Archiwum - Psiaki XIX
limomanka - Wto Paź 14, 2014 20:21
Sorgen,
wilczek777 - Wto Paź 14, 2014 21:13
Sorgen przykro mi bardzo Ale wiele lat wam dała.
Sorgen - Wto Paź 14, 2014 23:46
Dzięki dziewczyny. Dowiedziałam się w pracy i jakoś tak czasu na żale nie było ani z kim pogadać o tym nie miałam. Na ten moment w sumie nawet mi jakoś przykro nie jest, miała fajne życie, dwa razy oszukała śmierć, nie cierpiała chyba jakoś szczególnie w tych ostatnich dniach. Przez ostatni tydzień już była mega słaba, miała problemy z ustaniem na łapkach stąd był pomysł żeby ją uśpić w poniedziałek. Byłam u rodziców i już wtedy było po suce widać że to jest kwestia godzin bo już nawet jeść nie chciała więc postanowiliśmy jej nie usypiać tylko dać jej odejść w domu. Znajomy wet był pod telefonem w razie gdyby cierpieć na koniec zaczęła. Rodzice na zmianę całą noc przy niej siedzieli i nad ranem przy moim tacie umarła więc śmierć też chyba miała dobrą. Kurde to był najlepszy pies o jakim marzyć mogłam
jokada - Sob Paź 18, 2014 22:11
wilczek777 - Sob Paź 18, 2014 22:35
jokada napotkałam to foto na necie - niesamowity dobek o.0 Mimo wszystko jestem wierna klasycznemu podpalanemu wydaniu
Ja się zakochałam w tej suce... cały czas mi chodzi po głowie azjata...
Nakasha - Nie Paź 19, 2014 19:13
Azjaty są świetne.
Wrześniowe psiaki.
https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be
katasza - Nie Paź 19, 2014 19:20
A ja dzisiaj zostalam ugryziona przez Bluesa. Reka spuchnieta, saczy sie, kupilam jakas masc i sie smaruje ale boli cholernie.
A i ide jutro kupic kolczatke plus omowic sie na kastracje, bo cieczki ewryler i mlody zachowuje sie jak idiota, a dzisiaj przegial palke i idzie pod noz, postanowione.
Teraz jestem taka twarda, ale dzisiaj przeryczalam przez niego pare godzin, nigdy zaden pies mnie nie ugryzl, to ugryzl mnie moj pierwszy pies wychowywany od szczeniaka.
Nigdy wiecej nie chce psow, od teraz bede miec tylko suki
Nakasha - Nie Paź 19, 2014 19:40
Cytat: | Nigdy wiecej nie chce psow, od teraz bede miec tylko suki |
W najgorszych momentach też tak myślałam.
katasza - Nie Paź 19, 2014 19:43
Chociaz dzisiaj obydwoje z chlopakiem przyznalismy przed soba, ze on jest rozpuszczony jak dziadowski bicz. Froda wzielam juz rocznego i od razu traktowalam go jak doroslego psa, a ten gnojek dalej wyglada jak szczeniaczek, jest strasznie slodki i jak spojrzy na nas tymi swoimi oczami to miekniemy od razu. To znaczy takie podstawy podstaw ma opanowane, ale wlazi na nas, drapie zeby go glaskac, wiecznie za mna lazi i domaga sie uwagi a my ulegamy bo jest slodki. Wiec moze dobrze ze tak sie dzisiaj stalo, zaczelam patrzec na niego jak na doroslego psa, ktory potrzebuje tez sporo korekt.
Co nie zmienia faktu ze juz tylko suki
Lavi - Nie Paź 19, 2014 21:40
A my po wystawie:DD Astro spisał się świetnie, na ringu szedł ładnie, stał nawet i nie próbował siadać. Trochę spanikował na stole sędziowskim jak mu jajka macał sędzia, ale w swojej konkurencji zdobył pierwsze miejsce i poszedł do porównania z suką. Suka niestety zgarnęła pierwsze miejsce a my drugie w porównaniu. Mimo tego jest Wybitnie Obiecujący i wszystko w opisie ma ładne i proporcjonalne. Dumnam
wilczek777 - Nie Paź 19, 2014 22:37
Nakasha ja jestem zakochana w tym lekkim typie u którego widać każdy mięsień uaah. Cudne są i charakter mrrrr....
Co do filmiku to odpaliłam i od razu mnie przeniosło myślami do Mój Brat Niedźwiedź
katasza taki mocny gryz? Mogę zapytać w jakiej sytuacji Cię ugryzł? Nes też żarła jak nie znała granic - reaktywnie i czasem jako ostrzeżenie ale szybko nauczyła się, że nie ma prawa... Jeśli coś na przyspieszenie gojenia to polecam Solcoseryl żel (na tego typu rany lepsze niż maść).
Lavi się nie dziwię, żeś dumna Pięknie maluch się spisał skoro bez wpadek na ringu! Pierwsze miejsce!! I wybitnie obiecująca no no Gratki!
Pućka - Nie Paź 19, 2014 23:01
Lavi, gratuluję udanego debiutu:)
A ja jestem mega dumna z mojego psa, bo i wczoraj i dzisiaj zdobył ocenę wybitnie obiecującą, I lokatę i dwa razy najlepsze szczenię w rasie!:D Dwa razy wygraliśmy z suką z Niemiec:) Dostaliśmy piękne opisy, pogadaliśmy z hodowcami z Niemiec i dostaliśmy mnóstwo komplementów:)
Ebia - Nie Paź 19, 2014 23:30
katasza napisał/a: | A i ide jutro kupic kolczatke plus omowic sie na kastracje, bo cieczki ewryler i mlody zachowuje sie jak idiota, a dzisiaj przegial palke i idzie pod noz, postanowione | Ale miałaś w planach kastracje, czy to decyzja po ugryzieniu i braku posłuszeństwa przy sukach mających cieczkę?
Bo wiesz.. w sumie to wszystko można wypracować nawet u pełnojajecznego
wilczek777 - Nie Paź 19, 2014 23:41
Pućka brawo! Jakiej cudnej urody psiaki mamy na forum no no!
No właśnie - pochwalicie się opisami bo ciekawa jestem co i jak. Lavi?
Lama - Pon Paź 20, 2014 20:29
Pućka, dawaj foty.;]
|
|
|