To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot I Emerald Moon (Inannka ['])

zywym_trudniej - Wto Mar 25, 2008 20:28

Potwierdzone rezerwacje, lista chłopców już kompletna:

1. Impuls M (blue agouti rex self standard) - ZOSTAJE W HODOWLI

2. Ignac M (blue, rex, self, standard) - REZERWACJA NEZU

3. Itaka F (black, blazed, berkshire, standard) ?

4. Izolda F (black, rex, self białe paluszki) ?

5. Inigo M (agouti, blazed, standard) - REZERWACJA PACYFKA

6. Imp M (agouti, rex, self, standard) - WSTĘPNA REZERWACJA OLIMPIA

7. Inanna F (blue, blazed, berkshire, fuzz, dumbo) REZERWACJA NEZU

8. Iris F (agouti, fuzz, self, standard) ?

9. Indigo M (blue agouti, blazed, berkshire, fuzz, dumbo, odd eye) - REZERWACJA S_S_S

10. Isztar F (agouti, self, fuzz, standard) - ?

11. Inwazja F (beige, blazed, berkshire, fuzz, standard, odd eye) ZOSTAJE W HODOWLI

12. Irina F(blue agouti, self, fuzz, standard) - REZERWACJA PLORA

13. Imbir M (pink eyed cream, fuzz, dumbo) - WOLNY

Tam gdzie są znaki zapytania to nie mam jeszcze pewnych rezerwacji ale raczej nie będą wolne. Jak już wszystkie rezerwacje będą zrobię im sesję indywidualną. Wszystkie są strasznie kochane, straszne kruszynki z nich, ale tym bardziej są rozbrajające :)

Napiszę kilka słów o Imbirku, chociaż dopiero się poznajemy. To rozbrajający skrajny łysolek, gratka dla wielbicieli Jumisia bo z pyszczka to czysty tatuś ( tyle że z czerwonymi bystrymi oczkami) Bardzo silnie budzi instynkty opiekuńcze :) Nic tylko całować po tym łysym dziecięcym brzuszku, tulić i opiekować się nim. O charakterku to dla zainteresowanych może Nezu coś napisać, bo one ze mną dopiero od wczoraj.

Odbiór za jakiś tydzień, w sumie już od tego weekendu, tyle że mam studia i wolałabym jednak po.

Oli - Wto Mar 25, 2008 21:00

Od razu napiszę, że moja rezerwacja też nie jest w 100% potwierdzona. Tzn. ja jestem na tak, tylko teraz muszę drugą połówkę przekonać... znaczy się muszę go przekonać, że on się zgadza. :cojest:
Matrix - Wto Mar 25, 2008 21:00

Ja tu chyba nie będę zaglądała jak są jakieś wolne.. :P :serducho:

Już nie będę miała okazji wymiziać maluszków :(

zywym_trudniej - Wto Mar 25, 2008 21:21

Olimpia, zmieniłam rezerwacje na wstępną, myślałam, że już chłopa przekonałaś :)
Oli - Wto Mar 25, 2008 21:24

Mój chłop nie jest taki łatwy w tych sprawach... :roll:
s_s_s - Wto Mar 25, 2008 21:46

zywym_trudniej napisał/a:
9. Indigo M (blue agouti, blazed, berkshire, fuzz, dumbo, odd eye) - REZERWACJA S_S_S
O jaaa! Ale mi się gęba cieszy. :mrgreen: :mrgreen: :serducho:

Chociaż nikt do mnie nie napisał i już się martwiłam, że o mnie zapomnieliście. Jakby co, to potwierdzam, potwierdzaaam! :mrgreen:

Pacyfka - Śro Mar 26, 2008 07:21

Olimpia, życzę powodzenia w przekonywaniu chłopa :kciuki: Dobrze, że Impuś trafi do takiego domku :) ASPAHARIAN zaś napierał, żeby oba wziąć jak się nie mogę zdecydować (on wylosował Impa :serducho: a ja Inigo :serducho: ) Ja nie wiem co się dzieje z tym moim chłopem :mrgreen: :mrgreen:

No to teraz czekamy z niecierpliwością, na ostatnią sesję i na wypieszczenie Inigusia już u nas w domku :serducho: :mrgreen:

Oli - Śro Mar 26, 2008 12:18

:mrgreen: chyba więcej pisać nie muszę? :mrgreen:
Anonymous - Śro Mar 26, 2008 12:28

zywym_trudniej napisał/a:
REZERWACJA OLIMPIA
:hahaha: :hahaha: :rotfl: no nie wierzę :cojest:

Marta, zdjęć strasznie brak, malce teraz tak rosna, zmieniaja sie a fot niet. Musisz sie wysilic. :>

Oli - Śro Mar 26, 2008 14:32

Viss napisał/a:
:hahaha: :hahaha: :rotfl: no nie wierzę :cojest:
Ty się nie śmiej, bo sama wiesz jak jest. :P Jeśli się urodzi moje czekoladowe marzenie to będzie ono moim ostatnim szczurem - nie mam miejsca na więcej szczurów, klatek i ogólnie nie dołączę już raczej do stad maluchów. Teraz jest ostatni dzwonek. :]

:DD

Anonymous - Śro Mar 26, 2008 14:40

Olimpia napisał/a:
Ty się nie śmiej, bo sama wiesz jak jest. :P
dlatego ja sie śmieję acz serdecznie ;)
Poza tym ufam w twój rozsądek jako osoby dorosłej, więc zakładam, że wiesz co robisz.
Olimpia napisał/a:
to będzie ono moim ostatnim szczurem - nie mam miejsca na więcej szczurów, klatek
hehe, tak to nie mówi, bo sama wiesz jak to jest :twisted: :mrgreen:
Oli - Śro Mar 26, 2008 14:54

Off-Topic:
Nie, no 9 to chyba tak już ta max granica. :P Poza tym przy większej ilości musiałabym kupić wolierę, a one ani mi się podobają, ani uważam je za bezpieczne. No i ta cena - hmmm, wolę nakupić sobie i szczurom smakołyków. :wink:

Pacyfka - Sob Mar 29, 2008 17:30

a co tam u maluszków? i może na jakieś zdjęcia się uda namówić babcię :mrgreen:
:foty: :foty:

Andzia - Pon Mar 31, 2008 11:07

No włąsnie Marta :foty:
A co z Imbirkiem??? :oops: jak tam jego losy?

Anonymous - Pon Mar 31, 2008 14:44

Dołączam się do ogólnego :foty: