Archiwum - [Gdańsk] oddam maluchy za miesiac :)) 

waskisongo - Czw Lis 06, 2014 22:51
  Ja swoim w nocy jak nie chciały spać, śpiewałem kołysanki     

Może Tobie też zaśpiewać??   
												 Kosek - Czw Lis 06, 2014 22:53
  dzisiaj przez wiekszosc dnia zastanawialam sie nad imionami, ale na nic sie nie zdecydowalam. Chyba najpierw musze ujrzec te maluchy zeby jakies imie dopasowac  
												 limomanka - Czw Lis 06, 2014 22:53
  waskisongo, szczury i bardzo często szczuroluby to zwierzęta nocne  
												 waskisongo - Czw Lis 06, 2014 22:55

| limomanka napisał/a: | 	 		  waskisongo, szczury i bardzo często szczuroluby to zwierzęta nocne    | 	  

Wiem    moja pierwsza Szczurka spała ze mną w nocy   
												 zuza - Pią Lis 07, 2014 09:52
  Chłopaki jeszcze swoich imion nie zdradzili, więc trzeba poczekać. Tupac zadowolony z towarzystwa i szczęśliwy. Kiedy odszedł Borek, powoli dopadała go deprecha. Teraz ma swoje stadko a i ja jestem szczęśliwa. 

Drugie stado, Magik i Cygan chętnie integrują się z maluchami ale Tupac jest ofukany i wykluczony z zabawy. 5 ogonów, dwa stada. No cóż, szkoda. Popróbuję jeszcze bo przecież rozlewu krwi nie było. Może przekonają się do siebie?
												 waskisongo - Pią Lis 07, 2014 09:54
  Maluchy mają to do siebie, że mają motorki w tyłkach, a starszym, może to nie pasować   
												 zuza - Pią Lis 07, 2014 11:14

Magik & Cygan by ZuuZuu, on Flickr

Tupac by ZuuZuu, on Flickr

Tupac i dzieci by ZuuZuu, on Flickr
												 waskisongo - Pią Lis 07, 2014 11:59

słodkości... duży ten Tupac    

Chodź, moj Herkulesik też duży   
												 Jasta - Pią Lis 07, 2014 12:52
  faktycznie, Tupac przy dzieciarni wygląda jak jakiś olbrzym     słodziaki!! Trzymam kciuki za łączenie obu stadek!    

wieczorem jadę do waski  po chłopaków!!! Nareszcie po tylu cierpieniach nadszedł mój moment...   
												 karmela - Pią Lis 07, 2014 15:37
  hej hej     nie chciało mi się czytać całego tematu      czy masz jeszcze szurki do oddania?      

jestem z Gdańska przygarnełabym dwie samiczki albo dwóch samców
												 zuza - Pią Lis 07, 2014 15:54
  Jasta, fotki chyba zamieścisz swoich synów?    

Muszę poczytać wątek o łączeniu. Magiś i Cyguś mają 4 miesiące a Tupaś 1,5 roku. Cierpliwości chyba trzeba.   
												 karmela - Pią Lis 07, 2014 15:58
  czytam że już masz wszystkie zaklepane                                     

może jednak zdecydujesz się na oddanie dwóch dziewczynek??     

albo może ktoś się rozmyśli   
												 Jasta - Pią Lis 07, 2014 16:16
  zuza, pewnie, że wstawię fotki!! Dziś pewnie tylko takie telefonowe, ale na pewno niedługo wyjmę aparat i spróbuję zrobić jakąś małą sesję     

hihi ja się cieszę, że się o łączenie chociaż nie muszę martwić... Ale na pewno Ci się uda!

karmela, obawiam się, że nikt nie zrezygnował..     a coś mi mówi, że waski dziewczyn za nic w świecie nie odda     wiadomo, że z Gdańska jest Ci wygodniej, ale z tego co wiem, to wcale nie tak trudno załatwić transport z innych miast     zaglądaj tu do działu adopcyjnego i na facebook'u   

jakby co, to są dwie prześliczne samiczki dumbo w Gdańsku, które czekają na domek! klik! z tym, że są troszkę starsze, ale przeczytaj temat, może się skusisz!
												 waskisongo - Pią Lis 07, 2014 16:22

dziewczynek mi szkoda ale, pomyśle   
												 karmela - Pią Lis 07, 2014 18:09
  Jasta, właśnie zależy mi na młodych szczurkach bo chcę je sobie sama wychować od małego    waski liczę na zmianę zdania   

| 

|  

|