To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - Mnóstwo szczurów w różnym wieku ma już domy, Wrocław

moniczqqa@op.pl - Śro Kwi 24, 2013 12:09

szukam samicy 4-6 mies, najlepiej jakby była biała :serducho:
katkanna - Śro Kwi 24, 2013 12:36

Moniczqa, zadzwoń do pani Doroty 791 383 338
Akiś - Śro Kwi 24, 2013 12:39

U mnie dwie samiczki idą na DS, a z albinoską na razie na DT, chociaż z TŻ się wahamy... Próbuję go przekonać na DS.

[ Dodano: Sro Kwi 24, 2013 14:19 ]
moniczqqa@op.pl, młodą na razię biorę ja, ale jest jeszcze starsza albinoska

Fea - Śro Kwi 24, 2013 14:08

Nie chcę nikogo dołować, ale jak ja W ZIMIE jechałam do Gdańska z dzieciakami w dużym transporterze, to zalatywało szczurem w całym przedziale, maluchy sikały na potęgę.
Kasik - Śro Kwi 24, 2013 14:30

Ale jak ktoś będzie miał jakiś problem, to kierownik pociągu wskazuje miejsce, gdzie można siedzieć ze zwierzętami (tzn. z psami, ale myślę, że do szczurów to też zadziała).
nimka - Śro Kwi 24, 2013 14:33

Fea napisał/a:
Nie chcę nikogo dołować, ale jak ja W ZIMIE jechałam do Gdańska z dzieciakami w dużym transporterze, to zalatywało szczurem w całym przedziale, maluchy sikały na potęgę.

w zimie chyba grzeją, to jest gorzej? ;)
teraz chociaż wietrzyć można

a może jakąś perfumę maskującą dorzucić, coby ludzie nie umarli? :P

_ogonek_ - Śro Kwi 24, 2013 14:33

Generalnie - każdy ogon potrzebuje DT?
katkanna - Śro Kwi 24, 2013 18:23

Dostałam info od pani Doroty, że 2 samce dostały nowy domek oraz chora albinoska ma być odebrana o 20.00. Akiś, to ty? :)
Dori - Śro Kwi 24, 2013 20:49

Może dla spokoju podam mój nr telefonu, żeby nikt nie szukał w ostatniej chwili, a nie wiem, czy moderacja ma.
W razie czego moderacja może sobie dodać do ulubionych :P

511 460 210

Wolę sms, bo albo jestem w pracy, albo będę w trasie ;)

Kurczę, szkoda, że nie jadę do i z Wrocławia bezpośrednio. Mam w sumie trzy znośne transportery, w tym jeden typu kociego, z drobną kratką :(

Jeszcze Paczkowy PACZEK pytał o 3 samiczki, ale to już serio, nie wiem, nie obiecuję, zwłaszcza, że na tę chwilę nie mam pojęcia, czy w ogóle będą szczurotransportery o stosownych wymiarach.

maris - Śro Kwi 24, 2013 21:02

katkanna napisał/a:
Dostałam info od pani Doroty, że (...) chora albinoska ma być odebrana o 20.00. Akiś, to ty? :)

To ja ;) Mała u mnie i po wizycie u weta. Niestety jej stan jest tragiczny, nie wiadomo czy da radę...

Info dla wszystkich biorących szczury z tej interwencji:
UWAGA NA WSZY!
Na sierści mamusi i małych znalazłam jaja, jest więc bardzo prawdopodobne, że reszta też ma pasożyty.

Ninek - Śro Kwi 24, 2013 21:08

Jeśli będziecie mieli problem z transporterami to ja moge użyczyć plastikowego kosza piknikowego. Tyle, że nie mam jak dostarczyć do Wrocławia, musiałby być zgarnięty w przelocie z pociągu (na pkp moge w każdej chwili dostarczyć). No i nie mam na niego żadnej torby.
katkanna - Śro Kwi 24, 2013 21:13

maris napisał/a:
Info dla wszystkich biorących szczury z tej interwencji:
UWAGA NA WSZY!
Na sierści mamusi i małych znalazłam jaja, jest więc bardzo prawdopodobne, że reszta też ma pasożyty.

U moich tymczasowych smrodów na szczęście bez pasożytów. [/center]

Dori - Śro Kwi 24, 2013 21:26

Sprawdzałam moją trasę w tą i z powrotem, nijak nie dam rady przejechać przez Brzeg z Jeleniej i zdążyć na transport do Warszawy :|
unipaks - Śro Kwi 24, 2013 21:27

Dori napisał/a:
Jeszcze Paczkowy PACZEK pytał o 3 samiczki, ale to już serio, nie wiem, nie obiecuję, zwłaszcza, że na tę chwilę nie mam pojęcia, czy w ogóle będą szczurotransportery o stosownych wymiarach.

Samiczki? Mnie Mai-ah pisała, że Paczek chce dwóch małych białasków, jednego z chorym uchem

Dori - Śro Kwi 24, 2013 21:33

unipaks, tak, samczyki mają być dwa, i dziś wieczorem padło pytanie, czy dam radę wziąć jeszcze trzy samiczki.