|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Opinie i recenzje. Co sądzimy o Zooplusie ? |
Autor |
Wiadomość |
Rusałka
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2016 21:06
|
|
|
Kupiłam "JR Farm uczta dla szczura" w Zooplus, razem z huśtawką dla papużek. Dziś dotarła do mnie paczka. W środku oczywiście było zamówienie, jednak opakowanie
karmy zostało rozdarte na całej długości i wysypało się. Oczywiście zaznaczyłam, że paczka dotarła do mnie uszkodzona, lecz w stanie akceptowalnym, gdyż karma wciąż aromatycznie pachnie. |
Ostatnio zmieniony przez Rusałka Wto Lut 16, 2016 01:13, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Rusałka
|
Wysłany: Śro Lut 10, 2016 00:17
|
|
|
W mailu, który napisali że paczka do mnie jest wysłana, był fragment z trzema linkami, wybrałam "Jeśli jedna bądź więcej paczek nie dotarła w stanie nienaruszonym,
mimo to jednak akceptowalnym, prosimy kliknąć tutaj:" Poniżej był dopisek "Dzięki tej ocenie możemy przyjrzeć się bliżej konkretnym zamówieniom i wyselekcjonować
uszkodzone przesyłki. Pozwala nam to na dokładną analizę i kontrolę jakości rodzajów kartonów, wypełnień i opakowań. Im więcej Klientów dokona takiej oceny,
tym więcej zbierzemy danych statystycznych, a przez to będziemy mogli wyeliminować powstające nieprawidłowości. Dziękujemy bardzo za wsparcie."
Po kliknięciu na link pojawiła się strona Zooplusa z podziękowaniami za ocenę. |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Śro Lut 10, 2016 10:25
Zwierzątka: brak |
|
|
Rusałka, to tylko ankieta, a nie zgłoszenie reklamacji |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Rusałka
|
Wysłany: Śro Lut 10, 2016 21:06
|
|
|
Pokarm jest świeży, ładnie i mocno pachnie. Nie widzę za bardzo sensu reklamacji. |
|
|
|
|
Tarpatka
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 00:41 Savic Zeno 3
|
|
|
Oglądając sobie różne klatki wpadłam na większy dubel klatki Zeno 2
I zastanawiam się o co chodzi?! Zamówiłam na zooplusie klatkę Savic Zeno 2 ale patrząc na zdjęcie na tej stronie które daje zooplus http://www.zooplus.pl/sho..._szczura/339572 dochodzę do wniosków że moja klatka jest większa. No i o co chodzi? Czy zooplus nie wie o tym że są dwie wersje tych klatek? Kupiłam Savic Zeno 2 a mam Zeno 3 xD ? |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 00:46
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
Nie zakładaj nowych, zbędnych tematów. Scaliłam z pasującym.
W Zooplusie dostępne są obie wersje, TUTAJ większy.
Zmierz swoją klatkę i sprawdź który zamówiłaś. Jeśli coś zostało przez nich źle wysłane zrób zdjęcia i złóż reklamację.
Jeśli zaś masz pytanie dotyczące wyboru klatki zadaj je TU. |
|
|
|
Ogoniasta
<:3 )~<:3 )~
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 11:27
Zwierzątka: 11 szczuraskowych piękności :) |
|
|
mmarcioszka napisał/a: |
W Zooplusie dostępne są obie wersje, TUTAJ |
To jest Savic 3 Empire. Jeszcze inna.
Savic 3 jest od 2 tylko dłuższa. Ciekawa sytuacja bo zooplus nie ma jej w ofercie. Moze faktycznie pomyłka. |
W sercu: Meggy [*], Pampuszek [*], Fibi [*], Rossa [*], Vilemo [*], Sasha [*], Celica vel Chunni SunRat's [*], Lexi [*], Seventh Heaven [*], Delicja [*], Izzie [*], Lily [*], Muffinka [*], Foxy Lady [*], Brook [*], Brandy [*], Shandy [*], Lucynka [*], Whisky [*], Bajka [*] Daisy [*], Morelka [*], Impala [*], Tessa [*], Tequila [*], Iliada HS [*], Wydra Serduszko [*], Brie [*], Mary [*] |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 12:07
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
Ogoniasta, faktycznie. Już się do dopatrzyłam.
Tym bardziej dokładnie zmierzyłabym klatkę i napisała do nich |
|
|
|
RudaWilczyca
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 13:57
|
|
|
Jeśli masz tą klatkę większą a ci to nie przeszkadza, to ucichnij i się ciesz Ich błąd |
_________________ U mnie: Felicja zwana Felą + szukamy...
Za TM: Hugo, Michael zwany Ciapą |
|
|
|
|
olgapsiara
|
Wysłany: Nie Kwi 17, 2016 20:19
Zwierzątka: Pies, 3 szczury i gekon lamparci |
|
|
Jak to wygląda z kartami podarunkowymi? |
_________________ Ze mną : Pysia, Granda i Szelma
Za TM : Mysia ( 6 miesięcy ) [*] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|