O szczurach ogólnie - Pseudohodowcy, "rodowodowe" szczury na allegro
Layla - Czw Lis 25, 2010 10:39
Dori napisał/a: | Iganezka, sprzedajesz szczura z pseudohodowli na gumtree? | Cooo?
Sysa - Czw Lis 25, 2010 10:42
Też to wyłapałam.. Nawet nie było starań, żeby dane nie kojarzyły się z nickiem na forum... 70zł...
Martuha - Czw Lis 25, 2010 11:16
N to ładnie naskakuję na panią z pseudohodowli,a sama na tym zarabia ,szok!
harpoonka - Czw Lis 25, 2010 12:32
Tak, i jeszcze trzyma chłopca w klatce z dziewczynkami! "Bo weterynarz powiedział, że są jeszcze bardzo malutkie i on nie jest nimi zainteresowany" - cytat.
Szczura za darmo oddać nie chce, bo niby zależy jej na dobrym domku i jeszcze cały czas powtarza, że szczur ma aktualną książeczkę ze szczepieniami (ale jakimi, powiedzcie mi?).
Tylko po co, wypowiadać się tutaj na temat jakiejś pseudohodowli, a później robić dokładnie to samo?
babyduck - Czw Lis 25, 2010 12:43
Ogłoszenia nie ma już na gumtree. Iganezka, prosimy o jakieś wyjaśnienie
Asmena - Czw Lis 25, 2010 13:17
Off-Topic: | harpoonka napisał/a: | Tylko po co, wypowiadać się tutaj na temat jakiejś pseudohodowli, a później robić dokładnie to samo? |
Czyżby chciała zepsuć interes konkurencji? |
Martuha - Czw Lis 25, 2010 16:17
Szczepienia ? O mamuni masakra normalnie.I chciała tak bardzo pomóc szczurkom z pseudohodowli,a sama robi tak samo,tragedia moim zdaniem.
Paulina87 - Czw Lis 25, 2010 18:24
Nie bardzo miałam gdzie to wkleić więc wstawię tutaj
http://allegro.pl/oddam-s...1337003493.html
Martuha - Czw Lis 25, 2010 18:27
Jakbym mieszkała w takiej klatce to też byłabym agresywna
greenfreak - Czw Lis 25, 2010 19:35
Martuha, on chyba nie mieszka w tej klatce, z opisu wynika, że zamieszkał w niej po rozdzieleniu dopiero, inaczej facet by jej nie oddawał razem z nim, skoro zostawia sobie drugiego szczura.
agacia - Czw Lis 25, 2010 19:37
Może kastracja by pomogła.
greenfreak - Czw Lis 25, 2010 19:38
Też mi to przez głowę przemknęło, napiszę sms do tego gościa.
edit:
Dostałam odpowiedź, że pan nie wiedział, czy szczury się kastruje i podejdzie do weterynarza zapytać
Asmena - Czw Lis 25, 2010 20:31
greenfreak, ja do tego pana napisałam maila (standardowe działanie w SPSie), pan łaskawie umieścił linka do swojej aukcji w temacie moich labinosków, po czym maila z prośbą o info do adopcji i usunięcie aukcji olał...
greenfreak - Czw Lis 25, 2010 20:34
Asmena, możliwe, że jest z tych niesłownych, ale po ogłoszeniu i smsie wydaje mi się, że cierpi raczej na brak czasu i chęci niż pieniędzy, więc możliwe, że jednak wykastruje.
Nakasha - Pią Lis 26, 2010 00:02
greenfreak, ale on rozmnaża te swoje szczury... nie ma o tym pojęcia, nic o nich nie wie i się potem dziwi, że mu po kryciu samiec robił się agresywny. Jak nie ma czasu chyba lepiej żeby oddał wszystkie swoje szczury....
|
|
|