O szczurach ogólnie - Pseudohodowcy, "rodowodowe" szczury na allegro
kormoran - Pon Lut 20, 2012 14:46
Off-Topic: | Mnie o łatkę chodzi Pearla nigdy na żywo nie widziałam, a na zdjęciach mi wyglądają jak beżowe |
smeg - Pon Lut 20, 2012 14:46
O, jak po drugiej wylince, to pewnie już duże
Oli - Pon Lut 20, 2012 14:47
kormoran, to husky, łatka zniknie szybciej niż myślisz
AngelsDream - Pon Lut 20, 2012 14:55
Czemu przez tyle lat nikt mnie nie uświadomił, że szczury przechodzą wylinki?
baradwys - Pon Lut 20, 2012 15:08
kormoran napisał/a: | Mnie o łatkę chodzi | więc sklepom zoo też pogratulujmy tam husky jest na pęczki
Druga wylinka? ale suuuper, też chcę takiego fuzza mój jest łysy jak kolano
Kasik - Pon Lut 20, 2012 15:22
AngelsDream napisał/a: | Czemu przez tyle lat nikt mnie nie uświadomił, że szczury przechodzą wylinki? |
No kurde, patrz, mnie też
Ale mi i tak bardziej podoba się:
Cytat: | dumbo (sterczące wysoko osadzone na bokach uszka) | No, wreszcie rozumiem, co to jest szczur dumbo!
mmarcioszka - Pon Lut 20, 2012 16:08
A czy temu holenderskiemu związkowi nie przeszkadza to, co robi Amusia?
Off-Topic: | Tak, ja nic już nie wiem o szczurach, jakieś łatki nie husky, wylinki i wysoko osadzone na bokach uszy dumbo... |
Martuha - Pon Lut 20, 2012 16:15
A Wy się dziwicie,że tylko pseudohodowców jest,co się dziwić,jak Wam nie udało stworzyć szczura,który przechodzi wylinki,wstyd moi drodzy,wstyd Ubawiłam się po pachy to czytając
http://tablica.pl/oferta/...ory-IDDrRr.html o.O
wuwuna - Pon Lut 20, 2012 16:16
mmarcioszka napisał/a: | A czy temu holenderskiemu związkowi nie przeszkadza to, co robi Amusia? | To jest poboczny związek małych zwierząt futerkowych, który również zrzesza farmerów, wydaje mi się, że właśnie takie związki nie kontrolują hodowców/członków, bo mają inne cele.
mmarcioszka - Pon Lut 20, 2012 16:19
wuwuna napisał/a: | To jest poboczny związek małych zwierząt futerkowych, który również zrzesza farmerów, wydaje mi się, że właśnie takie związki nie kontrolują hodowców/członków, bo mają inne cele. |
Super, czyli nic nie można zrobić
wuwuna - Pon Lut 20, 2012 16:23
mmarcioszka napisał/a: | Super, czyli nic nie można zrobić | mmarcioszka, nie wiem, na razie czekam na odpowiedz od pani sekretarz.
Ci członkowie, których znam nie należą do administracji i niewiele wiedzą.
Martuha - Pon Lut 20, 2012 16:25
Hmmm wydaje mi się,że może i nie kontrolują,bo nie mają jak,ale jak się konkretną osobę zgłosi to chyba powinni jakoś odpowiednio zareagować ?
wuwuna - Pon Lut 20, 2012 16:28
Martuha napisał/a: | Hmmm wydaje mi się,że może i nie kontrolują,bo nie mają jak,ale jak się konkretną osobę zgłosi to chyba powinni jakoś odpowiednio zareagować ? | Martuha, ja właśnie na to liczę.
Nakasha - Pon Lut 20, 2012 17:38
Amusia sama pisała, że jej związek nie kontroluje jej stylu rozmnażania, ani tego komu sprzedaje szczury.
Szczury husky są bardzo popularne. Pearle wcale nie są trudne do wyhodowania. A skarmianie części miotu uniemożliwia jakąkolwiek kontrolę zdrowia. Ale Amusi to nie przeszkadza, sprzedaje szczury i myszy na karmówkę i ma z tego kasę.
kormoran - Wto Lut 21, 2012 15:18
Off-Topic: | Czuję się zobligowana do złożenia oświadczenia, że wcale nie jestem debilem, który nigdy nie widział szczura husky A plamka o której mówię to ta między oczami a nie standardowa "huskowa". I jest słodka |
Skoro nie można amusi nic zrobić przez jej związek, to może by po prostu zastosować negatywny PR? Jakieś oferty na allegro z linkami do adopcji szczurów, plus gratis opowieść o jej "hodowli" żeby się ludzie nie nabierali? Wystawienie aukcji to chyba 10 groszy, napisać wszystko w 4-5 zdaniach żeby ludziom jeszcze chciało się pisać i efekt na pewno jakiś by był. Tylko komu chciałoby się w to bawić ?
|
|
|