To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XI

Niamey - Śro Lip 06, 2011 13:20

też mi się wydaje, że to szczeniak pomeraniana.
Sysa - Śro Lip 06, 2011 13:45

A to nie będzie jakaś mała akita?
Ma jakiś duży pysk jak na pomeraniana...

agacia - Śro Lip 06, 2011 14:45

Wyszłam z domu na 15 minut. Bilans strat: gąbka do naczyń.
AngelsDream - Śro Lip 06, 2011 15:06

agacia, może jednak klatka, zanim suka sobie zrobi krzywdę?

I kwadrans u psa z problemami z zostawaniem to bardzo dużo. Baaj tyle wytrzymywał po roku ćwiczeń.

Fea - Śro Lip 06, 2011 15:58

Dzięki za odpowiedzi, okazało się, że jednak jadę w piatek (TEN piątek argh), bo mam wolne w pracy. Już mnie skręca ze strachu ;p Chyba faktycznie na start kupię jej najzwyklejsze taśmowe szelki, a potem szarpnę się na coś lepszego.
Jeśli chodzi o spacery, mam spory ogrodzony ogród, w którym może pobiegać, a poza ogrodem będzie łaziła na smyczy. Kupię jej tę linkę, tu jest dość spokojnie i blisko na łąki.

sachma - Śro Lip 06, 2011 22:23

trochę burka wiejskiego - po ścięciu na krótko (już odrósł trochę), bez papilotów za to umorusany, wymoczony w wodzie i wytarzany w trawie :P czyli Lenny w weekendy kiedy to zapominamy o sierści i ściągamy papiloty :D

AngelsDream - Czw Lip 07, 2011 00:07

http://www.youtube.com/watch?v=-09kcjUeYRg

Celarze Zymfcie, ty jeszcze nie wiesz, a Wiewiórka i Żbik już tak, o!

Jeśli się uda, dam znać. :serducho:

Sysa - Czw Lip 07, 2011 00:17

sachma, super wygląda! Prawdziwy pudliszon! :mrgreen:

AngelsDream, nie wiem o co chodzi, ale trzymam kciuki. ;)

Ja też wstawię zdjęcie, a co! :P Moje ulubione, zrobione przez jokadę. :mrgreen:

Fajnie mi się biega z Yarpenem, choć dziś miałam z nim naprawdę ciężką przeprawę... Okazało się, że suczka bordera 10 dni temu skończyła rujkować, ale on to wyczuł... :roll:
Pewnie, ze nie było idealnie. Że się bardzo rozkojarzył, zgłupiał, płakał do niej.. Ale jednocześnie mimo to ze mną pobiegł.. To olbrzymi postęp. Jak dotąd najgorsza próba... I jeszcze taki tydzień... Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Wierze w to...

yoshi - Czw Lip 07, 2011 00:51

Fea cudna jest ta Twoja suka, naprawdę! Lubie ten typ psów! Jednak mieszańce to naprawdę są najpiękniejsze :serducho:
Fauka - Czw Lip 07, 2011 08:37

Wrzuciłam psiaka w typie nsdtr na forum sympatyków i znalazł dom w tydzień :serducho:
furburger - Czw Lip 07, 2011 08:39

Sysa, akita inaczej wygląda nie ma takiej wielkiej głowy tylko słodki pyszczek :P
pituophis - Czw Lip 07, 2011 08:43

Baaja weź :twisted:
Anonymous - Czw Lip 07, 2011 09:39

O jacie, jacie, za około tydzień idziemy oglądać małe biszonki. :mrgreen: Urodziły się 4 lipca, więc będą maciupeńkie.
Cieszę się strasznie, bo to zawsze jakiś początek, choć do końca nabywania psa daleko. :) Póki co oglądam hodowle.

Bel - Czw Lip 07, 2011 09:43

ja też chcę małą białą kulkę ;(
Anonymous - Czw Lip 07, 2011 09:44

bel, ty masz już wszystko prawie, nie możesz chcieć więcej, bo Marcinek nasz ukochany będzie na samym końcu, a kolejka sie wydłuża. :P