Mioty adoptowane - Mnóstwo szczurów w różnym wieku ma już domy, Wrocław
_ogonek_ - Wto Kwi 23, 2013 18:06
katkanna napisał/a: | PS. Tak w ogóle po wcześniejszych uwagach o FB zastanawiam się, czy by nie zrobić generalnego fanpage Adopcja-szczury i tam linkować wszystko, fora, blogi, akcje Vivy, eventy na FB itd. Fanpage są chyba widoczne dla niezalogowanych, bo funkcjonują jako strona, nie?
|
Ja i Ninek mamy ambicje na taki FP Zaczęłam się nawet teraz zabierać za jego tworzenie, przerwałąm tylko bo wstawiam fotki na stronę schroniska.
Chcesz się ewentualnie dołączyć?
katkanna - Wto Kwi 23, 2013 18:08
Jestem 3 razy na tak I przy okazji można linkować szczurze fora i strony.
_ogonek_ - Wto Kwi 23, 2013 18:10
katkanna napisał/a: | Jestem 3 razy na tak I przy okazji można linkować szczurze fora i strony. |
No właśnie o to chodzi
Tworzenie takich właśnie wydarzeń, zdjęcia, itp. itd
Dajcie mi z godzinkę, muszę dzisiaj na stronę schronu koniecznie wstawić fotki do galerii, bo miaj drugi m-c
katkanna - Wto Kwi 23, 2013 18:13
No to montujcie, ja się dołączę.
_ogonek_ - Wto Kwi 23, 2013 18:56
Akiś - Wto Kwi 23, 2013 19:05
katkanna napisał/a: | Mam ogromną prośbę, czy osoba, która będzie jechała do pani Doroty mogłaby w miarę możliwości odnotować, które samiczki z albumu można już odhaczyć? Miałam zapytanie o albinoskę i nawet nie umiem odpisać, czy ona jest wolna, czy już przez kogoś zabrana. |
Jeśli chodzi o tą młodą, to ja ją biorę na DT.
katkanna - Wto Kwi 23, 2013 19:11
Chodzi o tę:
Akiś - Wto Kwi 23, 2013 19:14
Ta jest chyba wolna. Ja jej przynajmniej nie rezerwowałam.
Bo dobrze rozumiem, że to jest ta roczna z leczonym zapaleniem płuc?
katkanna - Wto Kwi 23, 2013 19:15
Tak, to ta leczona. Na razie czekam na info, czy pani z FB jest zdecydowana, czy nie. Miała pogadać z mężem, mają już 3 szczurze dziewczynki.
Edit: niestety pani nie chce rocznej szczurzycy Staram się ją namówić na młodszą w innym kolorze.
Nakasha - Wto Kwi 23, 2013 19:17
Mam transport Warszawa - Białystok 30 kwietnia lub 1 maja. Czyli samiczki musiałyby być w Wawie w DT tylko 2 - 3 dni.
Pyl - Wto Kwi 23, 2013 19:33
Nakasha, super
maris - Wto Kwi 23, 2013 22:44
Czy ktoś deklarował się, że weźmie tę chorą albinoskę? Byłam dziś u pani Doroty i ta dziewczynka bardzo kiepsko wygląda 5 dzień dostaje antybiotyk, ma duszność, mruży oczy i ma nastroszone futerko. Dobrze by było, żeby obejrzał ją jeszcze raz weterynarz. Miałam dzisiaj mega dylemat czy ją wziąć czy nie, ale logistycznie jej pobyt u mnie jest niewykonalny Dziewczynka pilnie potrzebuje spokojnego dt, najlepiej we Wrocławiu, żeby nie musiała daleko podróżować w takim złym stanie. Ja nie mogę jej przetrzymać, bo mam na kilka dni mamę z maluszkami w kolejnej zaawansowanej ciąży a potem wyjeżdżam, więc to dla małej też nie byłoby dobre. Mogę wziąć ją jutro do weta i zawieźć do dt. Kto z Wrocławia mógłby bidulkę przygarnąć na jakiś czas?
unipaks - Wto Kwi 23, 2013 22:54
Akiś, czy ktoś odbiera te trzy samiczki dla Ciebie, czy jest dla nich transporter? W razie czego mogę pożyczyć Aladino medium albo kosz piknikowy plastikowy na parę szczurków, odebrać i przekazać Dori na transport
Na samiczki dla Nakashy Starsza Pani wysyła transporter do Wrocka, ale z tymi trzema "Twoimi", i z dwójeczką dla Trzymastki (jeśli aktualne) to nie wiem - i czy ktoś się już zobowiązał, że je przekaże na dworzec?
katkanna - Wto Kwi 23, 2013 23:02
Maris, niestety pani chętna na albinoskę wycofała się więc szukamy dalej.
Sky - Wto Kwi 23, 2013 23:15
Wątek w Oddam:
http://forum.szczury.biz/...p=864910#864910
|
|
|