To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

O szczurach ogólnie - Pseudohodowcy, "rodowodowe" szczury na allegro

Layla - Czw Lis 25, 2010 10:39

Dori napisał/a:
Iganezka, sprzedajesz szczura z pseudohodowli na gumtree?
Cooo? O_o
Sysa - Czw Lis 25, 2010 10:42

Też to wyłapałam.. Nawet nie było starań, żeby dane nie kojarzyły się z nickiem na forum... 70zł... :roll:
Martuha - Czw Lis 25, 2010 11:16

N to ładnie naskakuję na panią z pseudohodowli,a sama na tym zarabia ,szok! :shock:
harpoonka - Czw Lis 25, 2010 12:32

Tak, i jeszcze trzyma chłopca w klatce z dziewczynkami! :oops: "Bo weterynarz powiedział, że są jeszcze bardzo malutkie i on nie jest nimi zainteresowany" - cytat.

Szczura za darmo oddać nie chce, bo niby zależy jej na dobrym domku i jeszcze cały czas powtarza, że szczur ma aktualną książeczkę ze szczepieniami (ale jakimi, powiedzcie mi?).

Tylko po co, wypowiadać się tutaj na temat jakiejś pseudohodowli, a później robić dokładnie to samo? :?

babyduck - Czw Lis 25, 2010 12:43

Ogłoszenia nie ma już na gumtree. Iganezka, prosimy o jakieś wyjaśnienie :?
Asmena - Czw Lis 25, 2010 13:17

Off-Topic:
harpoonka napisał/a:
Tylko po co, wypowiadać się tutaj na temat jakiejś pseudohodowli, a później robić dokładnie to samo? :?

Czyżby chciała zepsuć interes konkurencji? :P

Martuha - Czw Lis 25, 2010 16:17

Szczepienia ? O mamuni masakra normalnie.I chciała tak bardzo pomóc szczurkom z pseudohodowli,a sama robi tak samo,tragedia moim zdaniem.
Paulina87 - Czw Lis 25, 2010 18:24

Nie bardzo miałam gdzie to wkleić więc wstawię tutaj
http://allegro.pl/oddam-s...1337003493.html

Martuha - Czw Lis 25, 2010 18:27

Jakbym mieszkała w takiej klatce to też byłabym agresywna :shock:
greenfreak - Czw Lis 25, 2010 19:35

Martuha, on chyba nie mieszka w tej klatce, z opisu wynika, że zamieszkał w niej po rozdzieleniu dopiero, inaczej facet by jej nie oddawał razem z nim, skoro zostawia sobie drugiego szczura.
agacia - Czw Lis 25, 2010 19:37

Może kastracja by pomogła.
greenfreak - Czw Lis 25, 2010 19:38

Też mi to przez głowę przemknęło, napiszę sms do tego gościa.

edit:
Dostałam odpowiedź, że pan nie wiedział, czy szczury się kastruje i podejdzie do weterynarza zapytać :)

Asmena - Czw Lis 25, 2010 20:31

greenfreak, ja do tego pana napisałam maila (standardowe działanie w SPSie), pan łaskawie umieścił linka do swojej aukcji w temacie moich labinosków, po czym maila z prośbą o info do adopcji i usunięcie aukcji olał...
greenfreak - Czw Lis 25, 2010 20:34

Asmena, możliwe, że jest z tych niesłownych, ale po ogłoszeniu i smsie wydaje mi się, że cierpi raczej na brak czasu i chęci niż pieniędzy, więc możliwe, że jednak wykastruje.
Nakasha - Pią Lis 26, 2010 00:02

greenfreak, ale on rozmnaża te swoje szczury... nie ma o tym pojęcia, nic o nich nie wie i się potem dziwi, że mu po kryciu samiec robił się agresywny. :roll: Jak nie ma czasu chyba lepiej żeby oddał wszystkie swoje szczury....