Archiwum - Psiaki XIX
agutka84 - Nie Lip 06, 2014 14:51
Ninek napisał/a: | agutka84, nie boisz się wieprzowiny?
Wiem, że aujeszkiego rzadkie jest, ale ja się stresuję i nie podaję. |
kochana ajuszkiego kryje się tylko w podrobach wieprzowych
jeżeli mrozicie to przynajmniej 1 miesiąc musi leżeć niepewne "mięso"
domowe lodówki można także nastawić na bardzo niskie temperaratury
moja wyglądała bardzo fajnie dopóki nie spadały jej mięśnie, ja jestem za sportowymi bulkami.
Grube mają swój urok ale widać tą ociężałość i flegmatyzm, a to nie typ bulka dla mnie
w najwyższej a zarazem spadającej już formie wyglądała tak:
później była już coraz chudsza a teraz chodzący baleron
Ninek - Nie Lip 06, 2014 15:13
agutka84, piękna jest. A te mięśnie na ostatnim zdjęciu. Obłęd! Takie bulle lubię (i kolor, i figura).
No i zazwyczaj wolę samce ze względu na ładniejsze kształty a ta Twoja biała bestia jest przepiękna.
agutka84 - Nie Lip 06, 2014 15:17
Ninek dziękuje w imieniu białej Ja także preferowałam samce ale charakter samiczki bardziej mi odpowiada( bardziej uległa i lepiej okazuje chęć pieszczot )
teraz już tak nie jest smukła ale powrócę do stanu pierwotnego
Ninek - Nie Lip 06, 2014 16:31
agutka84, ja zawsze uważałam, że wole suki, przez charakter. Przez przypadek trafił do mnie pies i teraz nie wole żadnej płci - każda ma zachowania, które mnie doprowadzają do szału Ale z wyglądu zazwyczaj wole samce - np. u buldożków francuskich. Odrzuca mnie tylko wielkość ich przyrodzenia - u małych ras jest totalnie nieproporcjonalne i wygląda fatalnie
agutka84 - Nie Lip 06, 2014 16:55
a ha,ha ale psy giganty też najlepiej z tym nie wyglądają
Sorgen - Nie Lip 06, 2014 17:27
Mój mąż marzył o "wielkim białym samcu bulla z wielkimi różowymi jajami" Do momentu aż mu powiedziałam że białym bullom trzeba te różowe jajca smarować kremem z filtrem
Mnie się wizualnie zawsze samce niemal każdej rasy bardziej podobają ale raz że nie zniosłabym tego lania na wszystko i co chwilę na spacerze a dwa że lubię kiziać psy po brzuchach a u samca jednak frędzel przeszkadza
Lavi - Nie Lip 06, 2014 18:55
Mam zdjęcia swojego psiora, jestem przeszczęśliwa Hodowczyni ma rozwalony aparat i przez to dopiero teraz zdjęcia. Dziś osobiście użyczyłam jej swojego aparatu i dodatkowo jeszcze mogłam pomiziać maluszki Jestem w niebie
No, to fotki:
Nakasha - Nie Lip 06, 2014 20:53
Lavi, i będziesz mu robić tak:
?
Lavi - Nie Lip 06, 2014 21:07
Nakasha, oczywiście, bo to przecież Thorgi a nie Corgi
Mój facet powiedział, że jedynym warunkiem wzięcia psa jest to, że będzie chodził w zbroi
mmarcioszka - Nie Lip 06, 2014 22:20
Lavi, jak będziesz go tak ubierać to koniecznie rób zdjęcia
wilczek777 - Nie Lip 06, 2014 22:50
Lavi już wzdychałam na fb ale jeszcze raz - przecudowny maluszek!
Lavi - Nie Lip 06, 2014 22:58
mmarcioszka, bez zdjęć ani rusz:))
wilczek777, dziękujemy!:)
Już chcę żeby był u nas w domu
Dory - Nie Lip 06, 2014 22:58
Chyba dostałam cukrzycy
limomanka - Pon Lip 07, 2014 07:59
Maszka z okienka Ciągle nam zagląda do okien (mieszkamy na parterze) - potrafi tak stać dłuższą chwilę. Skacze od okna do okna aż ktoś do niej wyjrzy i pogłaszcze w piękny nosek
wilczek777 - Pon Lip 07, 2014 08:16
"Cześć człowiek! Kochaj mnie!" cudna jest
Jak tak patrzę na duże psiaki to mam ochotę tego swojego karypla rozciągnąć
|
|
|