Planowane mioty - Planowany miot L of Anahata
Anonymous - Wto Cze 08, 2010 06:40
Zacytuję PW od Viss, myślę, że się nie obrazi:
Cytat: | Kermit i Siuks mają znowu strupy. Nie mam już do tego siły... Przecież były leczone kilka miesięcy temu...
Nie wyleczę Kermita do końca czerwca. I w ogóle muszę chyba zrobić znowu wymaz z antybiogramem, bo nie chce mi się wierzyć, że leczenie gentamycyną działa tylko na krótki czas. Może to już nie jest gronkowiec, albo zmutował, no już nie wiem... |
Anonymous - Wto Cze 08, 2010 08:12
Nie obrażę, przecież taka prawda. Strupy są znowu, więc pan się nie nadaje do niczego poza leczeniem.
LalaAla - Wto Cze 08, 2010 10:00
Cholera a ja chciałam wysyłac CV, żeby fuzzka nabyc w tym roku
mrófka - Wto Cze 08, 2010 11:57
LalaAla, do końca roku masz jeszcze sporo czasu
Biedne chłopaki Viss, żeby szybko z tego wyszli panowie
Anonymous - Wto Cze 08, 2010 13:09
Fuzzy i tak nie były pewne w tym miocie . A tak będą piękne kopie cudownego Axaramka
PATY$$ka - Wto Cze 08, 2010 19:13
Russiany!!! Russiany!!! Russiany!!! Blue!!!
Anonymous - Śro Cze 09, 2010 20:48
Chciałam tylko zaznaczyć, że mam pusto na chłopców . Na dziewczynki też są jeszcze wolne miejsca
Mucha321 - Śro Cze 09, 2010 23:15
Ren napisał/a: | Chciałam tylko zaznaczyć, że mam pusto na chłopców |
No nie wierzę. <Bęc
Ja rezerwuję wszystkich.
PATY$$ka - Sob Cze 12, 2010 07:49
NO NIE! Poluję na russiana blue dumbo od 3 miesięcy, a teraz jak jest taki wspaniały miotek to okazuje się, że mam zakaz na trzeciego szczura
Dobra, ale nie ma co się nad sobą użalać. Powodzenia wszystkim szczęściarzom, którzy będą mieli chłopaków russiany blue (i to jeszcze dumbo )
Anonymous - Sob Cze 12, 2010 08:35
PATY$$ka, ja mam dalej pusto na listach, więc nie za wielu osobom możesz gratulować xD
PATY$$ka - Sob Cze 12, 2010 09:07
Ren ,Heh, a ja mam takie pytanie: Ja mieszkam w Olsztynie i kiedy będę chciała od Was szczurka(może kiedyś ), to czy mógłby on przyjechać pociągiem, jeżeli nie mogłabym go odebrać? Wiem, że jazda pociągiem będzie dla szczura uciążliwa, bo z Poznania do Olsztyna to ponad 6 godzin
mrófka - Sob Cze 12, 2010 10:06
Ren, jakie pustki ja tutaj się na ruska napalam jak szalona w dodatku maluszek po siostrze mojej Primy, to już wogóle z kciukami będę chyba spała
A właśnie jak tam przyszła mamusia się czuje?
Anonymous - Sob Cze 12, 2010 17:29
PATY$$ka, tak, przesyłka konduktorska jest na forum w powszechnym użyciu
mrófka, dobrze się czuje, jest bardzo aktywna i nie wie jeszcze co ją czeka
PATY$$ka - Sob Cze 12, 2010 17:40
Ren, ja przepraszam, ale źle sformuowałam...chodziło mi o to, czy szczurowi podczas tak długiej jazdy nic nie będzie? Już kiedyś odbierałam szczura z pociągu, z tym, że on jechał tylko ok.3 godziny, a nie 6
Nakasha - Sob Cze 12, 2010 18:20
PATY$$ka, ja wysyłałam i w 12-godzinne podróże. Jeśli szczurek jest dobrze zapakowany, to nic mu nie będzie.
|
|
|