|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przychodnia Centaur [Chorzów] dr wet. Tomasz Zamęcki |
Autor |
Wiadomość |
Naamah
|
Wysłany: Wto Sty 19, 2016 17:05 Przychodnia Centaur [Chorzów] dr wet. Tomasz Zamęcki
Zwierzątka: Szczur |
|
|
Niesamowity lekarz. Od lat chodzę do niego z kotami, a teraz ze szczurkami - zazwyczaj znał już przyczynę dolegliwości i rozwiązanie bez dodatkowych badań - badania to tylko potwierdzały. Na miejscu ma usg, zawsze porządnie obejrzy zwierzaka, opowie wszystko o danym problemie, daje mnóstwo rad. Zwierzaki się nie boją Pana Tomka, ma do nich podejście jak do członka rodziny. Tak potrafi pobrać krew czy zaaplikować lek, że zwierzak ledwo to czuje.
Jest to naprawdę weterynarz z powołania, najlepszy z jakim do tej pory miałam do czynienia. Nie bierze dużo za wizytę (przy kontynuacji leczenia praktycznie za same leki się płaci), a leczy naprawdę skutecznie.
Polecam Doktora bardzo serdecznie! |
|
|
oxxy
|
Wysłany: Wto Sty 19, 2016 18:43
Zwierzątka: koty sztuk dwie |
|
|
Naamah, da się u niego zrobić morfologię krwi i próbę wątrobową? |
_________________ "Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś." |
|
|
|
|
Naamah
|
Wysłany: Śro Sty 20, 2016 01:07
Zwierzątka: Szczur |
|
|
U szczurków nie robiłam,ale koty miały morfologię (wynik następnego dnia). Co do próby wątrobowej to nie wiem, bo nigdy nie miałam konieczności robienia, ale będę u niego w przyszłym tygodniu to mogę spytać |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|