To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XI

Bel - Czw Lip 07, 2011 09:47

Viss, to ja będę od Ciebie pożyczać dobrze? Tylko wyjeżdżajcie jak najczęściej :DD
Anonymous - Czw Lip 07, 2011 09:58

Takiego dupelka, to będziemy brać ze sobą. ;) :-P
Bel - Czw Lip 07, 2011 10:02

Viss, no będziecie go brać ze sobą do mnie :DD
Layla - Czw Lip 07, 2011 10:02

Viss, kupujecie biszona? Przyjeżdżam!!!! :serducho: :serducho: :serducho:
AngelsDream - Czw Lip 07, 2011 10:04

Viss, ła! :DD

Pitu, Baaj w restauracji? Czy ja wyglądam na samobójczynię? :lol:

Anonymous - Czw Lip 07, 2011 10:07

Layla, wychodzi na to, że biszona. Chciałam bolończyka, ale nie dość, że są 3 na krzyż hodowle, to jeszcze nie bardzo mi sie podobają. Więc padło na drugiego białasa. :)
Layla - Czw Lip 07, 2011 10:09

Viss, masz przechlapane w takim razie. Zamęczę cię :DD
AngelsDream - Czw Lip 07, 2011 10:13

Viss, jak już sobie sprawicie to cudo, to wpisz mnie na listę odwiedzających. :lol:
Anonymous - Czw Lip 07, 2011 10:15

Layla napisał/a:
Zamęczę cię
W takim razie będziesz musiała przyjechać. :P
AngelsDream, zwłaszcza w okresie socjalki bardzo się "przydacie" :oops: :mrgreen:

pituophis - Czw Lip 07, 2011 10:22

Bichon frisee? Fajnie!, tylko kto go będzie "robił"... :roll: Większośc tych w Polsce wyglada, jakby była zaniedbana. Ładnie przygotowanego widziałem w Anglii - raz.

To podobno strasznie trudna rasa w pielęgnacji.

AngelsDream - Czw Lip 07, 2011 10:24

Viss, nie ma problemu, chociaż z takimi malcami polecam pakiet: Netka+Celar. :DD

Baaja wypożyczamy w takich sytuacjach na spacery zasmyczowane. Większość psów jednak się go boi w pierwszej chwili i niektóre nie widzą zbyt wielu powodów, żeby ten stan zmienić.

Swoją szosą, Michał mówił wczoraj, że on by Baaja wziął do takiej restauracji, niech się chłopak wykaże apetytem - zbankrutujemy. :|

Anonymous - Czw Lip 07, 2011 10:38

pituophis, będziemy go strzyc krótko. Kupuję charakter, nie wygląd, a na wystawy i tak nie mam czasu. Więc nie będzie wyglądał wystawowo.
pituophis napisał/a:
To podobno strasznie trudna rasa w pielęgnacji.
nie trudniejsza niż pudle, wręcz przeciwnie.
sachma - Czw Lip 07, 2011 11:37

Cytat:
nie trudniejsza niż pudle, wręcz przeciwnie.

tu można dyskutować ;) Violka która jest świetna i w pudlach i biszonkach mówiła że pudle to pikuś, łatwiej ściąć i wypielęgnować niż biszonka ;)

babyduck - Czw Lip 07, 2011 11:54

Viss, linka hodowli poproszę na pw. :mrgreen:
Anonymous - Czw Lip 07, 2011 11:56

Wszystko to kwestia gustu i zapatrywania na użytkowość. ;) Mnie wystawianie psa raczej nie grozi, jak sie biszona przygotowuje do wystawy już widziałam zresztą, nie jest to dramat. ;) Poza wszystkim, o każde zwierzę trzeba dbać, więc nie wiem o co to halo. :D