Archiwum - Psiaki XIX
yumeha21 - Sob Paź 04, 2014 08:01
Rozmawiałam z teściówką odnośnie tej tu dyskusji o barfie. Prosiła żebym ostrzegła was, że zdarzają się ludzie co handlują padliną.
NinaWi - Sob Paź 04, 2014 09:01
Ninek, gdzie jest to forum zamówieniowe? Podałabyś linka? Miałam tam kiedyś dostęp, ale jakoś mi to zniknęło o_O Chyba, że podnieśli minimum postów albo dodają tam osoby na podstawie innego kryterium. Ale to dziwne, bo nie raz zamawiałam wcześniej, mam dobry kontakt z Lilką i żadnego fakapu z mojej strony nie było. A sumie algi i sól mogłabym sobie zamówić...
Ninek - Sob Paź 04, 2014 16:00
NinaWi, to jest osobne forum, nie podforum Przez jakieś zgrzyty zrobił się odłam.
Jak już zamawiałaś to napisz do Lilki żeby Cię tam dodała Zaraz po założeniu starała się wszystkich zamawiających zaprosić ale na pewno część ludzi przeoczyła.
NinaWi - Nie Paź 05, 2014 07:51
Hah, wiedziałam, że coś przegapiłam. Dzięki, Ninek!
Ninek - Nie Paź 05, 2014 12:29
NinaWi napisał/a: | Hah, wiedziałam, że coś przegapiłam. Dzięki, Ninek! |
Na barfnym forum nie sposób czegoś NIE przegapić
Gdybym nie dostała pw w tej sprawie to też bym się dziwiła co jest grane
Nakasha - Nie Paź 05, 2014 15:19
Zdjęcia z wczorajszego spaceru.

wilczek777 - Nie Paź 05, 2014 18:24
Nakasha piękne focisza piesełów jak zawsze Najbardziej podoba mi się to foto Shirki które wstawiłaś też na dog photography. Cudna!
Byłam dzisiaj na imprezie w schronisku pod Szczeciniem. Mam mega mieszane uczucia... z jednej strony naprawdę piękny obiekt, wybiegi, czyste estetyczne boksy, dużo miejsca dla psiaków. Bardzo fajni wolontariusze, miejsce trzymane twardą ręką i fajnie zorganizowane. Co trzeci oies w kołnierzy bo po kastracji/leczony. Mimo wszystko schron to schron i te wszystkie bidule tam... czekające na dom lub też takie które widać, że w latach posunięte i tylko miłośnik staruszków może poratować. W 2 godziny od otwarcia imprezy dom znalazły dwa kociaki i dwa psy. A w boksach naprawdę fajne piesełki... śliczny husky, kilka on jak rasowe, kundelki aż miło spojrzeć i przymilasy czekające na mizianko. Serce się kraje. Moja koleżanka chce się włączyć w koci wolontariat
My dzisiaj z pieseł na pseudo sesji zdjęciowej - jeśli coś wyjdzie to wkleję
No i dostałam dzisiaj klucz na plac szkoleniowy bo w następny weekend trening frisbee z psami! Oby pogoda dopisała!
No i pochwalę się - dostałam propozycję żeby pomagać przy szkoleniach nie tylko z doskoku jak to było z małą borderką tylko na stałe zajęcia podstawowego posłuszeństwa i przedszkole bo tam mogę pomóc. Generalnie mam przychodzić na wszystko (w miarę możliwości) i się uczyć CAŁA HAPPY
Lavi - Pon Paź 06, 2014 18:11
wilczek777, super sprawa, zazdraszczam!
Astro rośnie, obróżki robią się za ciasne a ja wciąż widzę w nim mojego malutkiego szczeniaczka... Czas za szybko mija!
A i w ogóle mój TŻ znalazł rasę, którą też chciałby mieć w domu i powiedział, że za dwa lata pomyślimy o drugim psie Będą dwa krótkonożne cuda w domu
Dziś rano wybrałam się z moim wredotą na łąkę na spacer. Nie przewidziałam tylko tego, że po nocy trawa będzie taka mokra a sam pies będzie tak bardzo zainteresowany wszystkimi dziurami, jakie napotka. W efekcie przyprowadziłam do domu kulę piachu
Tak o wyglądał:
No i tracimy powoli zęby mleczne
wilczek777 - Pon Paź 06, 2014 19:18
Lavi niech te dwa lata szybko zlecą bo wiem jakie ciśnienie potrafi być na drugiego psa. Krótkie łapki... czyżby jakiś szwed xD?
Lavi - Pon Paź 06, 2014 19:23
wilczek777, bingo Zajaraliśmy się nim okrutnie No akurat skończę (mam nadzieję) magistra i kolejny psiak
wilczek777 - Pon Paź 06, 2014 19:58
Lavi ale trafiłam A co was w vallpsie pociąga? Pomyślałam o drugiej wersji corgi ale to było zbyt oczywiste Swoją drogą będziecie musieli nauczyć się tej cudownej nazwy Västgötaspets XDD
agacia - Pon Paź 06, 2014 20:07
A wybiera się ktoś na poznańską wystawe? Ja bede jednego dnia, tylko nie wiem jeszcze czy w sobote czy w niedziele.
Lavi, Astro super
My na kolejnego psa chcemy beaucerona i ubolewam troszkę, że w Polsce hodowli jak na lekarstwo, a na wystawach jak są to pojedyncze sztuki. No,ale jak trzeba będzie to choćby do Francji pojedziemy po szczylka Ale to dopiero za kilka lat. W Poznaniu ma być aż 6 to może uda mi się zobaczyć
Lavi - Pon Paź 06, 2014 20:38
wilczek777, opis rasy pokazuje ją w samych superlatywach. W Polsce jednak ciężko o spacer z przedstawicielem rasy. Zobaczymy jak to będzie:D
agacia, my będziemy w Poznaniu 19 października:D Astro będzie miał swój debiut
Pućka - Pon Paź 06, 2014 22:19
agacia, my będziemy z Remusem w oba dni:)
agacia - Wto Paź 07, 2014 08:46
Fajnie, może mnie gdzieś zawieje w strone rodezjanów
|
|
|