Archiwum - Psiaki XIX
wilczek777 - Czw Sie 21, 2014 20:56
Sorgen rasa może być idealna a pies może się okazać taki sobie Albo odwrotnie - weźmiesz najgorsze możliwe a będzie taki charakterek, że nie oddasz za największe skarby świata.
Ja z Nessie mam wzloty i upadki (aktualnie same wzloty i aż się boję tego lotu w dół ) ale tak naprawdę pieseł jest cudowny. Owszem trochę autystyczny i pasie w kątach rzeczy których nie widać ale jest moja suczyna doskonała i koniec
Dzisiaj odebraliśmy dyplom z przedszkola:
Devona - Czw Sie 21, 2014 21:21
wilczek777, pieseł
Lavi - Czw Sie 21, 2014 22:01
wilczek777, gratulacje dla Was A piesełe cudowny!
Pacyfka - Czw Sie 21, 2014 22:14
wilczek777, gratulacje dla Ciebie i Nessie :) cudne zdjęcie
agutka84 - Czw Sie 21, 2014 23:25
Wilczek na blizny dobra i skuteczna maść Cepan
Gratuluję dyplomu no i samo psisko urocze
Sorgen- jesteś rozczarowana flegmatyzmem prosiaka? Wyślę ci poleconym moją białą o bulkach zaraz zmienisz zdanie
Fakt teraz co widzę w standardach to także jestem załamana, ja wolę psa który jest chętny do czegokolwiek
Sorgen - Pią Sie 22, 2014 00:08
Hahaha to co zamianka sukami? Czasem sobie myślę że wolałabym psa ciągnącego jak lokomotywa na smyczy niż psa z funkcją osła bo ciężko się psa za sobą wlecze. Pisałam ostatnio do dwóch szkoleniowców z Tarnowa, może się podejmą kilku spotkań przed jesienią z Deltą. Jak przyjdzie jesień to szkolenie odpadnie bo deszcz, wiatr i chłodek to takie złooooo że trzeba psa siłą z klatki schodowej wywlekać żeby się łaskawie odlał pod blokiem Buty już jej kupiłam, teraz kupię ubranko może wtedy chętniej na spacery pójdzie jak w tyłek ciepło będzie i łapki będą suche.
Nakasha - Pią Sie 22, 2014 00:10
Cytat: | ja wolę psa który jest chętny do czegokolwiek |
Ja wolę psa chętnego do czegokolwiek.. ale w wydaniu Shirki, niekoniecznie Nemusia. Chociaż jak wczoraj w desperacji poświęciłam godzinę na naukęspokojnego zachowania przy fretkach, to widać efekty.
wilczek777, jaka ona jest śliczna i malutka i w ogóle ach. [na filmiku też ]
agutka84 - Pią Sie 22, 2014 08:48
Sorgen- już sobie wyobrażam jak idzie bulek w butach
Sorgen - Pią Sie 22, 2014 09:07
A nakręcę filmik na działce jak lata, komedia, musimy poćwiczyć przed jesienią W butach to już jest 100% osiołek bo buty full profeska z twardą podeszwą więc teraz ma kopytka
Ninek - Pią Sie 22, 2014 09:57
Sorgen, a chociaż jakieś słit te butki i ubranko? Wyobraź sobie miny ludzi, mijających morderce w różowych butkach i kubraczku w kwiatki
Nakasha - Pią Sie 22, 2014 10:07
Ninek, o taki ?
Ninek - Pią Sie 22, 2014 11:00
Nakasha napisał/a: | Ninek, o taki ?
Obrazek |
Rewelacja! Bullwa by jeszcze lepiej wyglądała w takich księżniczkowych wdziankach
wilczek777 - Pią Sie 22, 2014 13:38
Dziękował Pieseł dumny wow!
Nessie dzisiaj była na badanku stawów i odsypia teraz kaca po głupim jaśku. Nigdy ten pies tak długo nie trwał w jednej pozycji Nawet jak śpi to co chwilę się wierci Na zdjęciach nie widać nic niepokojącego wszystko wygląda cacy - teraz płytka pojedzie do Wrocka i fachowiec ją opisze.
W nagrodę Nessie dostała Animiboxa (nasz pierwszy). Jestem zachwycona i mam nadzieję, że japro pozwoli mi na półroczny abonament.
Sorgen - Pią Sie 22, 2014 21:51
Ciężko kupić słitaśne ubranka na rozmiar Deltofony, nawet jak na długość jest ok to albo w klacie się nie mieści albo w karku
butki mamy takie http://www.zooplus.pl/sho...psa/buty/338656
a kubraczek chyba będzie ten http://www.zooplus.pl/sho...eszczowe/338838
klimejszyn - Pią Sie 22, 2014 22:06
Sorgen, te płaszczyki są naprawdę fajne, Primo jesienią w nim pomyka
polecam też Coocky, szyją cudeńka na zamówienie.
my mamy tylko bluzę, przymierzam się do kupna porządnej kurtałki na zimę (ma jedną ocieplaną ortalionową, ale jest ciut przykrótka), tylko go trochę źle pomierzyłam i jest za nisko na grzbiecie. ale nie przeszkadza, do latania w zimne dni jest super
|
|
|