Archiwum - [Gdańsk] oddam maluchy za miesiac :))
waskisongo - Czw Lis 06, 2014 22:51
Ja swoim w nocy jak nie chciały spać, śpiewałem kołysanki
Może Tobie też zaśpiewać??
Kosek - Czw Lis 06, 2014 22:53
dzisiaj przez wiekszosc dnia zastanawialam sie nad imionami, ale na nic sie nie zdecydowalam. Chyba najpierw musze ujrzec te maluchy zeby jakies imie dopasowac
limomanka - Czw Lis 06, 2014 22:53
waskisongo, szczury i bardzo często szczuroluby to zwierzęta nocne
waskisongo - Czw Lis 06, 2014 22:55
limomanka napisał/a: | waskisongo, szczury i bardzo często szczuroluby to zwierzęta nocne |
Wiem moja pierwsza Szczurka spała ze mną w nocy
zuza - Pią Lis 07, 2014 09:52
Chłopaki jeszcze swoich imion nie zdradzili, więc trzeba poczekać. Tupac zadowolony z towarzystwa i szczęśliwy. Kiedy odszedł Borek, powoli dopadała go deprecha. Teraz ma swoje stadko a i ja jestem szczęśliwa.
Drugie stado, Magik i Cygan chętnie integrują się z maluchami ale Tupac jest ofukany i wykluczony z zabawy. 5 ogonów, dwa stada. No cóż, szkoda. Popróbuję jeszcze bo przecież rozlewu krwi nie było. Może przekonają się do siebie?
waskisongo - Pią Lis 07, 2014 09:54
Maluchy mają to do siebie, że mają motorki w tyłkach, a starszym, może to nie pasować
zuza - Pią Lis 07, 2014 11:14
Magik & Cygan by ZuuZuu, on Flickr
Tupac by ZuuZuu, on Flickr
Tupac i dzieci by ZuuZuu, on Flickr
waskisongo - Pią Lis 07, 2014 11:59
słodkości... duży ten Tupac
Chodź, moj Herkulesik też duży
Jasta - Pią Lis 07, 2014 12:52
faktycznie, Tupac przy dzieciarni wygląda jak jakiś olbrzym słodziaki!! Trzymam kciuki za łączenie obu stadek!
wieczorem jadę do waski po chłopaków!!! Nareszcie po tylu cierpieniach nadszedł mój moment...
karmela - Pią Lis 07, 2014 15:37
hej hej nie chciało mi się czytać całego tematu czy masz jeszcze szurki do oddania?
jestem z Gdańska przygarnełabym dwie samiczki albo dwóch samców
zuza - Pią Lis 07, 2014 15:54
Jasta, fotki chyba zamieścisz swoich synów?
Muszę poczytać wątek o łączeniu. Magiś i Cyguś mają 4 miesiące a Tupaś 1,5 roku. Cierpliwości chyba trzeba.
karmela - Pią Lis 07, 2014 15:58
czytam że już masz wszystkie zaklepane
może jednak zdecydujesz się na oddanie dwóch dziewczynek??
albo może ktoś się rozmyśli
Jasta - Pią Lis 07, 2014 16:16
zuza, pewnie, że wstawię fotki!! Dziś pewnie tylko takie telefonowe, ale na pewno niedługo wyjmę aparat i spróbuję zrobić jakąś małą sesję
hihi ja się cieszę, że się o łączenie chociaż nie muszę martwić... Ale na pewno Ci się uda!
karmela, obawiam się, że nikt nie zrezygnował.. a coś mi mówi, że waski dziewczyn za nic w świecie nie odda wiadomo, że z Gdańska jest Ci wygodniej, ale z tego co wiem, to wcale nie tak trudno załatwić transport z innych miast zaglądaj tu do działu adopcyjnego i na facebook'u
jakby co, to są dwie prześliczne samiczki dumbo w Gdańsku, które czekają na domek! klik! z tym, że są troszkę starsze, ale przeczytaj temat, może się skusisz!
waskisongo - Pią Lis 07, 2014 16:22
dziewczynek mi szkoda ale, pomyśle
karmela - Pią Lis 07, 2014 18:09
Jasta, właśnie zależy mi na młodych szczurkach bo chcę je sobie sama wychować od małego waski liczę na zmianę zdania
|
|
|