Archiwum - Psiaki XI
Anonymous - Nie Lip 24, 2011 00:18
babyduck napisał/a: | Śmiej się, śmiej! A ja marzyłam o tej obroży bardziej niż Negra | no wiesz, po zestawie Harley Davidsona mogę się śmiać tylko ciepło i rozumiejąco
Poza tym obroża jest naprawdę piękna.
Dzielna z niej dziewczynka.
Ninek - Nie Lip 24, 2011 12:49
Potrzebny mi jakiś sensowny opis przeszkód do agility ;> Bo szukam i szukam i opisy sie mocno różnią. A chce coś zorganizować Foxowi 'po domowemu'. Ostatnio robi duże postępy w posłuszeństwie (jeśli jest sam, w stadzie głuchnie) i myśle, że rekreacyjne agility pomoże nam w dalszych postępach i przy okazji rozładuje nadmiar energii
babyduck - Nie Lip 24, 2011 12:59
Ninek, zobacz tu: http://kafort.pl/agility/abcagility/abcagility.htm
Viss, Twojego harleyowego zestawu zazdroszczę. Biszonisko będzie wyglądało w tym odjazdowo.
Anonymous - Nie Lip 24, 2011 22:37
babyduck napisał/a: | Twojego harleyowego zestawu zazdroszczę. |
pokaażciee
nutaka - Nie Lip 24, 2011 23:14
A mój pies polubił szczury a raczej ma je gdzieś.
Jak dotąd to pozwalałam mu zostawać w pokoju kiedy wypuszczałam szczury, ale tylko i wyłącznie przy moim boku. A przed chwilą mało co nie dostałam zawału, bo wypuściłam szczury i poszłam zrobić sobie kanapki. I najwyraźniej nie domknęłam drzwi bo jak wróciłam to pies leżał sobie na łóżku a szczury NA NIM. serce mi stanęło bo nie wiadomo co mu może odbić, ale on zupełnie bezstresowo sobie leżał z głupią miną. Do tego szczury, kiedy zobaczyły mnie z jedzeniem oczywiście zerwały się gwałtownie do mnie, a Major nic, łaaaaaał.
i jak ładnie pozuje
Anonymous - Pon Lip 25, 2011 07:54
marla, nie mam jak, nie jestem w swoim domu.
nutaka, niesamowite oczy ma twój pies.
babyduck - Pon Lip 25, 2011 09:18
Oj tak, oczyska ma obłędne
A mnie opanowało Get More Puppies Atakują ze wszystkich stron grubaśne futrzaczki i mi się tak chce szczeniora
AngelsDream - Pon Lip 25, 2011 10:32
nutaka napisał/a: | i jak ładnie pozuje |
Cały jest ładny, a oczy ma trochę "dzikie" z wyrazu, ale to akurat jest bardzo fajne.
W ogóle zazwyczaj na szczury lepiej reagują psy, które umieją same się wyciszać, on umie?
nutaka - Pon Lip 25, 2011 12:50
AngelsDream, on jest bardzo spokojnym i zrównoważonym psem, zero agresji. Ale bałam się po tym, jak na początku był strasznie zainteresowany klatką, skakał na nią, piszczał. itp ; )
sachma - Pon Lip 25, 2011 14:12
babyduck napisał/a: | A mnie opanowało Get More Puppies |
mam to samo najgorsze, że ja wiem, że tego szczyla mogę mieć dopiero w przyszłe wakacje - to będzie najlepsza chwila, a teraz takie piękne mioty.. że najchętniej bym to przyspieszyła maksymalnie
mam jeszcze pytanie do bardziej znających się - ta antykoncepcja hormonalna działa tak że suka nie ma cieczek, czy ma cieczki, ale po prostu w ciąże nie zajdzie mimo kryć?
Ninek - Pon Lip 25, 2011 14:39
sachma, nie ma cieczki.
U mojej suki niestety podanie jednego zastrzyku skończyło sie szybką operacją, bo całe jajowody i jajniki miała usłane guzami...
Sysa - Pon Lip 25, 2011 14:50
Ninek, a możliwe jest, żejeden zastrzyk tak szybko dał negatywny efekt?
Też mam Get More Puppies tak w ogóle.
sachma - Pon Lip 25, 2011 15:02
Ninek, a nie było tak, że coś się działo a zastrzyk tylko to przyspieszył? o.O
yoshi - Pon Lip 25, 2011 16:48
Ja mam get more dogs. Niekoniecznie puppies, puppies są słodkie i rozkoszne ale jak sobie myślę ile z nimi roboty I jak nie mogłam się doczekać żeby Toudi z takiego szczeniaczka wyrósł na młodego pieska z którym można iść na porządny spacer A
Anonymous - Pon Lip 25, 2011 20:19
sachma napisał/a: | A mnie opanowało Get More Puppies
mam to samo | a co ja mam powiedzieć?? Tyle czekania na pierwszego...
|
|
|