To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot I Emerald Moon (Inannka ['])

samar - Śro Kwi 16, 2008 21:33

bardzo BARDZO mi przykro, niezwykle smutno z tego powodu, nawet nie probuje sobie wyobrazic jak Tobie Nezu musi byc ciezko teraz... :(
to takie przykre ze po tylu poswieceniach, ze kiedy dzieki tobie zapalilo sie dla malutkiej swiatelko na drodze, ze kiedy walczylyscie i wydawalo sie ze wygralyscie...ehhh.... ;(
teraz ja dam od siebie temu niewinnemu maluszkowi swiatelko na droge jedynie tak jak potrafie... [*]
wspolczuje ogromnie :( :glaszcze:

wuwuna - Śro Kwi 16, 2008 23:14

Zyczę CI nezu aby Innanka CI sie przyśniła w swoim nowym życiu pamietaj ona będzie nad Toba czuwac to przeciez TY dałaś jej tyle miłości ona o tym wie i nigdy Cię nie opuści (ja w to wierze)
Anonymous - Czw Kwi 17, 2008 20:52

nezu, :glaszcze: Życie które zaczynało dawać tyle radości i nadziei,trzeba było tak szybko pożegnać,bardzo to smutne :(
Matrix - Czw Kwi 17, 2008 21:11

o nie...jak weszłam w tematy narodzin myślałam,że źle widzę.. ;(

[*] :przytul:

dimi - Czw Kwi 17, 2008 23:48

[*] strasznie to smutne, bo taka dzielna była,l obie byłyście.
Mała Mi - Pią Kwi 18, 2008 21:38

nezu... nie wiem co powiedzieć ;( strasznie mi przykro i żal tej Małej Drobinki ;( tulę Cię mocno... :przytul:

Inannka... ciężko w to uwierzyć... ;( weź na drogę światełko [*] i nie zgub się ;(

Anonymous - Sob Kwi 19, 2008 10:56

...a jak się miewa reszta szkrabów?
wszystko w porządku?

Anonymous - Sob Kwi 19, 2008 10:58

mataforgana, z Iris i Izoldą, które są u mnie, wszystko w jak najlepszym porządku :) Małe są strasznie kochane i żywiołowe, małe skoczki-pędziwiatry :P
Anonymous - Sob Kwi 19, 2008 11:06

Ren, a ty masz swój szczurzy topic? :drap:

może by się ktoś fotami pochwalił tak przy okazji? ;)

Anonymous - Sob Kwi 19, 2008 11:12

mataforgana, zapraszam :wink:

http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=3634

nezu - Sob Kwi 19, 2008 11:18

To ja może Ignaca pokażę w końcu... ;)

Szkoda że Inusi nie zdążyłam zrobić nowych zdjęć... :cry:

Ignac jaki jest, każdy widzi. Błękitna chmurka i miziak. Tylko jedno ma niebłękitnochmurkowe. Wybitnie fuzzie ADHD. Przejął pałeczkę po tacie z którym mieszka i teraz on eksploruje co się da, Jumi trochę z tym przystopował i tylko z uwielbieniem ugania się z synem po klatce. W ogóle, tak się Ignacem zafascynował, że zaniedbał swojego starego kompana, Gufisia i jak pisałam w swoim temacie, musiałam Gufiaczka łączyć z Cecilem, żeby mi się chłopak w totalną deprechę nie wpakował... :roll:
Ogólnie kochany, cudowny szkrab i przecudowny selfik. Nie za wielki, no ale to jeszcze o niczym nie świadczy, Cecil też długo rósł.. ;)

Pozdrawiamy braci i siostry!

Anonymous - Sob Kwi 19, 2008 11:21

jeju... Ignac jest przepiękny, prawdziwa błękitna chmurka :serducho: :serducho: :serducho:

mam chorobę psychiczną na punkcie blutów :mrgreen:

nez, dziko zazdraszczam :)

Ren, a do twojego topicu już lecę pędzę ;)

Andzia - Sob Kwi 19, 2008 16:27

nezu, jaki on ma kolor :serducho: śliczny :D
No u Imbirka też wszystko w porządku :) żyje sobie z chłopakami w zgodzie :mrgreen: jest odważny i myśle że ma prawdziwe fuzzie ADHD :serducho: ale czasem nawet przyjdzie na ramieniu posiedzieć :wink: Jestem zachwycona jego ciepełkiem i delikatnością ^^

L. - Sob Kwi 19, 2008 18:02

ja juz pisałam Nezu ze to niesamowity szczur ! :serducho:
Matrix - Sob Kwi 19, 2008 19:17

jaki on jest śliiiiczny...ja chcę niebieskiego :( :serducho:
Wymiziać pana koniecznie!