Archiwum - Psiaki XI
szyszula - Śro Cze 29, 2011 22:21
Fea, śliczna sunia. gratuluję. nie zastąpi Ci Juranda, ale na pewno wypełni pustkę.
Fea - Śro Cze 29, 2011 22:26
Ygh, Krzysia. Nie wiem, czy bym zniesła. Co prawda jest sienkiewiczowskie, co w zasadzie zadecydowało (w przypadku Juranda było identycznie, pies nosił imię jednej z moich ukochanych książkowych postaci i coś mnie tknęło, a teraz to samo, przeznaczenie blablabla ;p), ale jakoś na co dzień wolałabym chyba wołać do niej inaczej.
H. - Śro Cze 29, 2011 22:29
Fea, Twoje zwierzaki zawsze mają tak niesamowite imiona, że imię Krzysia jakoś nie pasuje mi do obrazka
A reszta - Ty wiesz
AngelsDream - Śro Cze 29, 2011 22:29
Fea, jeśli reaguje na imię, warto zmieniać na podobne, a Krzysię zostawić jako drugie.
Fea - Śro Cze 29, 2011 22:34
Wiesz co, mi jest drugie całkowicie zbędne, przypuszczam, że psu też ;p Najpierw muszę ją poznać, a potem pomyślę nad imieniem. Co prawda teraz wszystko nazwałabym Sansa, ale nie wiem, czy będzie jej pasować.
AngelsDream - Śro Cze 29, 2011 22:36
Fea, drugie jest zawsze na szczęście.
Niamey - Śro Cze 29, 2011 22:40
Fea, ruda jest i zalękniona, pasuje
Anonymous - Śro Cze 29, 2011 22:41
AngelsDream napisał/a: | drugie jest zawsze na szczęście. |
fea twój podpis idealnie to ujmuje;p
Fea - Śro Cze 29, 2011 22:43
Jesu! Nymeria! Jak to się wymawia?:D
babyduck - Śro Cze 29, 2011 22:48
Fea, bardzo psia piesa. Taki pies na 200%.
agacia - Śro Cze 29, 2011 23:01
Fea, gratuluje dopsienia Fajna sucza.
A ja Rune mam z serwisu husky adopcje. Była w schronie gdzies w okolicach Lublina i została jakos na początku czerwca wyciagnięta do domu tymczasowego, a teraz jest u nas Swoja drogą to niestety, ale nie jest trudno dostać dorosłego haszczaka, a nawet szczyle sie zdazaja. W schronie we Wrocku nawet jest kilka i to całkiem młodych.
Fea - Śro Cze 29, 2011 23:42
Ano są, widziałam. W ogóle z początku chciałam wziąć jakiegoś psa z wrocławskiego schronu, ale on jest jednak bardziej doinwestowany i rozreklamowany niż ten dzierżoniowski, więc wolałam dać szansę bidom z zadupia. Nawet jedna piękna husky mi mignęła, jest na wrocławskim gumtree, Arwena, ale to nie pies dla mnie.
Niamey - Śro Cze 29, 2011 23:45
Fea, wydaje mi się, że "najmiria", ale w sumie można sprawdzić jak to wymawiali w serialu
Ninek - Czw Cze 30, 2011 09:29
I jedna wersja imienia, i druga mi sie podoba Ja bym teraz wszystko i wszystkich nazywała imionami z tego cholernego serialu
Anonymous - Czw Cze 30, 2011 10:30
Matko, jak mnie wkurza ta fala uwielbienia do Gry o tron . Niemniej gratulują psicy
|
|
|