Mioty urodzone - rok 2008 - Miot I Emerald Moon (Inannka ['])
samar - Śro Kwi 16, 2008 21:33
bardzo BARDZO mi przykro, niezwykle smutno z tego powodu, nawet nie probuje sobie wyobrazic jak Tobie Nezu musi byc ciezko teraz...
to takie przykre ze po tylu poswieceniach, ze kiedy dzieki tobie zapalilo sie dla malutkiej swiatelko na drodze, ze kiedy walczylyscie i wydawalo sie ze wygralyscie...ehhh....
teraz ja dam od siebie temu niewinnemu maluszkowi swiatelko na droge jedynie tak jak potrafie... [*]
wspolczuje ogromnie
wuwuna - Śro Kwi 16, 2008 23:14
Zyczę CI nezu aby Innanka CI sie przyśniła w swoim nowym życiu pamietaj ona będzie nad Toba czuwac to przeciez TY dałaś jej tyle miłości ona o tym wie i nigdy Cię nie opuści (ja w to wierze)
Anonymous - Czw Kwi 17, 2008 20:52
nezu, Życie które zaczynało dawać tyle radości i nadziei,trzeba było tak szybko pożegnać,bardzo to smutne
Matrix - Czw Kwi 17, 2008 21:11
o nie...jak weszłam w tematy narodzin myślałam,że źle widzę..
[*]
dimi - Czw Kwi 17, 2008 23:48
[*] strasznie to smutne, bo taka dzielna była,l obie byłyście.
Mała Mi - Pią Kwi 18, 2008 21:38
nezu... nie wiem co powiedzieć strasznie mi przykro i żal tej Małej Drobinki tulę Cię mocno...
Inannka... ciężko w to uwierzyć... weź na drogę światełko [*] i nie zgub się
Anonymous - Sob Kwi 19, 2008 10:56
...a jak się miewa reszta szkrabów?
wszystko w porządku?
Anonymous - Sob Kwi 19, 2008 10:58
mataforgana, z Iris i Izoldą, które są u mnie, wszystko w jak najlepszym porządku Małe są strasznie kochane i żywiołowe, małe skoczki-pędziwiatry
Anonymous - Sob Kwi 19, 2008 11:06
Ren, a ty masz swój szczurzy topic?
może by się ktoś fotami pochwalił tak przy okazji?
Anonymous - Sob Kwi 19, 2008 11:12
mataforgana, zapraszam
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=3634
nezu - Sob Kwi 19, 2008 11:18
To ja może Ignaca pokażę w końcu...
Szkoda że Inusi nie zdążyłam zrobić nowych zdjęć...
Ignac jaki jest, każdy widzi. Błękitna chmurka i miziak. Tylko jedno ma niebłękitnochmurkowe. Wybitnie fuzzie ADHD. Przejął pałeczkę po tacie z którym mieszka i teraz on eksploruje co się da, Jumi trochę z tym przystopował i tylko z uwielbieniem ugania się z synem po klatce. W ogóle, tak się Ignacem zafascynował, że zaniedbał swojego starego kompana, Gufisia i jak pisałam w swoim temacie, musiałam Gufiaczka łączyć z Cecilem, żeby mi się chłopak w totalną deprechę nie wpakował...
Ogólnie kochany, cudowny szkrab i przecudowny selfik. Nie za wielki, no ale to jeszcze o niczym nie świadczy, Cecil też długo rósł..
Pozdrawiamy braci i siostry!
Anonymous - Sob Kwi 19, 2008 11:21
jeju... Ignac jest przepiękny, prawdziwa błękitna chmurka
mam chorobę psychiczną na punkcie blutów
nez, dziko zazdraszczam
Ren, a do twojego topicu już lecę pędzę
Andzia - Sob Kwi 19, 2008 16:27
nezu, jaki on ma kolor śliczny
No u Imbirka też wszystko w porządku żyje sobie z chłopakami w zgodzie jest odważny i myśle że ma prawdziwe fuzzie ADHD ale czasem nawet przyjdzie na ramieniu posiedzieć Jestem zachwycona jego ciepełkiem i delikatnością
L. - Sob Kwi 19, 2008 18:02
ja juz pisałam Nezu ze to niesamowity szczur !
Matrix - Sob Kwi 19, 2008 19:17
jaki on jest śliiiiczny...ja chcę niebieskiego
Wymiziać pana koniecznie!
|
|
|