Archiwum - Psiaki vol. VI
Martuha - Czw Sie 06, 2009 14:07
Problem w tym że mojej suce nie daje nic do jedzenia a ona i tak obchawta i się załatwi w czasie podróży agacia, lokomotiv mam bo akurat córce też podaję jak gdzieś jadę może spróbuję,ale na wszelki wypadek podejdę i zapytam weta,myślałam,że mogę coś z apteczki którą mam i te leki co posiadam,ale nie chcę zaszkodzić tylko pomóc ,więc na wszelki wypadek zapytam weta,myślałam ,że może ktoś z was podawał psu coś dla ludzi ,dlatego zapytałam
sachma - Czw Sie 06, 2009 15:13
Martek, to czym ona wymiotuje? wodą? może dzień przed wyjazdem nie dawaj jej wieczornego posiłku (nie wiem ile razy dziennie ją karmisz) a na kilka h przed wyjazdem wyprowadź ją na dłuższy spacer? i podaj po nim tylko trochę wody..
LunacyFringe - Czw Sie 06, 2009 16:12
Szkoleniowiec dostał maila Był pod wrażeniem mojej wiedzy ( yhym , wiedzy ) , szkoda tylko , ze teoria, a praktyka to dwie różne rzeczy
Stwierdził, że sporo ONów tak ma , ale umowiliśmy się na pokazowy spacer. Boję sie tylko, że Mila narobi obciachu i sie spalę ze wstydu, w domu komendy to jedno, a w obcym miejscy z obcym facetem to drugie...
babyduck - Czw Sie 06, 2009 16:32
Chcecie trochę Negry? I tak macie:
Oli - Czw Sie 06, 2009 16:36
http://s301.photobucket.c...t=aP8063331.jpg już ją kocham!
Fauka - Czw Sie 06, 2009 16:44
babyduck, cudowna jest
quagmire - Czw Sie 06, 2009 16:48
Chcemy dużoooo Negry
Jest cudowna i przepięknie się uśmiecha
Fauka - Czw Sie 06, 2009 21:00
Co myślicie o karmie Purina Dog Chow?
AngelsDream - Czw Sie 06, 2009 21:05
Fauka, że jest beznadziejna. Cena dość wysoka, a skład mocno taki sobie. To takie Pedigree pod inną nazwą.
satanka666 - Czw Sie 06, 2009 21:48
Fauka, dili na początku ją 'jadł', ale szybko przerzuciliśmy się na Pro Plan, o niebo lepsza
my po wizycie u weta. 2h czekania w kolejce
ponoć nie wygląda to najlepiej, dostał jeszcze antybiotyk na 3 dni i w poniedziałek mamy się pokazać z wynikami moczu.
znów czeka mnie latanie z kubeczkiem... jak dili widzi kubeczek to przestaje sikać
dilerowy ma serducho na łapie, w avku
Asaurus - Czw Sie 06, 2009 21:50
Właśnie natrafiłem na deviantarcie na rysunek przedstawiający prawdziwe oblicze Celara, stanowczo jak sie posłucha jakie dźwięki potrafi wydawać przez sen lub ziewając to nie ma wątpliwości skąd ma taki kolor futra, łap i oczu
Fauka - Czw Sie 06, 2009 22:10
Tak jak myślałam, te gratisy do niej i ładne opakowanie + strona www.latajacepsy.pl to skuteczny chwyt marketingowy.
Mamy frisbee dog chow + gazetka dog&sport + DVD frisbee krok po kroku i jestem zachwycona, Lary też się tym jara. Może w tym się sprawdzimy
Tess - Czw Sie 06, 2009 23:19
Te dyski, które są dołączone, są niezłe. Gazeta też super, znam ludzi, którzy się zajmują tym wszystkim. Gratisy są, bo purina jest sponsorem wielu tego typu imprez w polscie, co jest bardzo miłe z ich strony.
Fauka - Pią Sie 07, 2009 14:57
Nie, koniec, naprawdę nie mam siły. Lary to jedna wielka klęska, przez niego mam same nieprzyjemności. Uczę go chodzić na smyczy, co spacer bez zaniedbywania tego, jestem konsekwentna, robię to już automatycznie, pies się zatrzymuje - wróć - równaj idziemy i co? za chwilę znowu i na spacerze co parę kroków staję, tak od miesiaca, lduzie codziennie robią mi awantury że męczę psa a on jest coraz silniejszy. Nie mam już siły ani pomysłów, przeczytałam setki porad na temat uczenia psa chodzenia na smyczy i nic nie pomaga. Mam dość i coraz częściej myślę o oddaniu go w odpowiedniejsze ręce, moze to ze mną coś nie tak.
satanka666 - Pią Sie 07, 2009 15:02
Fauka, ja już niekiedy ryczę na spacerach ;p
a uczysz go chodzić na luźnej smyczy, czy przy nodze?
|
|
|