Archiwum - [Gdańsk] oddam maluchy za miesiac :)) 

ema0505 - Wto Paź 21, 2014 07:59
  waskisongo, To normalne    a maluchy wyciągaj jak najczęściej, żeby były jak najbardziej zsocjalizowane z człowiekiem  
												 jokada - Wto Paź 21, 2014 08:36

| ema0505 napisał/a: | 	 		  |  a maluchy wyciągaj jak najczęściej, żeby były jak najbardziej zsocjalizowane z człowiekiem | 	   o ile oczywiście mamuśka ni ema nic przeciwko i jest spokojna
												 waskisongo - Wto Paź 21, 2014 08:42

mama nie ma nic przeciwko, wczoraj wszystkie maluchy wyciągnełem i mamuśka latała koło mnie i nic tzw nie mówiła     

Pozatym te maluszki są urocze   
												 Karena - Wto Paź 21, 2014 12:08
  waskisongo, Poprawiłam błędy w pisowni w Twoich postach. Proszę o zwracanie większej uwagi na pisownię oraz gramatykę.

Niechlujne posty są u nas na forum karane ostrzeżeniem.
												 waskisongo - Wto Paź 21, 2014 12:21
  To była jedna litera     

Kajam sie na kolanach   
												 Karena - Wto Paź 21, 2014 12:29

| waskisongo napisał/a: | 	 		  To była jedna litera     | 	  

Zajrzyj proszę na poprzednią stronę tematu.
												 waskisongo - Wto Paź 21, 2014 13:12

ale ja jestem analfabeta,w szkole chodziłem na zajecia dyslekcji

Przepraszam
												 Karena - Wto Paź 21, 2014 13:45
  waskisongo, W przeciwieństwie do pisania ręcznie, pismo elektroniczne ma mnóstwo sposobów na sprawdzenie pisowni przed wysłaniem/opublikowaniem komentarza.
												 waskisongo - Wto Paź 21, 2014 14:17
  Pisaliście, żeby maluchy brać często i to robię, tylko, że one ciągle chcą spać....czasem, któryś mnie podgryza ale to wszystko      może mnie nie lubią??
												 waskisongo - Czw Paź 23, 2014 07:36
  Wczoraj zauważyłem, że maluchy próbują jedzenia suchego, a także jogurtu,twarożku... Nie zaszkodzi im to??    

Martwię się jako tatuś   
												 Hanami - Czw Paź 23, 2014 10:18
  No jak ma im zaszkodzić?

Po prostu "dzieci" Ci dorastają. To znak, że niedługo już będą się samodzielnie odżywiać.

A to (niestety) oznacza, że będą gotowe iść sobie do nowych domów, czyli "żegnaj tatuśku".
												 waskisongo - Czw Paź 23, 2014 10:24

już smutny jestem z tego powodu,ale cóż taka kolej rzeczy... Poza tym dostałem dziś mebelki od jokady.

https://lh5.googleusercontent.com/-WEhUWXaZhTs/VCxj6itmzXI/AAAAAAAABV8/_hLO1QbJK3Q/s940/IMG_0813.jpg
												 Hanami - Czw Paź 23, 2014 10:40
  Czyli jak to w życiu - "słodko-gorzko"     

Każdy, kto z jakiegoś przypadkowego powodu odchował maleństwa ma takie uczucia. Cud narodzin i dorastania takich kruszyn jest niemal nie do opisania słowami.

Ale Ty też kiedyś "wyfrunąłeś" z rodzinnego gniazda.

Daj szansę swoim maluchom, by stały się dorosłe i cieszyły nowych opiekunów.   
												 waskisongo - Czw Paź 23, 2014 10:42

serce mi się kroii,ale jestem facetem, więc będę twardy   
												 Hanami - Czw Paź 23, 2014 11:11

| Cytat: | 	 		  |  jestem facetem, więc będę twardy | 	  

Czasem dla zdrowia fizycznego warto uronić kilka łez, bo usuwają toksyczne związki z organizmu.

| 

|  

|