych, może również dojść do zmiany samca, literki lub kolejności miotów. |
_________________ Olusiowe Popierdółki: Radziwiłł & Rokosz SunRat's, Sir Lancelot, Nihil Novi & Neron of Zirrael, Puszkin ot Madam Szapokljak, Cześnik Raptusiewicz ot Madam Szapokljak, Arbiter Elegantiarum & Ab Oriente Lux spod Husarskich Skrzydeł, Chilon Chilonides spod Husarskich Skrzydeł, Izzy's Yanosik, Izzy's Zerwikaptur, Gotfryd of Zirrael, Drakkar spod Husarskich Skrzydeł, Rob Roy von Bruno oraz Psowata Gaja oraz Ślimy: Stefan, Horacy, Ambroży i Izydor
Wokół mnie: Baal, Sir Galahad, Móó-Shó Mórmórandó EM, Siwy, Enoki SR, Ądręę WWW, Edward EM, Burton, Ave, Vea, Bazyl, Lucjusz, Akapit, Alucard, Duo, Wacuś. Tęsknię... |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2016 10:49
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Cudownie Niech brzuszki będą cały czas pełne mleczka. A maluszki niech rosną duże i dzielne
Kocham i czekam. |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Ogoniasta
<:3 )~<:3 )~
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2016 11:36
Zwierzątka: 11 szczuraskowych piękności :) |
|
|
Gratuluję i tutaj!
Klusiątka niech rosną duuuże, okrąglutkie Dużo kciuków dla całej gromadki i dzielnej mamusi |
W sercu: Meggy [*], Pampuszek [*], Fibi [*], Rossa [*], Vilemo [*], Sasha [*], Celica vel Chunni SunRat's [*], Lexi [*], Seventh Heaven [*], Delicja [*], Izzie [*], Lily [*], Muffinka [*], Foxy Lady [*], Brook [*], Brandy [*], Shandy [*], Lucynka [*], Whisky [*], Bajka [*] Daisy [*], Morelka [*], Impala [*], Tessa [*], Tequila [*], Iliada HS [*], Wydra Serduszko [*], Brie [*], Mary [*] |
|
|
|
|
Mao
Dorosłe dziecko
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2016 13:04
Zwierzątka: Gończy polski i 9 Maogonków |
|
|
|
_________________ ... ponieważ bułka.
Nade mną i w : Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Mały Rycerzyk - Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena i Eta CarinaeEM, Yankes AR spod skrzydeł pszczoły, Lela i Perperuna SR, Malina, Madara SR i Rusinek SR.
W rolach głównych: Nel - Bułka, Oleńka, Husaria, Pacta Conventa - Pecet, Rota, Chidori, Anahita - Anka oraz Dąbrówka jako caryca Maogonków
|
|
|
|
|
ema0505
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2016 14:00
Zwierzątka: 5 szczurzych panów i pies Collie nie border |
|
|
Jacy piękni rodzice!
Niech kluchy rosną zdrowo
Off-Topic: | Nie mogę tu wchodzić, bo jeszcze wyśle ankietę a wtedy to mnie Ernest z domu wyrzuci |
|
_________________ Ze mną: Borys, Bobby Singer, Cookie spod Husarskich Skrzydeł, Gambit of Zirrael, Zen Rotta Taivas, Zick Rotta Taivas, Dave Incredible Rats <3
Za TM: Nodi vel Zdzichu, Scooby vel Pindol, Hienek, Arnold, Harry, Mortimier Pierwszy, Majki, Jessie, Tutek, Czarny
Nasz temat: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=15302
Zapraszam
|
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2016 14:02
|
|
So in love |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Senthe
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2016 14:55
|
|
|
Aww |
|
|
|
|
Ogoniasta
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2016 19:33
|
|
Micha pełna żelkowych słodkości! |
W sercu: Meggy [*], Pampuszek [*], Fibi [*], Rossa [*], Vilemo [*], Sasha [*], Celica vel Chunni SunRat's [*], Lexi [*], Seventh Heaven [*], Delicja [*], Izzie [*], Lily [*], Muffinka [*], Foxy Lady [*], Brook [*], Brandy [*], Shandy [*], Lucynka [*], Whisky [*], Bajka [*] Daisy [*], Morelka [*], Impala [*], Tessa [*], Tequila [*], Iliada HS [*], Wydra Serduszko [*], Brie [*], Mary [*] |
|
|
|
|
Oluś
Dawniej olus_165
|
Wysłany: Śro Maj 18, 2016 20:35
|
|
Rośniemy i ciemniejemy
|
_________________ Olusiowe Popierdółki: Radziwiłł & Rokosz SunRat's, Sir Lancelot, Nihil Novi & Neron of Zirrael, Puszkin ot Madam Szapokljak, Cześnik Raptusiewicz ot Madam Szapokljak, Arbiter Elegantiarum & Ab Oriente Lux spod Husarskich Skrzydeł, Chilon Chilonides spod Husarskich Skrzydeł, Izzy's Yanosik, Izzy's Zerwikaptur, Gotfryd of Zirrael, Drakkar spod Husarskich Skrzydeł, Rob Roy von Bruno oraz Psowata Gaja oraz Ślimy: Stefan, Horacy, Ambroży i Izydor
Wokół mnie: Baal, Sir Galahad, Móó-Shó Mórmórandó EM, Siwy, Enoki SR, Ądręę WWW, Edward EM, Burton, Ave, Vea, Bazyl, Lucjusz, Akapit, Alucard, Duo, Wacuś. Tęsknię... |
|
|
|
|
Emilia
Dołączyła: 20 Gru 2012 Posty: 569 Skąd: Z kraju na mapie po lewej.
|
Wysłany: Śro Maj 18, 2016 22:08
Zwierzątka: 8 x M |
|
|
Jak najwiecej ciemnych...! |
_________________ Moje skarby: Marie Antoinette KR, Málaga HS, Mousse au Chocolat i Mazurka FR, Mafia, Marsupilami i Miramis IR, labik Mio
Opuścili nas: Marlo, Mokka SR, Mint SR, Mascarpone, Meringue, Malvo, Miu Miu KR |
|
|
|
|
Ogoniasta
|
Wysłany: Śro Maj 18, 2016 22:52
|
|
http://s908.photobucket.c...ry6do9.jpg.html Przepełnia mnie pragnienie żeby włożyć tu rękę i pogmerać! |
|
|
|
|
tuśka
|
Wysłany: Śro Maj 18, 2016 23:40
Zwierzątka: Labrador, szczury |
|
|
Gratuluję i dużo zdrówka maluszkom życzę
15 maja - jaka piękna data, w tym dniu mam urodziny |
_________________ Obecnie ze mną Alex, Parszywek,Carlos, Denzel
ZA TM min: Manfred [*] Zosia [*] Halina [*] Czarna [*] Alexander [*] Scotty [*] Hania [*] Alina [*] Sasha [*] Mała [*] i wiele wiele innych [*]...
|
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Nie Maj 22, 2016 09:42
|
|
Pierwszy tydzień za nami |
|
|
|
|
Oluś
Dawniej olus_165
|
Wysłany: Nie Maj 22, 2016 17:35
|
|
Mamy 10 dziewuszek i 4 chłopców
Dziś tylko nasze cztery rodzynki:
|
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Nie Maj 22, 2016 17:43
|
|
Cudne rodzynki
Niby tylko cztery, a jaki trudny będzie wybór |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|