O szczurach ogólnie - Pseudohodowcy, "rodowodowe" szczury na allegro
Ogoniasta - Czw Wrz 23, 2010 01:01
Shy_Lady napisał/a: |
i może dlatego, że to po prostu black? |
Najprawdopodobniej właśnie dlatego....
Swoją drogą, jest prześliczny
Oli - Czw Wrz 23, 2010 01:02
ja bym stawiała raczej na to, że nie wie jak tego blazeda opisać
Ogoniasta - Czw Wrz 23, 2010 01:05
Oli napisał/a: | ja bym stawiała raczej na to, że nie wie jak tego blazeda opisać |
eee...przecież widać w innych ofertach radosną twórczość Gdyby miał inny kolor, to by pewnie jakąś "magiczną" i niespotykaną nazwę odmiany dostał
Pan ma bogatą wyobraźnię
baradwys - Czw Wrz 23, 2010 01:11
a allegro chyba dostanie piany? kto zgłasza w ogóle te aukcje?
Devona - Czw Wrz 23, 2010 01:12
Oli napisał/a: | na czarną listę ją! | Sama się tam wpiszę, a co się będę . A za rok obowiązkowo mleczko do opalania .
maris - Czw Wrz 23, 2010 01:55
Shy_Lady napisał/a: | a allegro chyba dostanie piany? kto zgłasza w ogóle te aukcje? |
Ja zgłoszę jutro.
Bel - Czw Wrz 23, 2010 08:08
Off-Topic: | Devona napisał/a: | Cytat:
Ze względu na brak sierści wymaga jednak większej uwagi ze strony właściciela. Jest podatny na przeziębienia oraz poparzenia słoneczne!
A ja nie kupiłam w tym roku kremu z filtrem dla dziewczyn . | To ja muszę wydziergać chyba E.T.-kowi sweterek na zimę |
madzial13 - Czw Wrz 23, 2010 09:33
Nie, normalnie spadłam z krzesełka. Zastanawiam się, czy się do tej osoby nie przejechać. W końcu to Wrocław. Tylko pojadę i co powiem. Czy mogę ją jakoś nastraszyć?
I jeszcze 100 zł za szczurka? Chryste, toż to biznes życia jest!
EDIT - Zgłosiłam to na allegro jako próbę oszustwa
dudzia - Czw Wrz 23, 2010 09:55
Kiedyś mailowałam z tym panem. Mieszka chyba nawet na tym osiedlu co ja. kompletnie nie zna sie na umaszczeniu a ceny ma kosmiczne jak teraz na to patrze. ale powiem moje zdanie bo utrzymuje z nim kontakt od paru miesiecy- mimo ze na aukcji pisze bzdury a jego opisanie umaszczenia jest rodem z kosmosu wziete to nie jest taki straszny jak sie niektórym może zdawać. jak ktoś chce wiedziec wiecej to zapraszam na gg do mnie lub na pw bo publicznie nie bede raczej o czlowieku pisac bo moze sobie tego nie zyczyc. oczywiście jestem za zgłoszeniem aukcji bo opis w nich zawarty, biednych naiwnych ludzi nieznających sie na szczurach wprowadza w błąd. już pomijając to że człowiek który ma taki poziom wiedzy że da się nabrać na to co jest napisane, nie powinien miec szczurów...
agacia - Czw Wrz 23, 2010 10:08
4 husky, a każdy inaczej opisany
Ogoniasta - Czw Wrz 23, 2010 10:36
dudzia napisał/a: | Mieszka chyba nawet na tym osiedlu co ja. |
Podany jest adres odbioru osobistego. Na Jedności Narodowej
Imię i nazwisko też mam jak coś
alken - Czw Wrz 23, 2010 10:39
dudzia, hm, skoro nie jest taki straszny to po co taki kit wciska? no bo chyba głupi nie jest, jest mnóstwo stron na których można obejrzeć różne odmiany i ich fachowe nazwy. a jeśli faktycznie jest ciemny na tyle że odmian nie zna to można się spodziewać że na genetyce już w ogóle i jego hodowla polega głównie na inbreedzie no, i stąd znajomość przodków, heh.
no i ten silver cośtam za 100zł, pół wieczoru z tego rżałam
Off-Topic: | ha, a po co krem z filtrem dla fuzzów, ja takich bladych nie lubię, tylko ładnie opalone |
Nakota - Czw Wrz 23, 2010 10:44
Jedna wielka masakra...
Pan ma widać wielką wyobraźnię, bo wymyśla całkiem nowe odmiany. I dodatkowo bardzo ładnie się ceni... Za szczura z niepewnym pochodzeniem, zwykłego haszczaka ze sklepu, każe sobie płacić tyle ile za rodowodowego szczura
Trzeba by go jakoś uświadomić, tylko jak to zrobić?
baradwys - Czw Wrz 23, 2010 10:50
madzial13 napisał/a: | Czy mogę ją jakoś nastraszyć? | US hodowle zrzeszone mają w statucie stowarzyszenia, że ich działalność nie jest formą zarobkowa a pobierane pieniążki to ekwiwalent pokrywający jedynie koszty odchowu (stąd w PL jednolita cena za cały miot ) a Pan na pewno nie ma zarejestrowanej działalności a US lubi takie smakowite kąski ;
agacia - Czw Wrz 23, 2010 10:50
Żaden z moich rasiaków nie kosztował 100zł Napisałam do pana, ze współczuje ludziom co się nabiorą na super silver za 100zl, bo to zwykle husky jakich pełno w sklepach czy do oddania za darmo i nie ma w nich nic wyjątkowego pod tym względem.
|
|
|