|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pon Gru 14, 2015 12:36 |
Do odania 4- miesięczny Lizak |
Autor |
Wiadomość |
Lizak
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2015 16:58 Do odania 4- miesięczny Lizak
|
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 1
2. Płeć szczurów: samiec
3. Wiek szczurów: 4 miesiące
4. Miasto: Warszawa
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Nie
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: brak
7. Charakter, usposobienie szczurów: Śmiały, ciekawski, pewny siebie, łagodny, przyjacielski.
8. Stosunek szczurów do człowieka:
Garnie się do rąk, daje się miziać, lubi przesiadywać na ramieniu lub w kołnierzu.
9. Stosunek do innych szczurów: Pewny siebie, ale łagodny. Nigdy nie wszczyna bójek, nie gania innych szczurów. Często je natomiast wylizuje
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Szczurek pochodzi z hurtowni zoologicznej, nie został sprzedany na karmę ze względu na swoje niezwykle przyjacielskie usposobienie. Szukamy mu dobrego, kochającego domu.
11. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: Nie
12. Wymagania wobec przyszłego właściciela: Oddamy szczurka tylko stada samców (przynajmniej jednego). Szukamy opiekuna świadomego, tj. duża klatka, dobra karma, wybiegi, opieka weterynaryjna itp.
13. Zdjęcia szczurów:
14. Kontakt: Przez forum
15. Kilka słów o szczurze: Lizak przebywa w sklepie zoologicznym, ze względu na swoje przyjacielskie usposobienie nie został sprzedany na karmę. Wiem, że nikt tutaj nie popiera kupowania szczurków w sklepach zoologicznych, sama byłam przez wiele lat "zaszczurzona" i potępiałam nakręcanie tego biznesu, doskonale Was rozumiem, więc proszę o oszczędzenie hejtów. Szczurek jest do oddania za darmo.
Jest niezwykle śmiały, ciekawski i przyjacielski, często przez nas wyciągany z woliery i oswajany. Lubi być głaskany, drapany za uszkiem, lubi siedzieć na ramieniu i spać w kołnierzu, ale równie chętnie eksploruje teren. Doskonale dogaduje się z innymi szczurami.
Naprawdę zasługuje na dobry dom i swoje szczurze stadko. Na pewno nie zje go wąż, ale życie w sklepie to nie życie. Ja niestety mam łownego psa, więc adopcja szczurów byłaby nierozsądna |
|
|
|
|
Donatan95
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2015 11:00 Szczurek
|
|
|
Witam, czy szczurek znalazł już dom? Pozdrawiam |
|
|
|
|
Lizak
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2015 12:19
|
|
|
Tak |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|