|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Czw Wrz 10, 2015 11:59 |
[Opole] Porzucone dwie siostrzyczki albinos i czekoladka |
Autor |
Wiadomość |
Marzka95
|
Wysłany: Wto Lip 28, 2015 00:12 [Opole] Porzucone dwie siostrzyczki albinos i czekoladka
Zwierzątka: psy: Saba i Rozi l Szczurki: Jogi Bubu Julian Galaxy Gold |
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 2
2. Płeć szczurów: Samice
3. Wiek szczurów: ok 4-5 miesięcy
4. Miasto: Opole
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Do uzgodnienia
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: Świerzb, aktualnie czyste
7. Charakter, usposobienie szczurów: Aktywne, albinoska odważniejsza i ciekawska. Czekoladka ciekawska, ale ostrożna.
8. Stosunek szczurów do człowieka: Nie boją się, nie gryzą, dają się głaskać, brać na ręce/ramię.
9. Stosunek do innych szczurów: Nieznany, cały czas są we dwie.
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Są u mnie w domu tymczasowym (pod opieką Fundacji Azyl Nadziei)
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: Nieznany
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: Dwie samice
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: Brak ew. pozostałe jedzenie
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Tylko razem, bardzo zżyte
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: Odpowiedzialność, miłość, odpowiednia opieka, podpisanie umowy adopcyjnej
16. Zdjęcia szczurów:
Biała
Latte
Razem
17. Kontakt: marzka95@op.pl; wiadomość prywatna
18. Kilka słów o szczurze:
Witam!
Do adopcji dwie siostrzyczki !!!
A więc od początku. Ochroniarz z pętli autobusowej zadzwonił do schroniska, że obok nich dwa szczurki zakwaterowały się w skrzynce energetycznej, schronisko zadzwoniło do fundacji, a fundacja do mnie abym zajęła się odłowieniem. Akcja trwała cztery dni. Okazało się, że małe są w miarę oswojone, wychodziły do nich, były karmione przez kontrolerów biletów, ochroniarza i kierowców autobusów. Na moje oko mają około 4-5 miesięcy. Miały świerzb, już czyste, były wchudzone i odwodnione, już grubaski odżywione są. Po kontroli weterynaryjnej, zakropione przeciwko pasożytom i jedna po USG. Przebywają u mnie ponad 2 tygodnie, niezaciążone.
Pech chciał, że się przywiązałam i nadałam imiona - Biała i Latte. Będzie mi ciężko, ale nie mogę ich zatrzymać. Dziewczynki są u mnie w domu tymczasowym pod opieką Fundacji Azyl Nadziei. Biała to albionos, a Latte to czekoladowa silvered - obie to standardy z sierści i uszu.
Kontakt:
marzka95@op.pl; wiadomość prywatna
Obowiązuje umowa adopcyjna oraz ewentualnie wizyta przedadopcyjna. Dziewczynki do adopcji Tylko Razem !!! |
_________________ Jogi Leon Julian Idefix
['][']['] Sisi Tosia Lili Lori Rózia ['][']['] |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|