Archiwum - Psiaki XI
Niamey - Śro Lip 06, 2011 13:20
też mi się wydaje, że to szczeniak pomeraniana.
Sysa - Śro Lip 06, 2011 13:45
A to nie będzie jakaś mała akita?
Ma jakiś duży pysk jak na pomeraniana...
agacia - Śro Lip 06, 2011 14:45
Wyszłam z domu na 15 minut. Bilans strat: gąbka do naczyń.
AngelsDream - Śro Lip 06, 2011 15:06
agacia, może jednak klatka, zanim suka sobie zrobi krzywdę?
I kwadrans u psa z problemami z zostawaniem to bardzo dużo. Baaj tyle wytrzymywał po roku ćwiczeń.
Fea - Śro Lip 06, 2011 15:58
Dzięki za odpowiedzi, okazało się, że jednak jadę w piatek (TEN piątek argh), bo mam wolne w pracy. Już mnie skręca ze strachu ;p Chyba faktycznie na start kupię jej najzwyklejsze taśmowe szelki, a potem szarpnę się na coś lepszego.
Jeśli chodzi o spacery, mam spory ogrodzony ogród, w którym może pobiegać, a poza ogrodem będzie łaziła na smyczy. Kupię jej tę linkę, tu jest dość spokojnie i blisko na łąki.
sachma - Śro Lip 06, 2011 22:23
trochę burka wiejskiego - po ścięciu na krótko (już odrósł trochę), bez papilotów za to umorusany, wymoczony w wodzie i wytarzany w trawie czyli Lenny w weekendy kiedy to zapominamy o sierści i ściągamy papiloty
AngelsDream - Czw Lip 07, 2011 00:07
http://www.youtube.com/watch?v=-09kcjUeYRg
Celarze Zymfcie, ty jeszcze nie wiesz, a Wiewiórka i Żbik już tak, o!
Jeśli się uda, dam znać.
Sysa - Czw Lip 07, 2011 00:17
sachma, super wygląda! Prawdziwy pudliszon!
AngelsDream, nie wiem o co chodzi, ale trzymam kciuki.
Ja też wstawię zdjęcie, a co! Moje ulubione, zrobione przez jokadę.
Fajnie mi się biega z Yarpenem, choć dziś miałam z nim naprawdę ciężką przeprawę... Okazało się, że suczka bordera 10 dni temu skończyła rujkować, ale on to wyczuł...
Pewnie, ze nie było idealnie. Że się bardzo rozkojarzył, zgłupiał, płakał do niej.. Ale jednocześnie mimo to ze mną pobiegł.. To olbrzymi postęp. Jak dotąd najgorsza próba... I jeszcze taki tydzień... Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Wierze w to...
yoshi - Czw Lip 07, 2011 00:51
Fea cudna jest ta Twoja suka, naprawdę! Lubie ten typ psów! Jednak mieszańce to naprawdę są najpiękniejsze
Fauka - Czw Lip 07, 2011 08:37
Wrzuciłam psiaka w typie nsdtr na forum sympatyków i znalazł dom w tydzień
furburger - Czw Lip 07, 2011 08:39
Sysa, akita inaczej wygląda nie ma takiej wielkiej głowy tylko słodki pyszczek
pituophis - Czw Lip 07, 2011 08:43
Baaja weź
Anonymous - Czw Lip 07, 2011 09:39
O jacie, jacie, za około tydzień idziemy oglądać małe biszonki. Urodziły się 4 lipca, więc będą maciupeńkie.
Cieszę się strasznie, bo to zawsze jakiś początek, choć do końca nabywania psa daleko. Póki co oglądam hodowle.
Bel - Czw Lip 07, 2011 09:43
ja też chcę małą białą kulkę
Anonymous - Czw Lip 07, 2011 09:44
bel, ty masz już wszystko prawie, nie możesz chcieć więcej, bo Marcinek nasz ukochany będzie na samym końcu, a kolejka sie wydłuża.
|
|
|