O szczurach ogólnie - Pseudohodowcy, "rodowodowe" szczury na allegro
Nakasha - Pią Lis 18, 2011 15:59
A może jakiś mod dałby linka do tego tematu?... bo ja się dowiedziałam, że moje szczury są nieszczęśliwe bo mają plastikowe domki. Muszę się pożalić.
kasia83 - Pią Lis 18, 2011 16:02
Nakasha, widziałam JA nie wiem jak Ty możesz być tak okrutna i w plastikowych domkach je trzymać
Niamey - Pią Lis 18, 2011 16:18
no cóż, czyli już wiemy z jak bystrymi osobami mamy do czynienia Komentarzem do długiej i merytorycznej wypowiedzi Nakashy jest "jak szczur może być nieszczęśliwy w plastikowym domu, zamykam temat"
Myślę, że nie mamy czego tam więcej szukać Informacje dziewczyny podały, więc są, o ile tamtejszy admin/mod ich uprzejmie nie wyrzuci
Vaco - Pią Lis 18, 2011 16:23
Admin nawet nie potrafi czytać, bo cytując moją wypowiedź odniósł się do słów napisanych przez ich użytkownika (które to ja cytowałam). Twierdzi że się mylę, a to przecież słowa jednego z nich O ile dobrze pamiętam to chyba ten hodowca z x letnim doświadczeniem to napisał. Potwierdza się to co napisały dziewczyny wcześniej. Oni nawet dobrze nie czytają tych postów....
kasia83 - Pią Lis 18, 2011 16:27
Nie ma z kim rozmawiać. Mam wrażenie, że głównym problemem u "ptasich móżdżków" jest to, że mylą szczura dzikiego z udomowionym. A jak tutaj nie widzą różnicy to żebyśmy staneli na rzęsach oni będą dalej gadać o plastikowych domkach i chemii w poidłach.
baradwys - Pią Lis 18, 2011 16:28
I tak oto temat został ponownie zamknięty, co tylko pokazuje ich poziom. Przypisanie mnie słów innego użytkownika było bardzo mocne, jak również wyjęcie kilku slow z kontekstu zdania. Tak jak pisałam jest to forum aroganckich ingorantów i nie ma się co takimi przejmować.
aneczka1-13 - Pią Lis 18, 2011 16:30
No właśnie gdzie ten temat został przeniesiony?? Nie mogę go zlokalizować.
Azi - Pią Lis 18, 2011 17:53
a szkoda, straciłam z godzinę czasu, żeby moje wypowiedzi napisać porządnie a bu
EpKee - Pią Lis 18, 2011 19:28
Kontynuujcie tutaj - http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=10983
Mika29 - Czw Gru 08, 2011 21:10
Pamiętam tylko, że ktoś z userów (nowokaina o ilee dobrze pamiętam?) napisał, że amusia proponowała jej kupno szczura przez GG. Cytuje amusie z innego forum (gryzoni):
Amusia napisał/a: | Oczekuję wklejenia skanu wiadomości jaką rzekomo napisałam, a najbardziej będzie wiarygodny prscr wiadomości z numerem bo nie prowadzę żadnych sprzedarzy szczurów przez gg.. no i bardzo ciekawe że wciskałabym szczury jednej z popularniejszych osób na alloszczur..
Nie skomentuję nawet bo szkoda mojego czasu ale takie prowokacje robią się nudne, Nie macie się czym zająć, tylko wymyślacie bajki, piszecie mi głupawe maile.. szkoda słów.
