Mioty adoptowane - Mnóstwo szczurów w różnym wieku ma już domy, Wrocław
Akiś - Wto Kwi 23, 2013 10:09
Więc ile szczurów będzie miało transportery?
katkanna - Wto Kwi 23, 2013 11:34
Już jest! Wydarzenie na FB
https://www.facebook.com/events/441387409286183/
Promujcie i udostępniajcie!
Lista szczurków skonsultowana z panią z DT, prosiłam o kontakt, jeśli jakieś szczurki jej wyjdą w świat. Na razie nie podałam liczby maluchów z uwagi na to, że - jak zrozumiałam - są jeszcze za małe do adopcji, a poza tym pani nie dała rady ich policzyć.
Uwagi mile widziane.
Pyl - Wto Kwi 23, 2013 11:36
katkanna, wydarzenie jest niedostępne dla niezalogowanych
katkanna - Wto Kwi 23, 2013 11:46
Hmmm dziwne, bo zaznaczyłam je jako Publiczne. Czy ten problem nadal występuje?
Pyl - Wto Kwi 23, 2013 11:49
Niestety nadal.
katkanna - Wto Kwi 23, 2013 12:07
Niestety nie wiem, gdzie można ustawić widoczność wydarzenia dla niezalogowanych. Facebook w ogóle przewiduje taką opcję?
Akiś - Wto Kwi 23, 2013 12:27
Chyba nie. Wydarzenia są tylko dla zalogowanych
Pyl - Wto Kwi 23, 2013 12:40
To możliwe. To proponuję zmianę lub dodanie czegoś innego niż wydarzenie - są w końcu zapisy na fb widoczne dla wszystkich. Jeśli mamy trafić do ogółu to nie warto ograniczać się do zalogowanych.
_ogonek_ - Wto Kwi 23, 2013 14:03
To stworzyłam Wam album na drugim profilu
Ten link udostępnia go dla wszystkich: http://on.fb.me/11h5t4d
informacje z wydarzenia, parę słów tylko przekształciłam
Pyl - Wto Kwi 23, 2013 14:05
AdaK, super, dzięki
Dobrze by było podlinkować tylko wątek adopcyjny a nie ten, ale to jak już powstanie.
/Edit
Tylko 9 samiczek zostało?
katkanna - Wto Kwi 23, 2013 14:08
Wydarzenie już poszło w świat, jest dużo ludzi zapisanych, szkoda byłoby je kasować. Może dodatkowo jakiś fanpage? Mogą przecież egzystować równolegle.
Można
Ewentualnie - jeśli znacie jakieś szczurze blogi, to może niech linkują?
PS. Dostałam telefon od pani Doroty z Wrocławia, tej od DT - ktoś z FB już do niej zadzwonił, jedna dziewczynka znajdzie dom.
PPS. Pani Dorota mówiła mi o 9 dziewczynkach, które są do wzięcia od zaraz, ale na zdjęciach wrzucanych w wątku jest ich 18. Nie wiem, być może na tych zdjęciach są także te, które już pojechały do DS (przez mój dom przewinęły się 3 babki z tej interwencji i pojechały do DSu w Łodzi). Szczerze mówiąc już się w tym gubię
_ogonek_ - Wto Kwi 23, 2013 14:08
Pyl napisał/a: | AdaK, super, dzięki
Dobrze by było podlinkować tylko wątek adopcyjny a nie ten, ale to jak już powstanie.
/Edit
Tylko 9 samiczek zostało?
| Nie wiem ile samiczek Ja się sugeruję tym co na evencie, może niedoliczone są te w ciąży i na DT?
Własnie - DT, jeśli macie fotki swoich ogoniastych wstawiajcie, dorzucę je do albumu, na event też nie powinno być problemu
Zapraszamy znajomych! Ja właśnie klikam
[ Dodano: Wto Kwi 23, 2013 15:09 ]
katkanna, ale niech event zostanie Jest bdb
Jest event, album, wszystko się da udostępniać Spoko luz, dobrze jest
Ja na swoich obu profilach wrzucam, zaraz pododaję na paru stronach.
Od maja mam ambicję na stronkę szczurzych adopcji Zobaczymy
katkanna - Wto Kwi 23, 2013 14:18
Tak, dorzucajcie na event zdjęcia z DT z namiarem na Was.
Na pewno nie doliczone są te w ciąży, bo nie znam ich stanu, nie wiem, czy są już do wydania. I maluchy dopiero co urodzone. No i ja brałam zdjęcia z tego wątku ze stanu na dzień 20 kwietnia (strona 8 tego wątku, post Sky), od tamtej pory na pewno liczba dziewczyn uległa zmianie (chociażby te 3 babeczki, co pojechały do Łodzi z moim mężem i poszły do DS).
Prosiłam panią Dorotę o podanie mi liczby samiczek, które są na pewno do oddania od zaraz i na pewno nie są zarezerwowane. Na FB zastrzegłam, że liczba będzie aktualizowana.
Dori - Wto Kwi 23, 2013 14:29
O ile nie będzie żadnych zdarzeń losowych, to na pewno w niedzielę będę jechała z Wrocławia przez Łódź do Warszawy.
Planowo wygląda to tak :
z Wrocławia Głównego wyruszam o 15.35. Do Łodzi Kaliskiej dojeżdżam o 20.19 i czekam do 21.21 na pociąg do Warszawy. W Warszawie na Centralnym planowo powinnam być o 23.20.
Byłoby bardzo fajnie, gdyby szczurki zostały ode mnie odebrane od razu, w niedzielę, na dworcu. Pora nie jest zbyt optymistyczna, ale może się uda
Również chciałabym, żeby do czwartku ostatecznie wyklarowało się, komu kogo wiozę i w jakiej ilości, no i kto mi przywiezie szczurasy na Dworzec Główny we Wrocławiu, bo preferuję dworce jako miejsce spotkań, jeśli chodzi o transportowanie zwierzaków.
Nie zapewnię tym razem transporterów, przykro mi, planuję dojechać do Wrocławia bez bagażu, jako że jadę jeszcze przez kilka miejsc.
katkanna - Wto Kwi 23, 2013 14:41
Jakby co, to podczas przesiadki w Łodzi mogę Ci podrzucić pusty transporter, jeśli będzie potrzebny. Niestety więcej chwilowo nie mogę pomóc.
PS. Mam drugie zgłoszenie przez FB w sprawie Wrocławia. Przekazałam nr kontaktowy do DT. Pani Daria Kraska - to ktoś od nas?
|
|
|