|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Śro Paź 21, 2015 13:45 |
Oddam 2 szczurki z wyposażeniem, FUZZY, BOCHNIA/KRAKÓW |
Autor |
Wiadomość |
puczka
|
Wysłany: Śro Wrz 23, 2015 11:41 Oddam 2 szczurki z wyposażeniem, FUZZY, BOCHNIA/KRAKÓW
Zwierzątka: pies, szczurki |
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 2
2. Płeć szczurów: dziewczynki
3. Wiek szczurów: 1,5 roku i pół roku
4. Miasto: Bochnia
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Kraków i okolice
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: u 'łysej' czasami troszkę więcej parafinki w oczach, pomaga przemywanie
7. Charakter, usposobienie szczurów: łagodne, nie boją się ludzi, przytulaski, nie boją się innych zwierząt
8. Stosunek szczurów do człowieka: przyjazny
9. Stosunek do innych szczurów: przyjazny (ona szczury mieszkały w innych stadkach, z łączeniem nie było żadnego problemu
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Jeden z domowników zapadł na astmę, której przyczyną są czynniki alergenne
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: tak
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: trzy piętrowa klatka, poidełko, hamaczek, kuwetka, transporter
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: najchętniej oddałabym razem
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: Szczurki oddaję za darmo, chcę tylko żeby trafiły w dobre ręce.
16. Zdjęcia szczurów: zdjęcia mogę przesłać na maila
17. Kontakt: 731-035-061 aga1993@wp.pl
18. Kilka słów o szczurze: Bardzo przyjazne, pieszczochy. Dogadywały się zarówno z kotem jak i z psem. Młodsza dziewczynka w kolorze białym, starcza dziewczynka bez sierści (fuzzy). Bardzo mi zależy żeby szybko znalazły nowy, ciepły dom i kogoś kto pokocha je tak jak ja. Niestety obecnie muszę trzymać je w piwnicy dlatego zależy mi na szybkim znalezieniu nowego domu. |
|
|
|
|
Szczuronessa
Rats, rats everywhere...
|
Wysłany: Śro Wrz 23, 2015 13:28
Zwierzątka: Yuki, Lucky... |
|
|
Mam nadzieję, że ta piwnica nie jest zimna i wilgotna... A ta trzypiętrowa klatka jakie ma wymiary?
W rzuć jakieś zdjęcia szczurków ;p |
_________________ Ze mną: Yuki; Lucky...
Za TM: Mika, Ach...
|
|
|
|
|
angelus
garota
|
Wysłany: Śro Paź 21, 2015 13:13
Zwierzątka: szczurowadła |
|
|
Zapomniałam napisać, że dziewczyny już od tygodnia u mnie.
Można zamknąć |
_________________ angelusowe aniołki
Zdecydowanie za szybko opuściły ten świat, ale nigdy nie opuszczą mojego serca...
Denga, Dżuma, Sepsa, Ebola, Plaga, Vena, Febra, Xerxes, Yakuza, Coma, Coli
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|