Archiwum - Psiaki XI
Sysa - Czw Cze 30, 2011 10:38
agacia, Twoja psica mi się dzisiaj śniła, że biegała u nas po parku... Ma super kolor!
Fea, gratuluje dopsienia.
satanka666 - Czw Cze 30, 2011 10:51
Fea, agacia, gratuluję, fajne psiska
agacia - Czw Cze 30, 2011 12:01
Sysa, moze gdzies kiedys biegala, bo bywała w Warszawie Ona jest idealna Na szelkach jak idzie to ma napietą smycz, co dla mnie jest na +, jak ja dzis puscilismy z naszymi to sie odwolala od razu nawet od pogoni za Bercikiem (miala dopieta linke do szelek), nie brudzi w domu i zero w niej agresji jakiejkolwiek. Bylismy dzis z psami nad rzeka, by sie ochlodzily to sobie poplywala troche.
falka - Czw Cze 30, 2011 13:03
agacia, jest prześliczna, ale masz teraz duuuużo futra
Fea, twojego piesa nie mogę powiększyć bo mam w pracy wrzutę zablokowaną w domku zobaczę. A mogę spytać co się stało z Jurandem, bo jakoś nie ogarnęłam?
L. - Czw Cze 30, 2011 20:30
Fea, jakie cudo! dokładnie wygląda jak trochę wyrośniety szczenior
falka - Czw Cze 30, 2011 22:06
Fea, słodka jest, furminator się przyda
Mangusta - Czw Cze 30, 2011 22:41
Krzysia, hahaha borze, aż mi się przypomniało jak tragiczne imiona dają zwierzętom w naszym schronisku. Co prawda niektóre są ok, ale jak wymyślają na biegu to argh sama mam ochotę dawać ludziom butem po głowie za każdym razem, jak ktoś śmie nazwać Garego starym imieniem
super że bierzesz tą bidę, jest naprawdę prześliczna.
Eruntale - Pią Lip 01, 2011 00:08
Ja zastanwiam się nad psem, ale jest to swoista walka egoizmu z rozsądkiem, mieszkam sama (plus koty) - pracuję, więc nie ma mnie po 8h w domu na bidę, ale mimo wszystko ciągle temat powraca Zastanawiam się też co jest potencjalnym większym wyzwaniem w wychowaniu dla kogoś kto decyduje się na pierwszego psa - czy ze schroniska, czy jednak zdecydować się na psa rasowego- też w kontekście przyzwyczajania do kotów.
Że też muszę wszystko tak roztrząsać
Fea - Pią Lip 01, 2011 00:09
falka napisał/a: | A mogę spytać co się stało z Jurandem, bo jakoś nie ogarnęłam? | Jurand zmarł nagle, nie miałam możliwości zrobienia sekcji, ale prawdopodobnie wet rąbnął się w diagnozie i wysiadło mu serduszko, a nie kręgosłup, jak twierdził na początku. W dodatku weterynarz dobił mi go za dużą dawką środków przeciwbólowych, a jak ściągnęłam innego, to było już za późno, żeby cokolwiek zrobić.
falka - Pią Lip 01, 2011 08:12
Fea, przykro mi.
Anonymous - Pią Lip 01, 2011 09:20
Czy ktoś zna kogos, kto ma psa rasy bolończyk? Plissss, zastanówcie sie, co?
Anonymous - Pią Lip 01, 2011 11:47
znam.
AngelsDream - Pią Lip 01, 2011 12:14
Czy ktoś z Was nakarmiłby tym swojego psa i nie miał wyrzutów sumienia?
Ja właśnie rozważam, czy nie wolałabym swoich psów karmić biedronkowym albo innym marketowym granulatem.
http://www.greenplanet.pl...da9192c4c37f310
Cytat: | BIO Karma dla psa Benevo 15 kg
Cena: 211,00zł
Nr. Produktu:1426
OPIS PRODUKTU:
Kompletna wegetraiańska karma dla psów.
Dla świadomego konsumenta, dbającego o zdrowie i ochronę środowiska. Produkt wolnu od produktów mlecznych, pszenicy, sztucznych zapachów, barwników czy konserwantów.
Skład : soja*, ryż*, jęczmień*, owies*, olej słonecznikowy*, burak cukrowy*, drożdże piwne, minerały, witaminy. * z kontrolowanych upraw biologicznych.
Typowa analiza: białko surowe 20%, błonnik 4%, tłuszcz 12%, popiół 4%
Witaminy i minerały na kliogram: Vit A 10.000 iu, Vit D2 1,500 iu, Vit E (alpha tocopeherol) 80 iu, miedź (jako cupric sulphate) 16 mg. |
szyszula - Pią Lip 01, 2011 13:21
od kiedy psy to roślinożercy?
Journey - Pią Lip 01, 2011 13:28
Dokładnie.
Najzdrowsze i najbardziej lubiane przez psy jest mięso. Ja najbardziej polecam dietę barf.
Karma ''wegetariańska'' u mnie by nie przeszła
|
|
|