Archiwum - Psiaki vol. VI
Anonymous - Śro Sie 05, 2009 12:30
Cytat: | to trzeba sobie ogrodzenie sprawić ;p |
satanka666, a przez ogrodzenie nie jest czasem tez latwo przejsc?
Off-Topic: | W ogole co tam u niebieskiego niezrownowazonego? Stracil jajka? |
satanka666 - Śro Sie 05, 2009 12:33
to trzeba sobie sprawić takie, przez które się nie da przejść ;p
Off-Topic: | niebieski jest fajny daje się miziać. nie stracił jajków jeszcze
właśnie się zamelinował z białasem za szafą i coś knują |
Anonymous - Śro Sie 05, 2009 12:52
satanka666, to jakie ty masz ogrodzenie, ze o psy sie nie boisz? Tak z ciekawosci pytam
Off-Topic: | satanka666, to sie bardzo ciesze. Czyli z chlopami dalej mieszka i sie widuje? Balam sie, ze sam zostal wyalienowany przez swoj charakterek. To jak daje sie miziac to super Pewnie duzy z niego chop |
satanka666 - Śro Sie 05, 2009 13:18
tamiska, mieszkam w bloku ;p
pituophis - Śro Sie 05, 2009 13:48
Ja będę na wystawie! Kiedy będzie Tess?
Niestety moich ulubionych ras nie ma, Te, które lubię w drugiej kolejności, są rozdzielone na dwa dni, więc pewnie będę i w sobotę, i w niedzielę.
Fauka - Śro Sie 05, 2009 14:19
Cytat: | Fauka, to w zemscie przyjda i cos Ci zrobia, albo Twojemu psu. |
A muszą wiedzieć kto to zrobił? ja mam sąsiadów których lubię ale mają swoje znajomości w okolicy, mimo to powiedziałam im że jeżeli ich amstaffka która nie lubi psów będzie biegać sama po wspólnym, kamienicowym podwórku to wezwę SM. Nie można się bać.
L. - Śro Sie 05, 2009 15:16
pitu, aaaaa! ja chce Cię poznać
to ja się z sachmą zgadam w niedziele i ona to już się jakoś z Tobą zgada
i łOO jeżu!.
Layla - Śro Sie 05, 2009 15:21
To umówmy się na jakąś godzinę gdzieś, co? Bo ja też chcę w niedzielę was zobaczyć!
sachma - Śro Sie 05, 2009 15:32
potrzebuję jeszcze nr Pitu i Layli i będę miała komplet jakoś się zgadamy w niedzielę będziemy później koło 12-13 bo w sobotę mamy imprezkę
Tess będzie i w sobotę i w niedzielę, w Sopocie jest już od dziś, bo ma seminarium Nie jest w stanie powiedzieć o której będą z Bezą biegać, trzeba na nią czyhać
LunacyFringe - Śro Sie 05, 2009 18:49
AngelsDream napisał/a: | LunacyFringe, ja bym ci wypożyczyła Baaja. Ale mam za daleko. On czub i kretyn, ale takie sytuacje po nim spływają. |
To by się pewnie z nim pobawiła, a na inne znowu warkot Póki co omiajm. Dzisiaj robiłyśmy siad, waruj , siad , waruj i tak w kółko na dworze. Moze jakoś to dotrze do tego zakutego łba
Tess - Śro Sie 05, 2009 22:37
Wy się tak na mnie nie zasadzajcie, bo się zestresuję i tym zestresuję psa.
A tak serio serio, nie mogę się już doczekać wystawy, ale super spędzam czas. Nie co dzień trenuje się pod okiem brytyjczyka, a potem leniwie spędzam czas, łażąc po lasach, trenując obi i frisbee na łące. Ja chcę tu zotać!
Martuha - Czw Sie 06, 2009 10:20
Nie wiecie dziewczyny czy psu przed podróżą można podać aviomarin?Bo nigdy nie miałam takiego problemu,a ostatnio ciągle się zdarza że mi psiak zwraca w aucie.
Fauka - Czw Sie 06, 2009 10:24
Martek, słyszalam że to tylko szkodzi psu i niepotrzebnie się go tym faszeruje i że lepiej po prostu go nie karmić przed podróżą.
AngelsDream - Czw Sie 06, 2009 10:25
Martek, jeśli chodzi o takie leki, to są chyba specjalne dla psów i te bym podała. No i przede wszystkim nie karmiła psa przed podróżą. Nawet opuszczałabym wieczorny posiłek dzień wcześniej.
agacia - Czw Sie 06, 2009 12:20
Sa tabletki przeciwwymiotne dla psow Cerenia i mozna je kupic u weterynarza. Lepszy tez od aviomarinu dla psa bedzie lokomotiv (syrop lub tabletki).
|
|
|