|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Nie Sty 10, 2016 11:48 |
[Poznań] zaodoptuje samice lub kastrata min 2 letniego |
Autor |
Wiadomość |
nyina
|
Wysłany: Nie Gru 20, 2015 03:38 [Poznań] zaodoptuje samice lub kastrata min 2 letniego
|
|
|
Witam,
Ze wzgledu na to, że dzisiaj musialałam uśpić jedną z moich samiczek, Nami została sama. W tej chwili nie chcę kontynuować stada, dlatego maluchy i młodsze szczurki nie w chodzą w rachubę. Nami ma ok 2 lat i3 miesięcy póki co jest w dobrej kondycji. Dziewcze jest dominujacę i chodzi raczej własnymi ścieżkami, ale mimo wszystko potrzebuje szczurzego towarzystwa. |
_________________ Za TM: Mia, Zuza, Figa, Kropeczka, Pyza, Nami <3 |
|
|
|
|
Szczuronessa
Rats, rats everywhere...
|
Wysłany: Nie Gru 20, 2015 09:07
Zwierzątka: Yuki, Lucky... |
|
|
A może zaadoptuj dwie około roczne panny? Bo w końcu któraś ze starszych samiczek (lub kastrat w zależności co Ci wpadnie do adopcji) znowu umrze i zatoczysz błędne koło. Chyba, że wygaszasz stado?
Mam kilka około rocznych panienek. Zerknij w dziale oddawanych szczurków Mąż we wtorek z samego rana będzie na obrzeżach Poznania i będzie mógł Ci dwie panny zabrać szczególnie, że jedna łysa dupka już wędruje do Poznania |
_________________ Ze mną: Yuki; Lucky...
Za TM: Mika, Ach...
|
|
|
|
|
Szczurówka
|
Wysłany: Nie Gru 20, 2015 09:55
Zwierzątka: .... |
|
|
Mam dwa 2 letnie samce do adopcji i jednego 3 letniego, tylko wszyscy nie kastrowani |
_________________ ... |
|
|
|
|
nyina
|
Wysłany: Nie Gru 20, 2015 11:45
|
|
|
szczuronessa ja chcę wygasić stado, dlatego szukam starszego towarzystwa. Jeśli mi się nie uda w przeciągu kilku dni znaleźć dla niej kumpeli, to poszukam dla niej odpowiedniego stada.
szczurówka widziałam chłopaków, są śliczni. Szkoda, że mają jajka byliby idealni. |
|
|
|
|
Nikky
|
Wysłany: Nie Gru 20, 2015 16:39
Zwierzątka: 5 szczurów, pies, 4 koszatniczki, 2 papugi |
|
|
Mam do adopcji samiczkę, wiek około 1,5 roku - gdybyś była zainteresowana odezwij się na pw
Szczurka jest z Warszawy, ale sądzę, że transport to najmniejszy problem, zwłaszcza w święta gdy tak wiele osób jeździ. |
|
|
|
|
Szczurówka
|
Wysłany: Pon Gru 21, 2015 01:15
Zwierzątka: .... |
|
|
nyina, pw poszło |
_________________ ... |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Wto Gru 22, 2015 09:57
Zwierzątka: brak |
|
|
Szczurówka, kastracja samców w wieku 2-3 lat to nie jest zbyt bezpieczne rozwiązanie. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
nyina
|
Wysłany: Sob Sty 09, 2016 09:40
|
|
|
Temat można zamknąć, Nami uciekła za TM |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|