To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

O szczurach ogólnie - Pseudohodowcy, "rodowodowe" szczury na allegro

mmarcioszka - Nie Lut 19, 2012 15:57

Czy Amusia jest w jakims związku, prawnie wydaje rodowody?
bchadzyn - Nie Lut 19, 2012 16:29

Moja koleżanka kupiła od niej samiczkę...

Za jakieś dwa dni pisze do niej ,,mogę prosić wreszcie o dokumenty dotyczące szczurka''?
- ,,a właśnie nie mówiłam ci?- nie dosłali mi jej rodowodu

Niekulturalny Krętacz po prostu, nie ma sensu o samym myśleniu o kontaktach z nią ws. szczurków.

pszczoła - Nie Lut 19, 2012 16:34

mmarcioszka, podobno jest w jakimś zagranicznym.
mikanek - Nie Lut 19, 2012 17:42

wystarczy samo poczytanie jej postów- krzyczy, rzuca się , przeklina, wyzywa innych....dla mnie sprawia wrażenie dziecka albo osoby niezrównoważonej psychicznie :| i z tego co ja wywnioskowałam to mnoży szczury na zasadzie -on zdrowy-ona zdrowa to dawaj.. Oczywiście zdrowe "na oko"..
mmarcioszka - Nie Lut 19, 2012 18:03

Ja jestem tylk ciekawa jaki Związek Ją przyjął...
rysia.13 - Nie Lut 19, 2012 18:26

Bodajże Holenderski (?)
furburger - Nie Lut 19, 2012 18:54

mikanek, jest tak jak piszesz, na swojej stronie chwaliła się że ostatnio jej samica urodziła maluchy po 3letnim ojcu
mmarcioszka - Nie Lut 19, 2012 20:56

Masakra... Nie można tego gdzies zgłosić? Ten holenderski związek Ją sprawdził?
bchadzyn - Nie Lut 19, 2012 21:12

Ja nawet bym się sceptycznie nastawiał do tego, czy wogóle ją przyjął. Może to być prostym chwytem marketingowym na allegro.

O z holandii? - to na pewno dobrze, kupię szczurki, jeszcze rodowód jest! Łaa.

A nie wiem czy holandia interesuje się pseudohodowcami z polski którzy twierdzą że do nich należą.

Oczywiście mogę się mylić. :lol:

Martini - Nie Lut 19, 2012 21:18

bchadzyn napisał/a:
A nie wiem czy holandia interesuje się pseudohodowcami z polski którzy twierdzą że do nich należą.

Powinna. Każdy związek powinien zainteresować się osobą, która podając nieprawdziwe informacje o swojej przynależności do niego próbuje zdobyć zaufanie innych i czerpać w dodatku korzyści finansowe.
Chyba że Holendrom to zwisa, ale to ich sprawa. Szkoda tylko osób nabitych w butelkę.

wuwuna - Nie Lut 19, 2012 21:46

Ja porozmawiam z moimi dziewczynami i się spytać, czy ta osoba do ich związku należy.

bchadzyn napisał/a:
Interesuje się, ale nie zawsze da się wszystko wyłapać działając międzynarodowo.
mmarcioszka - Nie Lut 19, 2012 21:57

wuwuna, popytaj. Jesli to sciema, to trzeba to zgłosić, a jesli nie to warto uprzedzić Związek...
wuwuna - Nie Lut 19, 2012 22:00

mmarcioszka napisał/a:
wuwuna, popytaj. Jesli to sciema, to trzeba to zgłosić, a jesli nie to warto uprzedzić Związek...
mmarcioszka, tak też właśnie zrobię.
Kasik - Nie Lut 19, 2012 22:01

Ona niby poszła na wetę na SGGW?!
mmarcioszka - Nie Lut 19, 2012 22:05

Kasik napisał/a:
Ona niby poszła na wetę na SGGW?!
Niestety chyba tak... Na pewno jest już technikiem, z tego co wiem hoduje też koty...