Dodam że nie mam obowiązku wpuszczać każdej chętnej osoby do domu, mam koty, myszy, szczury, nie mam pałacu i 3ch sprzątaczek, ale będę na giełdzie terrarystycznej 11 grudnia i można obejrzeć jak wyglądają moje zwierzaki, TAK! Będę ze szczurami, będę sprzedawała je na kolanka, nie na karmę, żadne prowokacje nie przejdą więc proszę dać sobie spokój z wymyślaniem podchodów, będę sprzedawała bez rodowodu i z rodowodem, Mój związek tego nie kontroluje, regulaminy nie nakazują mi handlować tylko z rodowodem a nawet powiedziałabym zwykłą formalnością jest skarmianie szczurów, nie będę dalej zwracała uwagi na wasze prowokacje i durnowate maile, nikomu nie wciskam szczurów ani na gg ani na maila, nie zamierzam nikogo wpuszczać do mojego domu. A cudownych domków mam aż nadmiar więc nie interesuje mnie co rozpisują hodowcy SHSRP, widać ich poziom po prostu, co do genetyki to znam ją. I jestem w stanie udowodnić że to hodowcy SHSRP nie mają pojęcia o jej podstawach gdyż ostatnio na moim FB próbowano mi wmówić że po 2ch nośnikach czekolady nie będzie czekolad a po minku i samicy nie niosącej mink mam minki. Jeśli ktoś chce mnie sprawdzać z genetyki proszę pisać do mnie a nie wymyślać, jeśli ktoś chce zobaczyć jak żyją moje szczury proszę obejrzeć zdjęcia na FB, jeśli ktoś zarzuca mi że są zdziczałe proszę napisać do ludzi którzy je kupili - można znaleść na FB, i proszę przyjśc na giełdę albo umówić się ze mną i je pomiziać i dotknąć zobaczyć na własne oczy jak reagują, jakie są zdrowe i jak wyglądają, Proszę mówić wprost że jesteście z forum żeby zobaczyć szczury i nie udawać chętnych kupujących bo oszustwami aż cuchnie na odległość - powiem wam TO CO ROBI SSHSRP jest obrzydliwe, mam wiele konkurencji wśród kotów czy myszy ale nigdy nie powiedziałam czegoś na co nie mam dowodów, nigdy nie udawałam kogoś kim nie jestem. Można do mnie napisać, porozmawiać, zobaczyć. Kilka osób widziało moją hodowlę, między innymi była V-ce prezes SHSRP, obmiziała wszystkie szczury.
Zapraszam do kontaktu w 4 oczy a nie o czytanie bzdur pisanych przez osoby które znają mnie jedynie z plotek i nicka. Nie gryzę, nie atakuję ludzi, kulturalnie odpycham ataki i prowokacje. Nie zamorduję nikogo tylko dla tego że naczytał się bzdur i szuka dowodów- Chwała za to że ktoś potrafi sam zobaczyć na oczy - dowodem na to są osoby które kupiły szczurki mimo wypowiedzi na forach.
Dodam że do mojego domu nie wpuszczam właśnie przez takie prowokacje, żeby ktoś nie zobaczył czego innego i nie opisywał czego innego bo znając shsr zagryzą człowieka za niezmienione wióry a ja nie będę zmieniała na każde przyjście bo musiałabym to robić co 2 dni. |
Niamey - Czw Gru 08, 2011 21:17
przepraszam, nie mogę się powstrzymać - shsr, to taka wielka, potężna organizacja, która wszędzie ma swoje wtyki, a nawet specjalną jednostkę antyamusiową, która nieustannie czuwa w terenie
Mika29 - Czw Gru 08, 2011 21:19
Off-Topic: | Niamey, czyli nie powinnam tego dodawać? |
Niamey - Czw Gru 08, 2011 21:27
ależ nie, myślę że każdy może sam ocenić, a nuż kogoś przekonają słowa amusi. Rozbawiła mnie po prostu wizja shsr, jako mrocznej organizacji, która wszędzie ma swoje macki, a fakt wymiziania szczurów przez byłą wiceprezes jest poważną nobilitacją. Wypisz wymaluj szczurzy iluminaci
Mika29 - Czw Gru 08, 2011 21:28
Niamey, jeżeli tak, to może usuniesz ten post Mi chodziło tylko o sceern
furburger - Czw Gru 08, 2011 21:33
a ona ma stronę na fejsie czy na jej profilu ? mógłby mi ktoś podać linka chciałabym zobaczyć jej konto
|
|
|