To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XIX

Lavi - Czw Maj 29, 2014 21:43

Ej, ja uwielbiam bezogoniaste psy. Pies moich rodziców nie ma ogonka i tak uroczo zamiata kuprem :serducho: Teraz chcemy kupić też kusego psiaka, który będzie merdał całą dupką :D

Pochwalę się, że hodowczyni już po drugim usg z Marry. Wszystkie serduszka biją, 6-7 psiaków jest w brzuchu i za niecałe 2 tyg rozwiązanie :serducho: :serducho:

Sorgen - Czw Maj 29, 2014 21:49

Ja mam głuchego i praktycznie niewidomego ale ze starości więc nie wiem czy się liczy ;)
Bel - Czw Maj 29, 2014 21:53

no właśnie chodzi mi o takie, które albo się urodziły kalekie albo np. po wypadku, trzeba było amputować łapkę... :(
PALATINA - Czw Maj 29, 2014 22:08

W Oazie była do adopcji sunia (kundelek, mały, rudy), która urodziła się z taką łapką jak Wasza sucz.
Ale niestety nie wiem, do kogo trafiła, a już tam nie bywam, żeby móc się dopytać.
Sama nie znam takich psiaków.

Kami - Czw Maj 29, 2014 22:53

Bel, u mnie w bloku jest suczka bez łapy. Mogę o nią zapytać, gdy następnym razem spotkam w windzie. :wink:
Bel - Pią Maj 30, 2014 00:18

super :) dzięki dziewczyny!
Dory - Pią Maj 30, 2014 08:50

Tess, chyba ze mną studiujesz :mrgreen: Zagłosowane.
PALATINA, od początku miałam nadzieję, że weźmiesz małą z tego miotu. Zwierzaki nieplanowane są najlepsze. Miałam mieć czarnego lub burego kota, żeby nie kłaczył na biało, ale jak zobaczyłam Manianę, to od razu napisałam do fundacji :mrgreen:

limomanka - Pią Maj 30, 2014 09:04

Off-Topic:
Dory napisał/a:
Miałam mieć czarnego lub burego kota, żeby nie kłaczył na biało

Hahaha - wszystkie moje koty kłaczyły/kłaczą na biało. Nawet czarny Solo zostawiał białą sierść ;)

Lavi, to jeszcze tylko chwila i będzie na pewno wiadomo :) PALATINA, długo jeszcze czekacie na małą czy jest do wzięcia od już?

agacia - Pią Maj 30, 2014 09:41

Palatina pisała gdzieś, że na początku lipca do odbioru :)
PALATINA - Pią Maj 30, 2014 10:01

Tak, na początku lipca będzie do wzięcia. :wink:
Albo w połowie lipca hodowcy mogą ją przywieźć do W-wy, bo komuś będą psa wieźli.
Chyba wolałabym sama pojechać. Raz, że wcześniej, a dwa, że mogę poznać rodziców mojej suni, na spokojnie hodowców itd.
Tylko, mogłoby to być bliżej jednak. :roll:

Zastanawiam się, jaką datę urodzin ona ma mieć.
Część miotu urodziła się przed północą, więc 11 maja, a część już 12 maja.
Daty są różne na stronie hodowli i na forum. Widocznie oni sami nie mogą się zdecydować.
Czatka umarła po północy (o 00:45), więc już 12 maja, choć mój mąż uważa, że to był cały czas 11 maja, bo nie zdążyliśmy się położyć spać. :P

Ninek - Pią Maj 30, 2014 10:14

Dory napisał/a:
Miałam mieć czarnego lub burego kota, żeby nie kłaczył na biało, ale jak zobaczyłam Manianę, to od razu napisałam do fundacji :mrgreen:

Moja czarna kotka "żeby sierści nie było widać" ;)

PALATINA, masz więcej zdjęć malucha? ;>

PALATINA - Pią Maj 30, 2014 18:18

Ninek,

Ninek - Pią Maj 30, 2014 20:57

PALATINA, cudny szczylik :serducho: :mrgreen:
wilczek777 - Pią Maj 30, 2014 21:07

Jaki pysiolek słodki :serducho:
Neska ostatnio mało z psami się bawi :( Nikt nie chce się spotkać...

Pacyfka - Pią Maj 30, 2014 22:16

PALATINA, przecudna :serducho: :zakochany: