Mioty urodzone - rok 2008 - Miot I Emerald Moon (Inannka ['])
magnes - Pon Mar 31, 2008 15:17
Ren napisał/a: | Dołączam się do ogólnego |
ja też
plora - Wto Kwi 01, 2008 15:35
s_s_s - Wto Kwi 01, 2008 17:00
To ja też, a co!
zywym_trudniej - Śro Kwi 02, 2008 10:55
Ups, ja ostatnio trochę zabiegana, ale obiecuję że dziś wieczorem albo najpóźniej jutro rano będzie piękna sesja indywidualna. Oj czeka mnie sporo pracy Bo te pchełki obfocić nie tak łatwo
Andzia - Śro Kwi 02, 2008 11:42
No to czekamy na fotki
Pacyfka - Czw Kwi 03, 2008 09:38
no to czekamy niecierpliwie
Anonymous - Czw Kwi 03, 2008 13:23
Juz jest dawno rano
Andzia - Czw Kwi 03, 2008 18:43
No właściwie to mamy już prawie wieczór...
zywym_trudniej - Czw Kwi 03, 2008 19:52
Właśnie miałam zabrać się za robienie fot, zrobiłam dwie i baterie siadły. Przepraszam kochani, jutro z samego rana to już na pewno będą, także po wstaniu z łóżek (ja wstaje koło 10 więc tak bez przesady rano ) zajrzyjcie do tego tematu to będą śliczne fotki.
Dory - Pią Kwi 04, 2008 06:39
Hehe, ja wstałam już dawno, i co ?
Andzia - Pią Kwi 04, 2008 09:19
Marta wstanie koło 10 pewnie a ja już wysiedzieć nie mogę
Anonymous - Pią Kwi 04, 2008 09:26
A wiadomo już jak wygląda pełna lista rezerwacji maluszków (bo wcześniej są jakieś )
Andzia - Pią Kwi 04, 2008 09:28
Myśle że dziś przy okazji sesji indywidualnej Marta również zaktualizuje liste
Ja już chce fotki a tu do pracy trzeba iść bu.
Anonymous - Pią Kwi 04, 2008 09:30
Ja na szczęście dziś nie mam uczelni Ale mam mnóstwo spraw do załatwienia, więc Marta wstawaj z łóżka i
[edit]
Już po 10tej xD
zywym_trudniej - Pią Kwi 04, 2008 11:30
Ano wstałam 10, ale obfocenie tych potworów zajęło mi godzinę, pół godziny to selekcja zdjęć jeszcze teraz tylko zmniejszyć i wrzucić. Trochę roboty ale warto, bo zdjęcia śliczne, takie prosto na tapetę
edit:
No to są i fotencje, listy rezerwacji jeszcze nie mam pełnej, ale powinnam mieć już lada dzień. Tymczasem można podziwiać
Itaka (największa z samiczek, bardzo ruchliwa i odważna, ale również opanowana)

Iris (bardziej omszona z sióstr bliźniaczek, spokojniejsza i bardziej proludzka)

Inwazja (moja piękność, słicznie omszona, zrównoważona kuleczka)

Izolda (mam słabość do czarnych rexów i jest ona dla mnie ulubiona najpiękniejsza i najukochańsza , w jej przypadku mogę nie być obiektywna )

Isztar (małe, drobne łyse adhd, wszędzie jej pełno w miejscu nie usiedzi ani przez chwilę a zrobienie jej dobrego zdjęcia to nie lada wyzwanie)

Irina (jest prześlicznie omszona, ma temperamencik i niesamowity urok)

Imp (mały panikarz, alpinista, skoczek i akrobata o rozbrajających oczkach)

Imbir ( trochę ciapowaty, ale ruchliwy jak przystało na fuzza, jego ulubionym zajęciem jest jedzeniem choć tego po nim nie widać, tylko brzucho ma zawsze wielke i pękate)

Inigo (odważny, opanowany, ma silny charakterek, największy z chłopców)

Indigo (jak na fuzza dość spokojny, mały cwaniaczek, najśliczniejszy fuzz jakiego w życiu widziałam )

Impuls (nieśmiała kuleczka, kochana spokojna owieczka)

Uffffff.....
|
|
|